Israel, recomandari
![]() ![]() ![]() |
Israel, recomandari
ipiq |
![]()
|
||
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
|
||
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|||
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
tin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 25 June 14 ![]() |
@ipiq
Multumesc de informatii, si sfaturi. Voi reinnoi permisul, ca sa nu am surprize ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia Tour
2005
- NT11JAD
|
|
stefan85 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 21 January 14 From: Bucuresti ![]() |
Stai linistit, eu am permis din acela vechi de 7 ani, am fost in primavara am inchiriat masina de la Avis si nu au obiectat nimic.
In rest am mers prin toata tara, inclusiv Palestina si nu m-a oprit nimeni, ba mai mult am oprit si la niste palestinieni pe marginea drumului care vindeau diverse. Astia sunt muuuult mai ospitalieri cu turistii decat evreii care efectiv iti baga mana in buzunar pt orice chestie. Ah, la ei se conduce impecabil, drumuri ca in palma o placere sunt cu ceva zeci de ani inaintea noastra, eu am folosit Navigator pe telefon, gratuit si exact cu orice adresa. Si inca ceva atentie la semafoarele de pe autostrada si sa nu intrati pe fast lane ca va taxeaza cam 20 euro ![]() This post has been edited by stefan85: 2 Jul 2014, 11:19 |
--------------------
Nissan
1.5dci 106hp
2009
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 04:26 |