stopuri frana
![]() ![]() ![]() |
stopuri frana
MMVI |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio III
- B-xx-ELF
2007 1.6 16V dynamique
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Tb sa reglezi contactorul de pe pedala de frana
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ynu22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 25 November 03 From: Oradea ![]() |
Arunca o privire si la sectiunea Logan, poate te ajuta sa identifici acel contactor si eventual sa-l reglezi sau sa-l schimbi, dupa caz.
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...08entry160808 http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=49570&hl= This post has been edited by ynu22: 13 Nov 2006, 09:17 |
--------------------
Dacia Solenza
Rapsodie
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
Multumesc pentru raspunsul promt, sper sa fie acelasi sistem si la solenza.
Mai am o intrebare: eu stiam ca aprinderea stopurilor are doua faze sau ma insel. La franare usoara se aprind doar sptopurile de jos iar la apsare mai puternica a pedelei de frana se aprinde si stopul de sus? |
--------------------
renault
clio III
- B-xx-ELF
2007 1.6 16V dynamique
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu e asa. Toate 3 stopurile sunt pe acelasi intrerupator - se aprind si se sting toate in acelasi timp.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
MMVI |
![]()
|
Gata, am rezolvat-o aseara.
Sistemul este un pic diferit fata de Logan, adica piesa de plastic este efectiv infiletata in suportul pedalierului si trebuie departata de pedala(insurubata mai putin) pentru a se aprinde stopurile mai repede. Daca mai doriti si alte detalii va stau la dispozitie. PS: Multumesc colegilor de forum pentru raspunsurile voastre care m-au scutit de un drum la service. |
--------------------
renault
clio III
- B-xx-ELF
2007 1.6 16V dynamique
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Am si io o problema legata de stopuri (ca sa nu mai deschid alt topic). In aceasta dimineata, constat u stopoare ca stopul din stanga este aburit si la frana(pozitie), semnalizare, mansalier. Si dupa o privire mai amanuntita vad ca e plin de apa... mai ales unde este catadioptrul era full. Nu l-am spart, nu am umblat la el ca sa zic ca nu l-am etansat ca lumea... ce sa fie ? Se poate da partea de plastic transparent(rosu) de pe partea de plastic negru? Pe unde ar putea intra apa ? Firar a naibi de dacie.......
|
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
Opel Astra Coupe Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
Tzutzi |
![]()
|
![]() Solenzar impatimit Group: Members Posts: 478 Joined: 9 October 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() De unde apa? Nu a mai plouat zilele astea. Ai fost cu ea la o spalatorie ceva? |
--------------------
Ford
Focus St170 2.0 16v
2004 Solenza Scala 1.4 8v 2004
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Ba da ma mancat si am aprins dar nu sa intamplat nimic
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
Opel Astra Coupe Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
Tzutzi |
![]()
|
![]() Solenzar impatimit Group: Members Posts: 478 Joined: 9 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai ce sa faci...spargi stopul si scoti apa
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus St170 2.0 16v
2004 Solenza Scala 1.4 8v 2004
|
|
bolidu |
![]()
|
Da masina este in garantie dar daca ma duc la aia de la dacia o sa imi zica "Lasa domne ca se evapora" (clasicul "Las-o ba ca merge asa) deci prefer sa nu trec pe la aia. Acuma ce am facut, am dat cu silicon pe marginile stopului in speranta sa nu mai intre apa dar inca mai avea apa in el, sa se mai avapore aia ? M-am uitat de un stop este 70 ron mai bine merg cu el asa
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
QUOTE(bolidu @ 18 Nov 2006, 00:21) Marsarierul este in dreapta, in stanga este lampa de ceata. Oricum, desfa mufa, da-l jos (vezi ca e un surub ca un robinet), scoate-i partea cu becurile si o sa ramai cu doua parti lipite, una din plastic portocaliu si una din plastic gen ochi de pisica. Scoate apa, apoi investigheaza pe unde intra si etanseaza. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
bolidu |
![]()
|
Da am incurcat stanga cu dreapta... am vrut sa editez da am uitat... am rezolvat-o apa venea de pe plafon pe canalul ala din marginea portbagajului si curgea direct pe far, si farul era ciobit in zona aceea si ... am dar cu silicon pe toate marginile si la unu si la altul sper sa nu mai intre...
|
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 21:52 |