spinere pe solenza, nu va ganditi la lucruri scumpe
![]() ![]() ![]() |
spinere pe solenza, nu va ganditi la lucruri scumpe
mariusm55 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 10 February 05 ![]() |
|
||
--------------------
SOLENZA
- B 41 L B A
|
|||
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
S-a mai discutat : http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...773&hl=spinners
Concluzia : niste oribilitati! Am vazut eu azi in Vitan celebrele modele la 1mil bucata. Am vazut si pe strada acu putin timp. Pe fata se rupsesera, probabil de la borduri ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
Da nu pune nimeni o poza, sa vada si ochiul nostru.
|
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Poza. Nu stiu cat se intelege dar.... o pun! Nu stiam io de ce masina merge si roata sta
![]() Attached thumbnail(s) Image_271_.jpg ( Size: 292.52k ) Number of downloads: 1576 |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
sunt patetice ma... calitatea e de doi... e vreo moneda mai slaba decat leul?
![]() |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
Logan_Galben |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 31 December 04 From: Constanta ![]() |
sunt iesite prea in afara si le lovesti imediat de bordura sunt din plastic...am vazut eu la unu
|
--------------------
Logan
Preference Galben
- CT-17-VGT Noiembrie 2004
|
|
free_fiber |
![]()
|
1mil/set. nu pe bucata. sorry pentru nespecificare.
|
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
si totusi... NU
|
--------------------
Reno
Megane
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Asta sunt bune sa le scoti si sa le pui.. NU merge sa le folosesti zilnic... Eventual daca ai avea si niste neoane, bare modificate, praguri, ar mai merge! Dar asa e pur kitch! Sorry!
|
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
eminescu0 |
![]()
|
bai tu ai fost in Vitan sa le vezi ? sunt oribile ma ! iar calitatea e jalnica... oricum ar fi astea fac din masina cel mai mare kitch !
|
--------------------
Reno
Megane
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Am fost ma, am vazut... M-am si luat la cearta cu mosu ala , ca nu ma lasa sa pun mana pe ele
![]() Fir-ar mama lui... Si nu arata chiar asa groaznic alea.. O sa astept insa, poate apar niste capace mai frumoase/rezistente... aaa .. si mai ieftine ![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
free_fiber |
![]()
|
Ha, io am pus mana pe ele fara sa cer voie cuiva. Le-am invartit un pic si gata.
![]() |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
Da ce naiba crezi ca io am cerut? Lucrez in comert.. Clientu pe 1 loc!! Asta e regula
![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
eminescu0 |
![]()
|
pe voi chiar va tenteaza
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
Pe mine ma tenteaza mai intai revizia... Dupaia plec la MUNTE, sa fac vreo 500km, imi iau leduri sub masina, imi montez prelungirile de bara care sunt si vopsite
![]() Dar mai intai de toate.. Fac lista de intretinere ![]() ![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
BogdanF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 16 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma baieti spinere se pun pe SUV-uri si restul chestiilor mari. Am vazut chiar si pe o alfa 147 si arata destul de bine dar pe dacie ar fi mai mult decat hilar. Ar fi ridicol. Ar fi ca si cand ti-ai pune eleron la un elicopter.
|
--------------------
Ford
Focus
- ... FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X
Fotografie de produs - www.orangefoto.ro |
|
NUM |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 10 February 06 ![]() |
Care poate sa imi da si mie o parere ce capace sa imi pun la slz .. am de matiz dar sau cojit .. sunt naspa acum
![]() |
--------------------
Dacia
Solentza
2004
- B-87-ZLG Hope you got my point ...
|
|
free_fiber |
![]()
|
Eu mi-as pune capace originale de Solenza. Cred ca mi-ar da impresia ca am masina noua
![]() |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Sunt urate rau spinnerele alea .. si se curata repede
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Fancyman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 September 04 From: Pitesti ![]() |
Luati in calcul asta : spun totul despre sofer
![]() |
--------------------
Stepway
1,0Tce
Confort/Laureate/Variant
|
|
virtualu |
![]()
|
![]() om_serios Group: Members Posts: 198 Joined: 6 June 06 ![]() |
.. misto am vazut eu la unu care avea jeanta mai inauntru, in asa fel ca nu lovea bordura sa se rupa spinerele (nu am avut camera la mine sa fac poza)
|
--------------------
dacia
supernova
2001 - clima
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.743 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pana la urma la ce folosesc spinarele alea ? Scade consumul la benzina cumva cu ele montate ? Ca de infrumusetare in nici un caz.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Nu pot sa cred ca unora chiar le plac rahaturile astea
![]() Mai bine iei un spray cu vopsea neagra si faci jantele sa arate ca noi, si arata de 100x mai bine. Langa "spiners-urile" alea, ca sa fie tiunningul compleCt, trebuie cumparate urmatoarele (neaparat din targ): - 1 buc. casetofon eurotec de 30 ron + 1 caseta cu "cel mai tare rapper- Susanu tataaaa" - 1 buc. aCtipild cu semnu` niche pt. luneta; - neaparat autocolat parbriz BOSS; - aripioara de rechin (neaparat pusa invers, si cu led); - eleron cat mai mare (daca se poate 2buc, unul pe pavilion); - autocolante cu comete d-alea puse pe aripile fata (neparat invers) - cat mai multe autocolante reflectorizante pe bara spate si nu numai; si, bineinteles... oul kinder pe antena! Fiti seriosi mah, ce dracu va bateti joc de masini cu tuning d-asta ca in india. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Gata, stingerea.
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 14:27 |