Unde gasesc ulei care SIGUR nu este contrafacut?
![]() ![]() ![]() |
Unde gasesc ulei care SIGUR nu este contrafacut?
Vlad Georgescu |
![]()
|
||
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- -
|
|||
nicusor |
![]()
|
![]() Mr. Group: Members Posts: 162 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Si eu sunt in situatie identica. Si ma gandeam sa fac acelasi lucru. Dar dupa aia, mai faci revizia la 10 mii? Si uleiul cind il vei schimba data viitoare? Si de ce ELF?
|
--------------------
Dacia
Solenza
04.2004 Scala Megane 2.2 Sedan 1.6 16V, privilege, ESP, etc. :)
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
dacatot schimbi uleiul la 5000 Km poti pune cu incredere Dacia Oil ... daca vrei insa sa faci revizia la 10.000 atunci uita-te dupa ceva mai bun .. elf, mobil1, aral, omv .. etc.
Uleiul dacia este foarte bun, singura saproblema este ca nu isi pastreaza calitatile in timp .. asa ca ptr schimb la 5000 poti pune fara problee din asta (m-am repetat dar sper sa fi transmis ideea). |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
E o idee sa pun si Dacia Oil.
> Si eu sunt in situatie identica. Si ma gandeam sa fac acelasi lucru. > Dar dupa aia, mai faci revizia la 10 mii? Evident! Altfel, pierd garantia! > Si uleiul cind il vei schimba data viitoare? Ei spun ca la 10000 km. Eu ma gindesc totusi sa-l schimb mai des. > Si de ce ELF? Pentru ca multi de pe forum mi-au recomandat ELF, si pentru ca asta recomanda Renault la masinile Renault (Megane, Clio, etc). |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- -
|
|
valioglu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 498 Joined: 2 July 04 ![]() |
Incearca la AUGSBURG. Este la iesirea din Bucuresti pe autostrada Pitesti, aproape cum vrei sa intri pe centura. Am fost acolo si se pare ca au uleiuri bune.
|
--------------------
DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4
- B-01-DOG viata e scurta dar nedreapta
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pentru elf, .. carrefour are preturi super bune .. si nu stiu sa fie contrafacut acolo
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 00:59 |