Mozilla vs Opera, diferente pe DaciaClub
![]() ![]() ![]() |
Mozilla vs Opera, diferente pe DaciaClub
CristiRzR |
![]()
|
||
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
|
||
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|||
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Eu mentionez ca ar trebui sa stergi cache-ul. Dar tu de ce mentionezi ca urasti IE ? Asa, de amorul artei ?
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
Incearca asa.... Tools > Add-ons > Themes > Use Theme
Sau incearca sa dai alta tema jos... pentru ca unele merg doar pe v1.5 si altele pe versiunea 2. Pentru a da teme jos: https://addons.mozilla.org/firefox/themes/ Eu folosesc Blue Ice 1.2.4 pe Firefox v2.0.0.2 This post has been edited by musicall: 8 Mar 2007, 02:56 |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
Votez cu doua maini: MOZILLLLLLLLAAAAA!!!!!!!!!!!
M-am obinuit ff tare cu el...........si cred ca e mult mai ,,prietenos,, decat IE.....PArerea mea......... Cu respect, Autom....... |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
randomm |
![]()
|
![]() Ex Dacia owner Group: Members Posts: 216 Joined: 27 June 06 From: Iasi ![]() |
Sterge cache sau da un CTRL+F5 ca sa nu iti mai faca refresh din cache la pagina. Si o sa iti apara noul avatar. Ca sa stergi cache te duci in Tools -> Options -> Privacy. In partea de jos ai Private Data, dai Settings, bifezi cache (desi ar trebui sa fie selectat by default), dai OK si apoi apesi pe Clear Now. Si ai scapat de cache.
|
--------------------
Opel
Astra G
2000
- BT-03-TBF
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Eu folosesc IE de obicei, insa nu si acum din alte motive.
Acum folosesc Opera ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Mozilla rulzzzzzzzzz !!!!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
pvd2010 |
![]()
|
![]() Trăitor în R.S. Romînia Group: Members Posts: 32 Joined: 24 August 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997 Debian Jessie + Mate 1.8
|
|
nickey |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Tot Mozilla, dar o poza din fata.
This post has been edited by nickey: 10 Mar 2007, 13:56 Attached thumbnail(s) IE.PNG ( Size: 4.77k ) Number of downloads: 15 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 0,9 TCE Easy-R
2017 Viata este un ocean imens, in care multi dau din maini si din picioare, dar putini stiu sa inoate!
|
|
pvd2010 |
![]()
|
![]() Trăitor în R.S. Romînia Group: Members Posts: 32 Joined: 24 August 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997 Debian Jessie + Mate 1.8
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Ca să reînviem puțin topicul, momentan folosesc opera 9.5. Puțin dezamăgit de resursele necesare ”vulpiței”, și asta nu la un pc vechi.
În comparație, opera încarcă muuuuult mai repede, spre deosebire de firefox (și în cazul firefox+adblock+no script opera este mult mai rapidă). firefox-vs-opera.png This post has been edited by Lostboy: 1 Aug 2008, 12:48 |
--------------------
.
.
.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Tr00.
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Si eu am utilizat Opera la greu...
Adblock-ul m-a facut insa sa trec la Firefox ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
adblock ruulz...
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
virusssp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 31 October 07 ![]() |
Mi se pare mie sau Opera e ceva mai 'profesionist' realizat decat FireFox-ul (inclusiv securitate)
![]() |
--------------------
DACIA
1310L
1997 TO LIVE IS TO DIE!
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Ca o curiozitate: opera are client de torent integrat.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
da.
Ah nu era intrebare ![]() ![]() This post has been edited by Shush: 3 Aug 2008, 11:33 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Am folosit Opera pe vremurile dial-up-ului, cand Firefox nu exista. Nu pot sa zic ca nu mi-a facut placere. Oricum ambele sunt la ani-lumina distanta de porcareala de Internet Explorer. Cand intr-un final am trecut la internet broadband, abia citisem in Academia Catavencu un "review" interesant al Firefox-ului, si a fost primul lucru pe care l-am luat dupa ce am pus netul. De atunci sunt cu el de gat. Acompaniat de skin-ul Noia Extreme, si cu cateva add-on-uri banale. Stiu ca Opera se misca ceva mai ok, dar cu asta m-am obisnuit, si n-am ce sa-i reprosez.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 23:06 |