Capat toba care scade consumul si creste puterea
![]() ![]() ![]() |
Capat toba care scade consumul si creste puterea
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
ghostro84 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 13 November 06 ![]() |
Da Klaus ...eu mi-am pus la bicicleta sa nu mai dau la pedale!! Si se simte frate!!! Aaa era sa uit...si nici combustibil nu mai tre sa pun!!! Cred ca+mi pun si la logan...vreo 100 poate o fac masina de formula1...si ma dau cu Schumi prin buc...!!!
This post has been edited by ghostro84: 19 Nov 2006, 18:32 |
--------------------
Logan
Laureat 1.5DCI
2006
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(radian @ 19 Nov 2006, 16:10) Cine-s doua mai? Capatul de toba? S-o linistit biguta cu gramatica si gasisi repede o nisa pe piata... Esti pe langa nene! Puff! Zicea ca are 2 capete de toba de vanzare. Mai bine te lasai la mana ta ca am vazut in destule topicuri ce-ti poate tastatura (a se citi creierul) ![]() This post has been edited by Steffyx: 19 Nov 2006, 18:36 |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
- B'100'HAY
2008 Fan Reno 53379
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Daca e ceva de genu asta, e clapa, ca mi-am pus pe Loganu meu si desi puterea a crescut considerabil (~1000 CP), consumu' nu a scazut deloc, chiar din contra ...
![]() jetcar.jpg |
--------------------
Renault
Megane R26
- XX-xx-xxx
2008
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Daca adaug un "cooler" de calculator pe 3700/rpm pus pe stutz cu cat creste puterea motorului pentru un dizal de 1.5, alimentat cu motorina Logan, cu huse si covorase logan in masina fiind doi memebrii superiori ai familiei, juma ' de porc in portbagaj, 31 de borcanase de zacusca cu fasole legate cu celofan, 4 verze murate, 16 borcane de castraveti murati, doua peturi de 2 litri de coci si fanti cu tzuica de pruna de 12 ani tinuta in butoi de dud de la maramu', 8 cduri normale , 2 reinscriptibile si o tabla de slana de 1/4 mp cu grosimea de 8 cm si cu ceapa aferenta....
Va rog urgent... Suma respectelor,Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Mythica |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 23 September 06 From: Buzau ![]() |
E simplu, plusul de putere e dat de formula: (greutatea porcului*viteza de scriere a cd-urilor la patrat) / nr pasagerilor
Pentru performante optime trebuie sa inlocuiesti castravetii cu gogosari, ceapa sa fie in sac de rafie si porcu sa nu fi avut trichineloza. |
--------------------
Dacia
Logan
- .
2006 Laureat Plus 1.4
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
Membru incepator
Grup: Members Postări: 71 Înscris: 21 July 05 Daca e ceva de genu asta, e clapa, ca mi-am pus pe Loganu meu si desi puterea a crescut considerabil (~1000 CP), consumu' nu a scazut deloc, chiar din contra ... cred ca masina aia poate concura cu succes cu cele doua masini de mai jos la capitolul putere ![]() Attached thumbnail(s) ldh450ci.jpg ( Size: 15.9k ) Number of downloads: 212 ldh700.jpg ( Size: 14.37k ) Number of downloads: 211 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Cel mai tare topic .. ma doare burta de ras
![]() Io zic sa pui dop la esapament, poate creste puterea cu 100% (detenta aia se duce la roti, nu se pierde) |
--------------------
-
-
-
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Dar tot nu ne-a spus initiatorul topicului de cine e facut stutul ala poate de REMUS sau SEBRING. Daca e facut de una din firmele astea imi iau si eu doua. Una la masina si una la pisica mea sa vad daca bate recordul la viteza. Mai ales ca are caroserie usoara si e 4X4 + Coada.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
Salut,
Dar daca se pune stutul in capatul prizei de aer? Nu ar suplini turbo? Bafta |
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
Alydor |
![]()
|
Cred ca ar merge muuult mai bine daca gazele care ies pe teava de esapament ar intra in filtru de aer si atunci ar baga cu presiune aerul in camera de ardere ceea ce ar duce la cresterea puterii motorului cu cel putin 400%
Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
V-a mai intrebat Alydor ... la dizal merge ???
Ca eu vreau si zgomot d'ala specific , leduri nu vreau ca aprind becu' de ceata ! Va rog muuuuuult raspundeti repede ca nu mai pot de nerabdare ! |
--------------------
X
X
- X
X
|
|
Alydor |
![]()
|
Cica merge daca dai gaura cu burghiu de 8 mm atat pe verticala cat si pe orizintala sau daca tai cu flexu' toba in lungime... Aerul nu se mai chinuie sa iasa pe gaurica aia mica de 3.5 cm diametru si asta duce la un timp mai bun de evacuare ceea ce implicit duce la cresterea puterii motorului....
Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
gomez99 |
![]()
|
Fan TICO Group: Members Posts: 154 Joined: 26 October 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005 Daewoo Tico AC 1999
Nu intreba ce poate face Dacia pt tine, intreaba ce poti face tu pt Dacia |
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Aha !
Tehnologie , poze , tutorial ceva ?! |
--------------------
X
X
- X
X
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(gomez99 @ 20 Nov 2006, 11:53) Nope!!! Nu se pune. Cele 7 capete ale balaurului sunt inputuri, iar teoria de fata se aplica doar la outputuri... P.S.: Mai, ma pusesi pe ganduri, oare, calul lui Fat-frumos, ala de jar mananca, oare cati cai are??? This post has been edited by radian: 20 Nov 2006, 12:40 |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Merge pe dizal dar doar pe modele dizal care merg cu combustibil benzina Efyx.
This post has been edited by 2dor: 20 Nov 2006, 13:19 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
![]() M-am stricat de ras !!! Nu ma mai uit la carcotasi, stau online si dau refresh aici !! ![]() |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
- B-22-YFL /
2000 / 2011 Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
anamana |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 2 September 05 ![]() |
Minunea aia e un fel de 'after-burner'
![]() ![]() |
--------------------
xx
ABC Mircea cel Batran a fost inmormantat la Cozia impreuna cu umbra sa.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
am ras de nu se mai poate;tari:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
Apolodor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 4 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am fost la maestru' meu in probleme de tiuning si mi-a prezentat cateva proiecte interesante pt. obtinerea unor caluti frumusei si eleganti. Cu permisiunea voastra o sa atasez cateva poze care vorbesc de la sine. In poza 1 s-a obtinut 100 cp/toba de unde rezulta un miraculos 200 cp. Poza 2 --> 50cp/toba si creste si rezultatu' :300cp SENZATIONAL !. Ultima varianta (pe care am si ales-o) ne arata un tiuning dus la extrem. Din cauza fibrei care usureaza simtitor caroseria si a capetelor de toba care scad consumul si cresc puterea s-a ajuns la fabuloasa putere de 900cp (100cp/toba) la un consum de numai 0,05%. Astept pareri si daca e cineva interesat pot sa sheruiesc cu voi cateva din tainele tiuningului profesional.
![]() Attached thumbnail(s) Tobe_1.jpg ( Size: 14.51k ) Number of downloads: 280 Tobe_2.jpg ( Size: 61.69k ) Number of downloads: 279 Tobe_3.jpg ( Size: 26.68k ) Number of downloads: 287 |
--------------------
Logan
Laureate 1,5 DCI - 1,4 MPI+GPL
- B 410 RIO/B 41 RIO
2006/2008 NIMENI NU MOARE VIRGIN
VIATA NE F..E PE TOTI !!! |
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Asa e lumea pe sectiunea asta... Asteapta ce asteapta, pana cand da unu cu bomba in noi si sarim toti la baza...
Dar daca n-ar fi asa ne-am plictisi naiba... asa ca bagati la greu baieti.... ![]() |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
- MBM
Ambition War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Apolodor, vezi ca esti off-topic...aici se discuta despre capete de toba(terminatii)!!! Proiectu cu tobele nu e fezabil!
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
T34 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 22 February 07 ![]() |
exista si cu robinet ca nu vreau atatia cai
![]() |
--------------------
dacia
super nova
- BO5BRC
2001 clima
|
|
Alydor |
![]()
|
Iegzista !! In functie de tipul de robinet ales poti sa selectezi puterea. La robinetele cu bila puterea poate varia intre 100 si 250 Cp iar la robinetele clasice (din alea cu disc asa cum are telefonu' ) puterea variaza intre 65 si 132 de cp, pentru ca dureaza mai mult pana se deschide la maxim, spre deosebire de cel pe bila care intr-o secunda se poate deschide al maxim. Comanda deschiderii/inchiderii se poate face manual sau electronic in functie de cat de bine stai cu bugetul...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Nu e bun cu bila ca se deschide prea repede si iti rupe gatu acceleratia
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
....Adica .... iti sare acceleratia-n gat????
![]() |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
- B
'96; 4x4 '97
|
|
radian |
![]()
|
Nope, doar continutul stomacului... Inchide repede robinetul!
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 17:03 |