Intalnire Dacia Club in PLOIESTI ?, Sunteti amatori?
![]() ![]() ![]() |
Intalnire Dacia Club in PLOIESTI ?, Sunteti amatori?
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
Bolo_BCD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 362 Joined: 13 March 06 From: Ploiesti City ![]() |
competitiile nu sunt ilegale
de exemplu la bucovat e etapa oki, acum cine vine sambata la ora 19:00? baietii mei sa nu fiti puturosi |
--------------------
.
.
. .
|
|
iuliano_smile |
![]()
|
![]() Dependent de D1300 Group: Members Posts: 1.217 Joined: 5 November 08 From: Ploiesti ![]() |
Eu vin.
|
--------------------
Dacia
Solenza si o Berlina Furioasa
2004 Scala cu 1980 editia de Lux Schimb iluminarea la masini:tablouri de bord, plafoniere.
|
|
Anonim5 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 21 October 07 From: Ploiesti ![]() |
si eu vin.. cu polo evident..
![]() This post has been edited by Anonim5: 20 Nov 2009, 12:39 |
--------------------
Volkswagen Polo 6n2,
Opel
Astra F Doar prostii au noroc in viata...
|
|
ays-ul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 29 September 09 ![]() |
sal
bolo pe mine ma mai primiti in urma discutiei pe care am avut-o? ![]() |
--------------------
dacia
1310
1984
|
|
cristiman46 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 10 September 09 ![]() |
si eu vin.
|
--------------------
dacia 1310
berlina
1988
- ph 02 utk
|
|
Bolo_BCD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 362 Joined: 13 March 06 From: Ploiesti City ![]() |
|
--------------------
.
.
. .
|
|
ays-ul |
![]()
|
ceva maine seara?
![]() |
--------------------
dacia
1310
1984
|
|
Anonim5 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 21 October 07 From: Ploiesti ![]() |
ceva in seara asta?
|
--------------------
Volkswagen Polo 6n2,
Opel
|
|
cristian corbu |
![]()
|
![]() bafta Group: Members Posts: 178 Joined: 4 January 10 From: ploiesti PH ![]() |
VREAU SI EU SA MA BAG.....SUNT NOU DAR CRED CA AS PUTEA FI INTERESANT........[DACIA SOLENZA]-O AM DOAR DE 3 LUNI SI AM DEVENIT DE CURIND MEMBRU....
|
--------------------
dacia
solenza
2003/confort
- ph 11ubu confort
|
|
Anonim5 |
![]()
|
QUOTE(cristian corbu @ 23 Jan 2010, 03:11) VREAU SI EU SA MA BAG.....SUNT NOU DAR CRED CA AS PUTEA FI INTERESANT........[DACIA SOLENZA]-O AM DOAR DE 3 LUNI SI AM DEVENIT DE CURIND MEMBRU.... Intalniri DaciaClub nu prea s-au mai tinut in perioada asta. Noi cei care ne intalneam de obicei, ne mai intalnim ocazional ca prieteni. Nu cred ca ar fi o problema sa te inglobam in cercul nostru de prieteni. Lasa un numar de telefon pe PM unde te putem gasi si te sunam noi. salve |
--------------------
Volkswagen Polo 6n2,
Opel
|
|
MihaitzaMCV |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 17 February 09 ![]() |
Salut .. sunt curios daca voi faceti intalniri si cati membrii vin de fiecare data .. ca din cate vad sunteti doar cativa prieteni .. nu ceva serios ..
