Cui de inchidere a usilor imbracat in plastic
![]() ![]() ![]() |
Cui de inchidere a usilor imbracat in plastic
lar |
![]()
|
||
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Tatal tau a avut noroc. A fost un lot de 100 (una suta) solenze cu cui imbracat, dar dupa aceea nu au mai fost facute. In genere a fost un lot din vara lui 2004
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
am vazut si eu astfel de cuie si intr-adevar erau albe. erau pe Nova unui electrician de la latin-efe. se pare ca datorita lui klaus am aflat de unde le avea, ca el n-a vrut sa spuna nici pentru spaga de unde le are.
|
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
Alan25r |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 29 December 04 From: Craiova ![]() |
Acum am observat si eu ca a mea are acel tub de teflon
![]() Am cumparat-o in luna februarie 2005 ... |
--------------------
Solenza 1.4 MPI
Oltcit Club 11 RL
- DJ-XX-XXX
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
nu vrei sa facem schimb?
![]() This post has been edited by johnsws: 12 May 2005, 14:48 |
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
Alan25r |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 29 December 04 From: Craiova ![]() |
Ba da, cum sa nu
![]() Te anunt eu dar ma tem ca vei avea de asteptat ... ![]() |
--------------------
Solenza 1.4 MPI
Oltcit Club 11 RL
- DJ-XX-XXX
|
|
Tzutzi |
![]()
|
![]() Solenzar impatimit Group: Members Posts: 478 Joined: 9 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pai si daca au venit alea 100 de solenze cu acel cui acoperit, asta inseamna ca se mai pot gasi si acum? care este ideea astora de la dacia?
![]() |
--------------------
Ford
Focus St170 2.0 16v
2004 Solenza Scala 1.4 8v 2004
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
De 3 luni inca nu s-a rupt izolierul ! Am sa caut si eu varianta cu plastic ... dar deocamdata isi face bine treaba izolierul . Daca aveti si uzile insonorizate si mai puneti si izolier pe cui ... dati lectii la Logan la sunet de inchidere !
![]() |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
am incercat cu termofit , din ala care se stange la caldura. rezista la maxim 20 de deschideri , apoi se rupe. Izolir band din asta de plastic se rupe si el. Ramane sa incerc cu banda izolatoare panzata sau leocoplast din ala medicinal.
|
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
Tzutzi |
![]()
|
![]() Solenzar impatimit Group: Members Posts: 478 Joined: 9 October 06 From: Bucuresti ![]() |
in regula incercam si cu izolier....dar de cate ori infasor ca sa nu am probleme cu deschiderea/inchiderea usilor? 2-3?
![]() |
--------------------
Ford
Focus St170 2.0 16v
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, se infasoara trei straturi. Rezultatul super ok. Eu asa am facut in martie 2005 si am vandut-o acum o saptamana cu banda respectiva acolo. Nu a fost nevoie sa repet operatiunea pentru ca nu s-a rupt, doar prezenta semne de uzura. Am folosit o banda ordinara din comert, neagra, de plastic, branduita "Footmark" dar nu prea conteaza, toate sunt cam aceeasi calitate.
|
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
|
|
sorin_tcm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 6 March 06 ![]() |
Nu a incercat nimeni cu tub de ABS?
|
--------------------
dacia
Logan Prestigios 1.6 16v - FURIA GRI -
2007
- cj55DFG
|
|
lar |
![]()
|
ce e ala ?
