1310 vs LOGAN, Vader vs. Robocop, Reunite, ca-s de acelasi calibru
![]() ![]() ![]() |
1310 vs LOGAN, Vader vs. Robocop, Reunite, ca-s de acelasi calibru
2dor |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|||
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Robocop castiga sigur, ca Vader are probleme cu plamanii si oboseste repede
![]() Vedeti copii ce se intampla daca fumati ![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Lastunu!!! traiasca lastunu!!!
acum pe bune, loganul este clar ca loganul e superior berlinei din aproape toate punctele de vedere, DAR renault 12 (exclus dacia 1310) s-a bucurat de mult mai mult succes in lumea intreaga la vremea lui |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Bha nu va agitati ca robocop este in rodaj si nu da tot ce are as ca Vader poate sa i-o dea !
|
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ce rodaj maaa. Robocop saracu a ajuns sifonat din prima zi ... mai repede ca Loganu meu...iti dai zeama. Eu am rezistat 8 zile
![]() O fi avand Vader probleme cu aerul conditionat, dar sunetul ala a lui specific tare seamana cu sunetul scos motorul e oprit la Logan si apesi pe pedala de frana. E ceva dubios aici.... This post has been edited by driverx: 21 Nov 2006, 14:18 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
In plus, Robocop are vopsea metalizata, in timp ce Vader ramane in c*ru gol mai devreme...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Okay, lumea a prins ideea. Topicul asta e cam pe de laturi chiar si pentru cafenea.
Se-nchide. [later: ... si se redeschide prin contopire. driverx?] |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Da, os. Multumesc. Preiau legatura de aici.
Deci "1310 vs Logan" si "Robocop vs Vader" s-au impreunat. Cine stie ce o sa iasa din asta ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
cetatzeanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 6 August 04 From: Bucuresti, oras lovit. ![]() |
penibil.
cainele cand n-are ce face....stiti voi restu`... da` lumea are timp sa se converseze pe o aiureala de tema ca asta... |
--------------------
solenza confort AC
---------
- ---------- ghinion de nesansa, suntem romani.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
os mai bine faceai un topic 1310 vs Vader si Logan vs Robocop.
Era mai captivant. This post has been edited by 2dor: 21 Nov 2006, 14:55 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
driverx |
![]()
|
Buey cetatene
Da' te deranjeaza ceva? Pai ce are? Dezbatem 2 probleme destul de serioase si delicate. Daciile si Robocop cu Vader. Se pare ca la tine e o problema, dar nu e problema cand vezi "dezbateri" si "aruncat cu parerea" in tot felul de emisiuni gen "Procesul etapei" in care fiecare explica ce prost a fost arbitrul, ce idiot a fost antrenorul,ca ei ar fi facut alta stragegie....care...normal...ar fi dus la castigarea meciului bla bla bla.....bullshit degeaba si fara rezultate finale si fara sens. ??? ![]() ![]() ![]() Noi macar o sa ajungem intr-un final (sper) la concluziile urmatoare 1) E 1310 mai tare ca Logan sau nu? 2) Bate Robocop pe Vader sau nu? Daca NU iti place, iati indienii si du-te in alta parte. This post has been edited by driverx: 21 Nov 2006, 14:56 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
2dor |
![]()
|
Nu indienii ci cetatzenii.....
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
Seb_ |
![]()
|
![]() Membru activ Group: Members Posts: 84 Joined: 23 May 05 ![]() |
Dacia 1310 e mai slaba decat Vader, pentru ca Robocop e mai slab decat Logan.
Ceea ce era de demonstrat. qed ![]() Asteptam cu interes, si Stefan cel Mare vs. Mihai Viteazul si Van Damme vs. "Cichi Chan" |
--------------------
DACIA
LAUREATE 1,4MPI
2005
- XX 55 SEB
|
|
driverx |
![]()
|
Robocop mai slab ca Logan?
![]() ![]() ![]() Pai ma...tu stii ce vorbesti? Noi ne stresam ca ne sare vopseaua daca scapam o frunza pe capota Loganului pe cand Robocopu iese ca nou si din explozii. No offence, dar ai un sistem tare ciudat de a trage aceste concluzii... ![]() Cat despre 1310 si Vader...ai dreptate. 1310 nu are neon si nici nu ar arata bine cu asa ceva, pe cand Vader are neon, si e bine ca are, ca fara el nu ar avea putere (0 CP) plus ca ar arata ca un luzer fara. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Seb_ |
![]()
|
![]() Membru activ Group: Members Posts: 84 Joined: 23 May 05 ![]() |
My mistake!
