QashQai Car Games
![]() ![]() ![]() ![]() |
QashQai Car Games
MihaiD |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mai fals decat atata nici in filmele lui George Lucas.
Sa fim seriosi, e clar ca e fals, dar ca sa fie si mai clar, m-am documentat... Toate astea fac parte dintr-o campanie de advertising pentru noul Nissan Qashqai... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
ce tare!
![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Am vazut acum o luna chestiile aste si am ramas
![]() Dupa cateva ore de intrebari si cautari pe net mi-am dat seama ca e facatura. In primul rand mi-a dar de gandit faptul ca apare doar nissanul la "jocurile" astea, si ca pe site-ul qashqaicargames.com sunt mai multe linkuri catre nissan, si prezentarea modelului qashqai. Oricum, foarte tare ideea asta de advertising. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Serios ? In primul rand ar fi trebuit sa-ti dea de gandit faptul ca e imposibil sa te misti cu o masina adevarata cum te misti cu un skateboard. Mai ales cum mai si iese omul din masina in aer si apoi intra inapoi...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
RenaultMeganeCC |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 7 November 06 ![]() |
trucaj 100%
|
--------------------
renault
renault
2006
|
|
ageana |
![]()
|
@alexava: merci pt. ironia specifica membrilor acestui forum. Iti dai seama ca in primul rand legile fizicii mi-au dat de gandit.
Fuck it, nu-ti mai explic care a fost faza. Felicitari, esti foarte destept, si muuult mai destept ca mine. ![]() Scuze pt. offtopic, dar sincer sunt prea multi forumisti care se iau d-alti asa, doar sa-si arate ei capacitatile intelectuale superioare. ![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
A l e x |
![]()
|
Nu am fost ironic chiar deloc, si nici nu am vrut sa imi dau aere de superioritate, daca asa a fost inteles mesajul, imi cer scuze.
Doar ca, pe langa faptul ca masina se misca extrem de ireal si de 'plastic', si miscarile in sine sunt imposibil de realizat. Tu ai spus ca linkurile catre Nissan si altele ti-au dovedit ca e facatura, eu spuneam doar ca o privire aruncata cu atentie la miscarile masinei ar trebui sa fie suficiente pentru a arata veridicitatea clipului. Hai nu mai fi atat de intepat ca n-are rost, e doar un forum. Fuck it ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ageana |
![]()
|
Scuze, eram putin cam nervos cand am scris postul de mai sus. Asa sunt eu cateodata, parca as fi un mos d-ala artagos, ma iau de orice.
Acum ma amuza faza... Sincer, eu in primul rand, cand am vazut clipurile astea, m-am gandit la cum faceau astia antrenamente ![]() Numai bine! P.S.: ne intalnim la rampa din parcul de skate, sa ne dam cu masinile ![]() ![]() This post has been edited by ageana: 8 Dec 2006, 00:18 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 13:14 |