![]() |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
|
|
sorin_tcm |
![]()
|
plastic ABS
|
--------------------
dacia
2007
- cj55DFG
|
|
Tzutzi |
![]()
|
mai multe detalii please! azi vroiam sa imi pun niste termofit, dar daca este mai bun ce zici tu.....
|
--------------------
Ford
Focus St170 2.0 16v
|
|
cetatzeanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 6 August 04 From: Bucuresti, oras lovit. ![]() |
io ma intreb de ce trebuie sa fie ceva lipit de cui; indiferent daca e izolir sau teflon...etc ?
daca ar fi o bucatica de furtun din plastic - de exemplu - bagata relativ fest pe cui, - dupa ce demontezi cuiul, evident - cu putina vaselina.....care ar fi problema ? |
--------------------
solenza confort AC
---------
- ---------- ghinion de nesansa, suntem romani.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai si cum bagi matale un manson pe cui? Ca la logan iese cuiul din suport (deci ramane doar cuiul, fara "buzele" laterale), dar la SLZ din cate stiu eu cuiul ala e dintr-o bucata.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
sorin_tcm |
![]()
|
Am descoperit ...nu trebuie nici un plastic...pe cuiul de la usa pur si simplu ti manerul de la usa in pozitia deschis si trantesti usa apoi lasi manerul.....suna mai ceva ca si la logan
![]() ![]() |
--------------------
dacia
2007
- cj55DFG
|
|
cetatzeanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 6 August 04 From: Bucuresti, oras lovit. ![]() |
merci klaus; chiar eram curios - nu am desfacut cuiul, ci doar l-am slabit ca sa reglez inchiderea usii .
|
--------------------
solenza confort AC
---------
- ---------- ghinion de nesansa, suntem romani.
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
cineva cu un strung ar face afaceri.
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
sorin_tcm |
![]()
|
detalii [I][U]ce trebuie sa faca cu strungul ???? am in posesie asa ceva si vreau sa il folosesc.
|
--------------------
dacia
2007
- cj55DFG
|
|
klaus |
![]()
|
Sa faca un cui independent de una din saibele lui (preferabil de cea mare), ca sa se poata baga ceva cat diametrul cuiului pe el
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Sa replici un cui de solenza, dar cu partea din capat, floarea aia sa fie desurubabila. De asemnea grosimea cuiului sa fie mai mica cu vreo 2-3 mm, lucru care va trebui sa fie compensat prin folosirea unui otel mai de calitate. Oricum cuiul nu e facut dintr-un metal deosebit, dar compenseaza pin grosime.
Esti dispus sa fabrici asa ceva? |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
A aflat cineva pana la urma daca cuiele de Logan sunt imbracate in palstic si daca se potrivesc la Solenza?
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Sunt imbracate intr-un cilindru mic de plastic,care nu e fixat pe cui ci se poate roti pe acesta,asa am vazut eu.Eu am rulat vreo 3 straturi de banda izolatoare si suna mai infundat.
This post has been edited by bogdanelkva: 14 Nov 2010, 17:40 |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
eu pun furtun termocontractant si la brigheta se stringe pe cui...se aude super frumos...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Solenzele au iesit din fabrica cu asa ceva de la sfarsitul lui 2004.
Plasticul acela nu trebuie sa fie fix pe cui deoarece se taie, sparge. El trebuie sa se roteasca in momentul cand se inchide usa. Toate solutiile gen banda izolatoare, power tape sau altele asemanatoare care se fixeaza pe cui nu au viata lunga. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(ramsen @ 14 Nov 2010, 18:21) Mi-ai dat o idee... Ceva izolatie de cablu, nici prea groasa, nici prea subtire. Pus inainte pe cui ori prenandez ori ceva mai "lipicios", apoi dat cu bricheta, si poate se lipeste. Evident taietura sa fie inspre masina, astfel incat sa nu se agate broasca in ea... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
Maskatu...folosesti un tub termocontractant exact pe marimea cuiului la exterior...adica nu trebuie sa tai deloc din el sa il poti baga pe cui...pur si simplu il bagi asa cum este el...dupa ce te-ai chinui putin sa bagi acei 1,5 cm de tub pe cui iei o brigheta si il incalzesti...el la foc se stringe pe cui...sint tuburi speciale ...termocontractant le spune si la caldura ele se string pe obiect...deci pe lungimea tubului sa nu il tai...ci decit marimea cit trebuie la cui atit il tai...BAFTAAA
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 19:41 |