![]() M-am bazat pe cei 6 ani garantie la tabla,..dar se pare ca sunt doar pe hartie... ![]() Robocop rezista si la gainat atomic ![]() This post has been edited by Seb_: 21 Nov 2006, 16:27 |
--------------------
DACIA
LAUREATE 1,4MPI
2005
- XX 55 SEB
|
|
AKKA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 29 June 06 ![]() |
The man is back in town,So dont U mess him 'round!:))(pt ca am lipsit..)
Simt o reala satisfactie cand vad ce 'tsunami' am declansat cu topicul meu!Dar e bine! Ideea era ca eu cand am zis de ce nu as da Dacia pe Logan, m-am referit cel mai mult la aspectul financiar: -nu mi-as face enshpe rate pt o masina ca Loganul!NU SE MERITA! -daca as avea odata la un loc 7-8000euro as lua ceva strain sau eventual un Renault Clio(cea mai ieftina varianta) Deocamdata,in ceea ce ma priveste,am masina si bani pe langa..altii au masini mult mai scumpe decat mine si stau cu chirii sau pur si simplu 'traiesc' doar pt masina lor! Imi fac treaba prea bine cu ea,nu prea sar de 100kmh-dar nici nu prea am pe unde si de ce-intretinerea e..'invizibila':)..si nu fac parte din categoria celor care le-au luat parintii o masina si baga benzina cu 'pipeta' sau stau sa vada ce a mai ramas dupa weekendul de la tara:)) Si stiu exemple printre ai mei amici... Asa ca,pana nu oi avea salariu de 15-20bulioane in mana..nici nu ma gandesc sa schimb 'jafu';)..ratele pt consum sunt..'fatale'!! PS:daca nu se ia in considerare aspectul financiar,normal ca Loganul e mai bun..dar..banii,banii:)) A..si inca ceva:cineva zicea ca sunt complexat sau frustrat ca nu am Logan...Sa stie acel cineva ca multi ani nu am avut masina(desi aveam permis) si nu prea imi pare rau! Pentru ca masina-din pacate-daca nu esti atent,poate deveni un mare dusman al sanatatii! Sedentarismul e GRAV! E GRAV sa ai cu 20 de kile peste normal la 25-30 de ani! E GRAV sa urci pana la et.3 si sa sufli ca dupa maraton!.. Poate zic eu asa ca am facut sport 'la greu' dar cred ca un sambure de adevar tot e aici;) Si ma bucur ca desi am masina,nu m-am 'blegit'!Si sper sa nici nu o fac..Mai vb! |
--------------------
Dacia
Berlina
1984 1310
|
|
driverx |
![]()
|
O sa te "blegesti". Dupa ce iti iei Logan.
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Mai, eu tot nu inteleg ce problema ai tu de ai facut un topic de 4 pagini
![]() Nu-ti plac masinile, sau iti plac, dar numai Dacia 1310. Ai bani sa te plimbi cu ea. Mergi cu 100km/h. Nu stai cu chirie. Okay, si ? Ce-are Loganu cu viata ta ? Sa stii ca si BMW X5 e masina si BMW are forum. De ce nu te duci sa le spui si lor parerea ta, de ce nu ti-ai lua X5. Uite, mie nu-mi plac masinile de teren. Dar mi-as lua Seria 6. Numai ca n-am bani de asa ceva. Asa ca stau pe-aici si nu ma duc sa fac gura pe forumu BMW, de ce si-au luat altii Seria6, presupunand ca n-au ce sa manance si nici bani de benzina. This post has been edited by andu911: 21 Nov 2006, 17:51 |
--------------------
-
-
-
|
|
AKKA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 29 June 06 ![]() |
NU inteleg care e problema ta?!
Eu am deschis un subiect din curiozitate si..s-au facut 4 pagini. Nu critic Loganul ci doar am zis de ce eu prefer deocamdata berlina.Cine a intrat in 'hora' a fost binevenit! D-aia e cafenea..sa vb ce vrei!Am avut o curiozitate si mi-am satisfacut-o.Punct. |
--------------------
Dacia
Berlina
1984 1310
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
pai si care era curiozitatea ?
QUOTE(AKKA @ 19 Nov 2006, 15:39) Am deschis acest topic ca sa zic-nu stiu daca intereseaza pe cineva!- da' io tot zic(sic!) de ce nu mi-as lua Logan(in rate,ca altfel nu se poa deocamdata) si raman cu 'batrana' de 22 de ani:) -Loganu nu 'face' banii care ii 'cere'!Sunt masini mult mai bune SH de cativa ani care ii dau clasa -reviziile costa..la a mea le cam fac eu sau la vreun meserias pe o baterie de vin..plus ca nici nu cere consumabile de lux! -merge bine-chiar daca e in 4 trepte- si nu are niciun zgomot in ea(in afara de motor,normal:)) -consuma tot cam cat Loganul -de cand citesc forumul acesta nu mai mi-e frica sa plec nicaieri ca stiu sa-i fac destule daca apar probleme..dar nu au aparut deloc pana acum! -e 'barca' si imi place ca parca plutesc;) Acum..astept reactii! PS:parca si masina are un 'suflet'..simte daca iti pasa de ea si nu te lasa cand ai nevoie;)) Iti reamintesc ca nu era nicio curiozitate, ci doar motivele tale personale, pentru care nu ti-ai lua Logan. In alta ordine de idei, aici e DaciaClub, nu FightClub... This post has been edited by andu911: 21 Nov 2006, 19:18 |
--------------------
-
-
-
|
|
SorinTSI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 17 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Parca pe topicul asta nu e destula agitatie,asa ca lansez eu marea bomba: Oltcitu e peste Logan si 1310.
