Faze de faze, Intamplari reale
![]() ![]() ![]() |
Faze de faze, Intamplari reale
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(kog @ 15 May 2009, 17:44) Marti veneam de la Arad si in comuna Vladimirescu doi batrani cu doua biciclete incarcate cu scanduri traverseaza soseaua (in plin camp) fara sa se asigure, nu au intors capul deloc. Eu franez, nu foarte puternic ca nu aveam viteza, dar aproape opresc. Le dau un claxon scurt de tot, asta ca sa-i fac atenti, nu pentru ca facusem criza ca de ce traverseaza. Stiti ce am primit? O cantitate impresionante de injuraturi de Dumnezeu, Hristos, sfinti si bineinteles de mama. Am ramas ![]() Tot in ziua aia intr-o intersectie in Arad se daduse drumul la masini si prinsesem ceva viteza pana in 40kmh, circulatie bara la bara. Un batranel la vreo 70 de ani sare pur si simplu printre masini, topaia ca un iepure, ca deh se grabea la tramvai. Asa ceva nu am vazut de cand sunt Nu te mai mira... oamenii sunt ca oile, ce sa le faci... |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
Interventie mascati
![]() partea a-IV-a (cea de 33:12) la 23:09 -> http://cronica.primatv.ro/tv/cronica-29-se...rie.html?play=4 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 20:50 |