DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> tinichigerie cu fibra de sticla

freeman30
post 20 Sep 2005, 19:45
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

incearca pe la Policolor la fabrica,sau la magazinele de acolo din zona,se cumpara rasina separar si fibra separat

--------------------
Daewoo Tico SX 2000
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
seby_16
post 11 Dec 2005, 23:20
Post #32

Membru incepator

From: Galati

unde as putea gasi si eu ceva asemanator..., pe undeva prin apropiere de galati....(orase apropiate) ca stiu ca a fost mai de mult si in galati o fabrica dinasta de fibra de sticla in galati..., dar s-a desfiintat:mellow: . PLS reply
QUOTE(uau @ 1 Aug 2004, 22:31)
Am vazut aici pe cineva care a scris ca a dat 340 mii pe un kit de reparatie fibra+rasina+intaritor. Mare prostie sa cumperi kit. Cu banii astia te duci la APAPS si cumperi cam un kilogram jumate de fibra cu un kil jumate de rasina si intaritorul aferent. Nu mai umpleti bai nene buzunarul jepcarilor astia. 0,25 m era in kitul ala? Pai la banii astia iti iei cam 2 m patrati de fibra si ea se vinde la kilogram nu la m2.
*

--------------------
Renault 19 '89 TXE 1.7 92CP - TL-11-TGN
+
puiagaia
post 17 Jan 2006, 22:19
Post #33

Membru incepator

QUOTE(masu @ 11 Sep 2005, 00:50)
Toate bune si frumoase dar .... va rog daca stie cineva de unde se poate cumpara fibra asta "la kilogram" poate imi spune si mie ca treaba asta cu apaps nu prea are logica (din pct. meu de vedere) ideea e ca imi trebuie o cantitate ceva mai mare (ca sa imi dau corijenta pe masina) si nu prea vreau sa dau mai mult decat face doar asa ca sunt eu filantrop .
Asa ca ..... PLS!
*

fibra de sticla in cantitati mai mari o puteti lua de la ROMPOLYMER si avea sediul in fosta cladire METAV pe fosta strada Zapada Mieilor. Va recomand sa luati fibra cu densitatea de 250 gr/mp (se lucreaza cel mai usor) iar pretul este undeva la 3 EURO/kg (fara TVA).

--------------------
dacia berlina - B 13 MMO
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th June 2025 - 17:26
Forum Renault