Si nu o zic ca o rautate .. |
--------------------
Dacia Logan MCV
1.6 MPI 90 CP
2008 / Laureate
- B-81-SWG
|
|
Ky_Cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 21 July 09 From: Ploiesti ![]() |
Si eu mi-am luat permis de curand. Poate vin si eu la intalnire...
|
--------------------
Renault
Megane II
2006, K4M "Prostii mor, prostia ramane." I. L. Caragiale
|
|
Anonim5 |
![]()
|
QUOTE(MihaitzaMCV @ 4 Feb 2010, 20:48) Salut .. sunt curios daca voi faceti intalniri si cati membrii vin de fiecare data .. ca din cate vad sunteti doar cativa prieteni .. nu ceva serios .. Si nu o zic ca o rautate .. Depinde ce intelegi prin intalnire.. Intalnirea membrilor o singura data pe saptamana in acelasi loc, nu prea se mai practica pentru ca asa cum am mai spus, suntem cativa prieteni (membri) care ne intalnim de cate ori avem ocazia, nu asteptam sa vina sambata sa iesim afara.. |
--------------------
Volkswagen Polo 6n2,
Opel
|
|
ays-ul |
![]()
|
|
--------------------
dacia
1310
1984
|
|
cristian corbu |
![]()
|
![]() bafta Group: Members Posts: 178 Joined: 4 January 10 From: ploiesti PH ![]() |
ALOOOOOOOOOOOOOOO SUNT FOARTE INTERESAT ST.DIN PLOIESTI,SI ABIA ACUM AM AFLAT DE INTILNIREA PROPUSA DE VOI.SA INSISTAM.... ACUM A VENIT CALDURA[OARECUM] ASTEPT CU NERABDARE O INTILNIRE PAREREA MEA LA CAREFOUR NOAPTEA SAU LA PAULESTI ZIUA. SUNT PT O INTILNIRE CIT MAI CURIND TEL 0744565942.
<span class='edit'>25 Feb 2010, 16:40:</span> DA STAU PE MATEESCU......... <span class='edit'>25 Feb 2010, 16:41:</span> DA STAU PE DELTEI...................COLT CU MATEESCU This post has been edited by cristian corbu: 25 Feb 2010, 15:43 Attached thumbnail(s) Picture_1314.jpg ( Size: 894.17k ) Number of downloads: 372 DSC00042.JPG ( Size: 147.21k ) Number of downloads: 371 SP_A0057.jpg ( Size: 345.85k ) Number of downloads: 376 |
--------------------
dacia
solenza
2003/confort
- ph 11ubu confort
|
|
ays-ul |
![]()
|
dupa cum zicea si anonim 5 intalniri nu prea au mai fost..... (mai deloc in ultima vreme)
suntem acolo 5-6 prieteni care ne intalnim ori de cate ori avem ocazia....... ![]() This post has been edited by ays-ul: 26 Feb 2010, 14:02 |
--------------------
dacia
1310
1984
|
|
cristian corbu |
![]()
|
daca apar doritori noi de intilnire intre ,,DACIOTI" -eu astept vesti la tel.0744565942 si pe mes cristian_corbu
|
--------------------
dacia
solenza
2003/confort
- ph 11ubu confort
|
|
Anonim5 |
![]() ![]()
|
Pentru cristian corbu:
In primul rand, cred ca ar trebui sa scoti pozele atasate in posturile anterioare deoarece nu au legatura cu intalnirea si nu trebuie sa poluam topicul aiurea cu poze oarecare. In al doilea rand, daca citeai mai atent topicul sau macar ultimele pagini ai fi observat ca deja avem un loc de intalnire, deci nu trebuie sa stabilim o alta locatie de fiecare data cand apare cineva nou in grup. In al treilea rand, daca tu crezi ca la intalnirile Dacia Club se fac liniute, drifturi sau alte activitati ilegale gen NFS care ti-ar putea stapanii entuziasmul de care vad ca dai dovada, sa stii ca nu e chiar asa si te rugam sa vizitezi alte site-uri de profil pentru ca si aia au intalnirile lor. In concluzie, daca esti un baiat cizelat si n-ai doar avioane in cap si vrei sa iei si tu parte la intalnirile noastre unde nu discutam numai de masini ci si despre multe alte subiecte, esti binevenit, daca nu iti recomand sa nu incerci intalnirile D.C. pentru ca o sa te plictisesti groaznic si o sa fie o mare pierdere de timp pentru tine. O zi buna.. |
--------------------
Volkswagen Polo 6n2,
Opel
|
|
cristian corbu |
![]()
|
mersi oricum cat despre liniute nu prea este stilul meu sa rup masina ,accept atentionarea cu pozele[erau pt. diversitate]si ai dreptate![sunt nou mai am multe de invatat despre postari si altele dar stiu destule lucruri din care pot invata si altii] dar simt si o oarecare ostilitate [si nu-i chear potrivita pentru D C prahova care se pare ca oricum e 0 in comparatie cu B,CT,etc]
|
--------------------
dacia
solenza
2003/confort
- ph 11ubu confort
|
|
Anonim5 |
![]()
|
Intr-adevar, intalnirile Dacia Club in Prahova sunt 0 dar daca tu vrei incearca sa organizezi tu intalniri ca in Bucuresti sau Constanta si atunci ai sa vezi de ce DC prahova e 0.
