alarma+claxon+..., probleme
![]() ![]() ![]() |
alarma+claxon+..., probleme
soricel |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 3 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
super nova
2002/sn
|
|||
preghicialex |
![]()
|
Z Group: Members Posts: 240 Joined: 10 August 06 ![]() |
Mi se pare ca nu ti a mai fost recunoscuta cheia, daca zici ca la cealalta a vrut. In cazul asta alarma inca era activa cand ai deschis o manual cu cheia.
Lampile de semnalizare clipesc de 4 ori ca sa iti indice ca a avut loc un ciclu al alarmei. Daca o sa te uiti la ledul de la alarma (stanga langa butoanele proiectoare si stop ceata) ai sa observi ca clipeste de 8 ori dupa ce deschizi masina cu butonul de pe cheie. Asta inseamna "eroare comunicare cu sirena". Incearca sa o resetezi si sa o programezi in modul 2 din nou. Si eu am avut probleme de genul asta... dar nu mi a mai facut. Pe moment am procedat la fel am scos firul de la sirena. Dar intr o zi am zis sa i mai dau o sansa. Gasesti pe forum cum se reseteaza si programeaza (parca era la tutoriale). Poate ii pui sa faca beep la armare/dezarmare. This post has been edited by preghicialex: 23 Nov 2006, 19:03 |
--------------------
X
Y
Z Ex: SuperNova
|
|
soricel |
![]()
|
Imi pare rau ca nu-mi mai da nimeni un sfat
![]() ![]() ![]() salutari ![]() |
--------------------
dacia
super nova
2002/sn
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
este alarma de fabrica daca era supernova clima si eu zic ca cine ti-a zis ca nu e de fabrica e un bou
|
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
soricel |
![]()
|
Azi am fost si la alta firma de reparatii electrice. MI-au spus ca nu pot face nimic ca trebuie schimbata alarma ca astea din fabrica nu o pot repara.
Surpriza a fost ca ajuns la ei nu mai mergea deloc (nici ledul de confirmare). Ajund acasa in 30 min, ledul merge iar, confirmand armarea ![]() Ce poate fi? |
--------------------
dacia
super nova
2002/sn
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Verifica sa nu fi ajuns apa la ea, daca ai tensiune ok pe baterie si daca fac contact bine firele la alarma (in special masa). Ar mai putea fi si de la o siguranta care nu iti face contact bine.
Cealalta posibilitate ar fi sa fi crapat memoria alarmei, insa inca nu am desfacut asa ceva, deci nu pot sa-ti dau f multe detalii. Am patit si eu ceva asemanator cu a mea, dar si-a revenit singura, asa ca nu am mai studiat problema. This post has been edited by valentin.dumitran: 25 Nov 2006, 12:46 |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
preghicialex |
![]()
|
Z Group: Members Posts: 240 Joined: 10 August 06 ![]() |
Incearca sa faci urmatorul lucru: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...findpost&p=2523
La mine a functionat perfect dupa aceea. P.S: Dar pune inapoi firul de la sirena ca tot va da eroarea de comunicare cu sirena daca nu. |
--------------------
X
Y
Z Ex: SuperNova
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 14:23 |