Arcuri SLZ
![]() ![]() ![]() |
Arcuri SLZ
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
TAZ_TASMANIA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 3 November 03 From: IS ![]() |
Diametrul spirei arcului punților față este de Ø 13,1+ 0,08 mm.
Diametrul spirei arcului punții spate este de Ø 16+0,08 mm. Cam atit am gasit in manual. Sper sa te ajute cu ceva :wink: |
--------------------
TOYOTA
COROLLA
2008
- IS-XX-TAZ
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Merci, mare boier, mare caracter!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Ce drq vrei sa-i mai faci?
Tai din arcuri sa ii mai cobori curu sau le inlocuiesti? Bag mana in foc ca la service sa iti vreifici franele..canci! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Marty |
![]()
|
Pai...unde ???? Ma programeaza peste 2 saptamini, asa ca refer s-accelerez in curba sau sa-i dau cox metalurgic... Parerea mea...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
silvester |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 27 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Marty, iti schimbi arcurile? Cat este garantia data de Dacia pentru arcuri?
Cred ca si eu o sa merg cat de curand in service cu ea pentru ca daca o zgaltai de fund sus-jos scartaie al naibii si tare mi-e sa nu fie arcurile. Ca sa nu mai vorbim de comportamentul in mers la trecerea peste gropi. Deja a devenit enervant. Apropo credeti ca am putea sa utilizam si alte arcuri, mai fiabile si eventual unele care sa nu o ridice de fund asa? |
-------------------- Cati bani dai atatia face!
|
|
Marty |
![]()
|
Pai eu vreau sa trec treptat pe KV-uri sport. M-am saturat sa-mi tot balangane si sa ma trezesc in derapaje necontrolate.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
Marty apropo ... de arcuri ... o "sifonasi" un pic sau mi s-a parut mie ???
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
Marty |
![]()
|
Nu ti s-a parut deloc!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
Naspa moment !!!
Pacat ... mai bine mi se parea mie ... |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
ca tot am reusit sa gasesc si eu ceva cu search-ul asta m-am gandit sa postez aici problmuta mea:
am o dsn la care am probleme cu arcurile spate in sensul ca primele trei spire (de jos) stau incalecate sau ff apropiate unele de altele , scartaie cand te sui in ea si e ff lasata pe spate. Drept urmare ma gandesc sa imi scimb arcurile. mi s-a sugerat sa imi pun de solenza ca sunt putintel mai inalte dar acum dupa ce am citit topicul asta incep sa imi pun intrebari. Nu-s eu ala vitezomanu dar uneori imi place sa mai iau curbele cunoscute cu viteza (bv-predeal) sia cum cam stau in cumpana. Sa-i pun de solenza sau tot d dsn. mi-ar fi de folos cateva indicatii .. diferenta de rigiditate si de inaltime. |
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.125 Joined: 11 February 04 ![]() |
Marty, tot SuperNova ai?
Daca da, atunci ai grije ca arcurile pt SLZ sunt mai moi decat cele de DSN. Nu cred ca sunt recomandate pt o utilizare mai sportiva. Slz mea mi se pare ca are o suspensie mult mai moale decat o DSN desi sunt bune si arcurile si amortizoarele. Pur si simplu asa e ea. Pe viraje atacate in forta intra in pompaj si se balangane de zici ca se rastoarna. Sper sa-ti fie de folos info astea |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
are SLZ-a, tocmai asta-i problema !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Si circula cu Renou'. A rezolvat problema.
![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
aicidincolo |
![]()
|
![]() in timp ce tu citesti eu ma plimb cu masina ! Group: Members Posts: 161 Joined: 13 March 05 From: Valcea&Bucuresti ![]() |
daca are cineva vreau si eu un arc de nova, am unul rupt... deci sa fie mai mun decat al meu...
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2006
- VLxxXXX chestii de tabla vopsita cu 4 roti care ar trebui sa se invarta
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 01:21 |