N-am vrut sa par ostil sau superior dar incercam doar sa-ti explic care e situatia in D.C.. Probabil avem multe de invatat unii de la ceilalt,i asa ca daca vrei, cred ca poti participa la intalnirile noastre "intre prieteni" ca intalniri Dacia Club nu cred ca or sa mai fie prea curand cel putin in Ploiesti. O seara buna.. |
--------------------
Volkswagen Polo 6n2,
Opel
|
|
cristian corbu |
![]()
|
ok ! bafta tuturor!
|
--------------------
dacia
solenza
2003/confort
- ph 11ubu confort
|
|
Anonim5 |
![]()
|
nu mai vrea nimeni intalnire?
|
--------------------
Volkswagen Polo 6n2,
Opel
|
|
ionijhonnie |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 314 Joined: 8 July 07 From: Ploiesti - Bucuresti ![]() |
Salut!
Si eu sunt interesat. Astept stabilirea data, ora si locul. Pe masura posbilitatilor voi incerca sa vin. Ma puteti anunta si pe e-mail. DSN albastru KatYfea X |
--------------------
Actual: Dacia
SuperNova, 2001
îmbunătățită Rapsodie-Confort-Clima, 1.4mpi
- Albastru KatYfea X Ex: R16-1964, R16-1967, D1300-1975, LoganMCV-2007
|
|
slash21 |
![]()
|
![]() Membru-Hunedorean Group: Members Posts: 376 Joined: 20 January 10 From: Lupeni ![]() |
ceva intalniri in tg jiu sau jud hunedoara nu faceti?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- HD 09 CWT
|
|
Anonim5 |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen Polo 6n2,
Opel
|
|
STORMTROOPER |
![]()
|
![]() Dacia berlina proud owner Group: Members Posts: 2.486 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Ma scuzati ca ma bag si eu in seama pe aici:
http://www.daciaclub.ro/Plimbare-Dacia-t19...ml#entry2690171 |
--------------------
DACIA
1310 TX
1987
- 7-B-2414 blogul meu: http://blog-deroman.blogspot.ro
|
|
ionas31 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 4 January 10 ![]() |
Salutare! Si eu sunt interesat de intalniri DC. Sunt din prahova si mi-ar face mare placere sa vin la intalniri. Daca puteti si vreti sa ma anuntati si pe mine.
Pt orice eventualitate las si un nr de telefon si un ID. 0729450804 mexicanu_ionas Multumesc anticipat! |
--------------------
dacia
berlina
2004
|
|
Bolo_BCD |
![]()
|
★Merry★* •。★Christmas★ 。* 。 ° 。 ° ˛˚˛ * _Π_____*。*˚ ˚ ˛ •˛•˚ */______/~\。˚ ˚ ˛ ˚ ˛ •˛• ˚ | 田田 |門| ˚And A Happy New Year !!! |
--------------------
.
.
. .
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
La multi ani Bolo si Craciun Fericit !!!!
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 11:05 |