carlig capota
![]() ![]() ![]() |
carlig capota
vad_sunete |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 631 Joined: 20 November 07 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
2001 dacia supernova 2002
|
|||
andrew14_maverick |
![]()
|
![]() Membru resemnat cu DSN... Group: Members Posts: 255 Joined: 14 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Salut. Mi-am luat eu din Vitan acum cateva luni cu 45 ron. Mi s-a parut al naibii de mult, dar am zis ca, decat sa mi se deschida capota pe autostrada si sa dau de naiba, mai bine dau banii pe dracia aia. Cea veche era aproape rupta. Asta noua nu a venit in aceeasi pozitie ca cea veche, am mai tras de ea ca sa intre in gaura. Bafta.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima Rosie
- VL 09 DDD Ignorance is bliss.
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
incearca la bursa ca sunt persoane care vand SN pe piese.poate gasesti ceva ieftin
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
vad_sunete |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 631 Joined: 20 November 07 From: bucuresti ![]() |
merci. am sa incerc si colo si colo
|
--------------------
dacia
supernova
2001 dacia supernova 2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 04:37 |