![]() |
--------------------
BMW
530D
2006 E60
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
QUOTE(SorinTSI @ 21 Nov 2006, 11:24) Parca pe topicul asta nu e destula agitatie,asa ca lansez eu marea bomba: Oltcitu e peste Logan si 1310. Ai dreptate, am dovada chiar aici: 1310 vs. Logan -> bate 1310 http://www.youtube.com/watch?v=A2bEKDRn07c Oltcit vs. 1310 Sport -> bate Oltcitu http://www.youtube.com/watch?v=mLR5dBSOfhE Concluzia logica este ca Oltcitu este peste Logan ![]() Deci oameni buni, nu va mai luati Logan, cand cu 5% din pret va puteti lua un Oltcit + 1 cutie de prezervative (pt. invelit delcou' ca sa nu i-a apa cand trece prin balti). ![]() This post has been edited by MihaiD: 21 Nov 2006, 20:32 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Ba nu, Lada 1500 e mai tare si decat Olcitu si decat Dacia 1300/1310 si decat Loganu' si decat toate 3 la un loc !
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
cetatzeanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 6 August 04 From: Bucuresti, oras lovit. ![]() |
QUOTE(driverx @ 21 Nov 2006, 15:55) Buey cetatene Da' te deranjeaza ceva? Pai ce are? Dezbatem 2 probleme destul de serioase si delicate. Daciile si Robocop cu Vader. Se pare ca la tine e o problema, dar nu e problema cand vezi "dezbateri" si "aruncat cu parerea" in tot felul de emisiuni gen "Procesul etapei" in care fiecare explica ce prost a fost arbitrul, ce idiot a fost antrenorul,ca ei ar fi facut alta stragegie....care...normal...ar fi dus la castigarea meciului bla bla bla.....bullshit degeaba si fara rezultate finale si fara sens. ??? ![]() ![]() ![]() Noi macar o sa ajungem intr-un final (sper) la concluziile urmatoare 1) E 1310 mai tare ca Logan sau nu? 2) Bate Robocop pe Vader sau nu? Daca NU iti place, iati indienii si du-te in alta parte. stai linistit BUEY; ia ceva roz - distonocalm - in gura sa te calmezi...... la nivelu` asta de discutii nu ma tenteaza nimic; dar am avut si io o parere; iaca.... |
--------------------
solenza confort AC
---------
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Cetateanu, driverx - daca si de la topicul ASTA o sa va luati de par, eu unul ma intreb daca sunteti compatibili pe acelasi forum.
Recitind threadul - cetatene: daca-ti displace topicul, nu-l citi. Simplu, nu? Considera asta ca pe o avertizare. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
cetatzeanu |
![]()
|
merci; bine ca-mi dai numai mie....
|
--------------------
solenza confort AC
---------
|
|
paul_s |
![]()
|
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
pai si normal daca te-ai pus in contra impotriviri noastre eu asa gasesc de cuvinta cai normal , plus de asta pari sa ti cu 1310 pe motiv cai solenza , cam dasta in mare zic eu dar , na
|
--------------------
.
.
.
- .
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Bah nu ma suparati ca dau saly-uri
![]() ![]() On topic: Bha daca 1310 e mai un ca logan si loganul este mai bun ca 1410 de ce nu este Loganul mai bun ca 1310 ??? Bah Vader nu o sa castige ca nu e tunat voi nu ati vazut ce "genti" are Robocop titanu frate tragi in el si nu se zgarie pe cand la Vader este batran cica "era tasu mah" deci deducem ca are copil poate si nepoti in plus se imbraca in negru deci rezulta ca este in doliu ( este vaduv prin decedarea moartei sale sotii ). Robocop are si un ACE in maneca el nu imbatraneste plus ca merge cu ulei Logan fata de Vader care baga la laser ulei 1310 ! Toti banii mei pe Robocop, Vader este old school !! |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Robocop a belit-o daca vopseaua aia de pe el de Logan...
Nu stiu daca il face Vader, da' daca il "marcheaza" fro 3 pasarele ca alea de pe strada mea, svaiter il face... This post has been edited by vijelie: 23 Nov 2006, 10:22 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 15:19 |