Faze de faze, Intamplari reale
![]() ![]() ![]() |
Faze de faze, Intamplari reale
Shush |
![]()
|
||
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, sa bocesti p-acilea!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Inca nu bocesc, dar stau si ma minunez ce talent avem : putem transforma orice topic intr-unul despre orice
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
emoticon cu dinti de pe mess
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Au disparut ceva posturi , dar si topicul parca a devenit mai prietenos .
![]() ...de asta ziceai Fire ? ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
mecanica si termodinamica, si electricitatea mi-au palcut si mie ff mult
![]() si fizica nucleara(putinul din clasa a 8-a, dar am mai invatat despre Cernobil intre timp ![]() mie imi palc operele lu Nea Ion Caragiale, Mihai Eminescu..si cam atat, in rest, reviste Chip si cele de electronica..care nu prea se mai editeaza multe.... |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
cosmyin2004 |
![]() ![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 3 April 09 ![]() |
QUOTE(XMihai @ 19 Nov 2006, 17:55) Hai sa va zic o faza la care am ras 3 zile Eram cu un coleg la semafor, numai ce se pusese rosu si mai erau vre-o 60-70 de secunde de asteptat pana venea vere.In fata noastra era una cu un matiz. Vorbeau eu ce vorbeam cu colegu meu si ala imi zice mie: "-Uite mi-am schimbat claxonu" si da in claxon Imediat in secunda urmatoare o vedem pe aia din fata noastra ca pleca cu scartait de roti de la semafor, si semaforu era pe rosu. Stiu ca nu-i de ras, ca aia putea sa faca un accident ceva....dar sincer zic am ras 3 zile....si acu imi mai vine sa rad cand imi amintesc. ![]() si eu am poti tot asa la semafor la generala 2..dar eu am fost ala care a plecat ca din bloc start...nu a mai contat ce culoare era..Schumi! Attached thumbnail(s) logo.png ( Size: 30.25k ) Number of downloads: 632 |
--------------------
Ford
Mondeo
1993
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
asta cu dependenta de calculator eu nu o cred, poate depinde de copil. al meu de la 4 ani e independent la calculator. niciodata calculatorul nu a fost o prioritate in fata iesitului afara, a jocului adevarat. si niciodata nu a fost programat, "joci doua ore pe zi" sau altele de genul asta.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
|
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
vad ca ati perdut iar sirul threadului deci...
Acu' vreo doua luni veneam pe jos de la facultate (din Micalaca spre Podgoria pentru cine stie)impreuna cu o colega. Ajungem in faimosa intersectie din Podgoria unde aveam de traversat 5+2 benzi separate de linii de tramvai. In intersectie (cu sens giratoriu) se lucra de zor iar politistii comunitari, nu rutieri dirijau circulatia pentru ca era ora de varf si era haos. Ajung la marginea trotuarului si ma opresc pentru ca treceau masini cu 40/45 kmh si asteptam ca politistul sa le faca semn sa opreasca, dar o vad pe colega mea ca trece ca vita fara sa se uite in stanga (de unde veneau masinile). Deci pur si simplu privirea inainte de parca nu era nici o masina. Eu am ramas ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Si?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pai, daca fata era asa de distrata, iar tu, colegul responsabil, trebuia s-o convingi sa se intoarca dupa primul, cel mult al doilea pas, nu s-o lasi sa traverseze 2, 3 benzi, si sa faci pariuri, scapa sau nu...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kog |
![]()
|
crezi ca ma asteptam sa faca asa ceva? Masinile veneau cu oarecare viteza cum am spus. Dracu s-a gandit ca e in stare sa traverseze, doar nu oi fi cu ochii ca pe butelie. Am mai mers cu aiuriti pe drum care trversau fara sa se uite si de fiecare data i-am tra inapoi, dar intersectia aia e uriasa, cum sa nu vezi masinile? Eu m-am oprit si cand ma uit dupa ea, era deja la jumatatea traversarii; oricum a parcurs destul de repede distanta si nu am prea avut cand sa reactionez.
Edit: eu eram cu ochii dupa alte "chestii" ![]() This post has been edited by kog: 6 May 2009, 21:12 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
kog |
![]()
|
Marti veneam de la Arad si in comuna Vladimirescu doi batrani cu doua biciclete incarcate cu scanduri traverseaza soseaua (in plin camp) fara sa se asigure, nu au intors capul deloc. Eu franez, nu foarte puternic ca nu aveam viteza, dar aproape opresc. Le dau un claxon scurt de tot, asta ca sa-i fac atenti, nu pentru ca facusem criza ca de ce traverseaza. Stiti ce am primit? O cantitate impresionante de injuraturi de Dumnezeu, Hristos, sfinti si bineinteles de mama. Am ramas
![]() Tot in ziua aia intr-o intersectie in Arad se daduse drumul la masini si prinsesem ceva viteza pana in 40kmh, circulatie bara la bara. Un batranel la vreo 70 de ani sare pur si simplu printre masini, topaia ca un iepure, ca deh se grabea la tramvai. Asa ceva nu am vazut de cand sunt |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
Se vede ca nu esti din Bucuresti
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
kog |
![]()
|
adica daca esti bucurestean ai scuza pentru prostie? Sau cum?
This post has been edited by kog: 16 May 2009, 11:55 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Adica in bucuresti astfel de faze sunt la ordinea zilei
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Eu m-am obisnuit cu taranii care te injura atunci cand ii claxonezi.
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kog @ 15 May 2009, 17:44) Un batranel la vreo 70 de ani sare pur si simplu printre masini, topaia ca un iepure, ca deh se grabea la tramvai. Asa ceva nu am vazut de cand sunt Cand se poate eu mai ii las pe astia care se grabesc sa prinda ceva, decat sa ii am pe constinta. This post has been edited by giany911: 16 May 2009, 17:23 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
femeia aia a intrat pe neatentia ei in intersectie... te uiti mai intai la semafor.... totusi.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Luni dimineata pe la 9.
Pentru timisoreni, intersectia dintre Bogdanestilor si Cetatii. Eu stateam la semafor sa fac dreapta, cei care mergeau inainte aveau verde. Se face galben la ei, trece o masina, se face rosu, mai trece o masina, mai trece o masina, si trenand in urma lor, grabit nevoie mare, trece si un biciclist. Acu' am vazut eu destui pentru care rosu la semafor nu inseamna chiar asa mare lucru, dar e primul biciclist care o calca pe sistemul "iute, pana nu le da la ailalti verde". |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@bucatzel: doctoru' era la Deva, sigur nu a fost el.
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.624 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pentru astia e intersectia dintre strada Sirmei si Calea Bucurestilor.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
Acu sa te vad ... pt. caracaleni?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:59 |