DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages « < 2 3 4 5 6 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Protest!!! - Anti manele -

Pedro
post 1 Jul 2004, 10:47
Post #91

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Exemplele adevarate vin intotdeauna singure laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD Berlina
O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ashu
post 1 Jul 2004, 11:46
Post #92

Membru erectil

Retardum retardus est. :!:

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
Vlad Georgescu
post 1 Jul 2004, 11:47
Post #93

/----\ <--- Logan

> dar ce muzica ascultzi rock ishi varsa aia matzele acolo
> shi se "screama" in ultimu hal.. cel putzin manelishtii cat
> de cat au invatzat sa vb .. eram intr`o seara DIN GRESEHALA
> la un chef de rockeri.. fereasca dumnezo ishi aruncau
> purecii din cap in cap.. penal

Ascult multe genuri de muzica, si rar am intilnit muzica mai retardata decit manelele.

In fiecare gen de muzica exista o parte din piese care sint retardate rau, dar la manele, acestea reprezinta 90% din gen.

In general, cind ma uit la calitatea oamenilor care asculta manele, ma ingrozesc. Exista bineinteles si exceptii.

La chefurile mele nu pun niciodata manele! Nu imi plac si nici prietenilor mei nu le plac.

Ce pot sa-i sfatuiesc pe manelisti decit sa incerce sa aiba putin mai mult respect fata de sine. Atunci, poate ca vor renunta la aceasta muzica de foarte proasta calitate, pe care multi probabil ca o accepta din cazua anturajului.

Manelele sint sub orice critica. sad.gif Sper din toata inima ca in 4-5 ani muzica asta ingrozitoare sa dispara, si sa domine, in locul ei, muzica romaneasca de calitate. Dar poate ca sint un optimist.

--------------------
Volțvagăn Glonț 2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 - -
+
nimic
post 1 Jul 2004, 16:32
Post #94

Membru

Sper din toata inima ca in 4-5 ani muzica asta ingrozitoare sa dispara, si sa domine, in locul ei, muzica romaneasca de calitate. Dar poate ca sint un optimist.

pt ca muzica romaneasca de calitate sa inceapa sa domine trebe mai intai sa inceapa sa se cante muzica de calitate.daca ar fi sa ascultam doar muzica romaneasca de calitate ar trebui sa se asculte maxim 7-8 formatzii.
hai sa nu incercam sa impunem noi romanilor ce sa asculte.
sunt intr-adevar multe formatzii care"canta "manele de proasta calitate,dar sunt si formatzii care canta manele frumoase.pt ca in formatziile care canta manele predomina burtoshii cu lantzuri,ghiuluri etc, e din acelasi motiv pt care in formatziile dance predomina bagaboantele mai mult dezbracate,pt care in formatziile rock predomina pletoshii imbracatzi in costume de piele si cui lantzuri de tabla pe ei si pt care la opera cei care canta se imbraca la costum. fiecare stil impune o anumita tzinuta,o anumita linie a melodiilor,fiecare are specificul lui.
manelishtii pocnesc din degete iar rock-erii dau din cap ca disperatzii.
unora nu le place rock-ul iar altora nu le plac manelele.care-i faza? fiecare sa-si vada de muzica lui si sa nu mai vb cu greatza despre manele.
manelele nu instiga la consume de droguri,la ura rasiala,nu isi bat joc de cele sinte ca rock-erii.
pt cei carora le e greatza de manele mi-e si mie greatza de ei :vomit2:

--------------------
+
jaf
post 2 Jul 2004, 09:28
Post #95

Membru din mijloc

From: Cluj-Napoca

un sfat pentru antimanelishti.. bagatziva nishte vata`n urechi ca n`o sa mai auzitzi.. shi nu mai ieshitzi din casa ca nici n`o sa mai vedetzi.. simplu nu ? smile.gif oricum de disparut n`o sa dispara :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

PS nu mai comentez ca o sa ajungem sa ne certam shi nu merita.. dar sper sa intelegetzi ca gusturile nu se discuta

--------------------
trotineta tri roti 2012 ful vidaut chiele
+
Pedro
post 2 Jul 2004, 09:59
Post #96

Membru autentic

un sfat pentru antimanelishti.. bagatziva nishte vata`n urechi ca n`o sa mai auzitzi.. shi nu mai ieshitzi din casa ca nici n`o sa mai vedetzi.. simplu nu ?[/b]

Mai simplu de atat nici nu se putea

--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD Berlina
O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
+
mil
post 2 Jul 2004, 17:49
Post #97

ocupat

From: x

nici eu nu le suport, dar asta e situatia...nu suport multe: telenovele, comedii romantice...eu am un HDD/mp3 player cu muzica ce imi place si gata, nu radio nu TV decat la stiri...asa ca daca nu va place schimbati canalul si o sa dispara natural sau o sa se bage in vagauna lor...cand cineva pune manele eu ies din camera...macar daca fiecare ar face un gest similar...

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
GoGu
post 6 Jul 2004, 22:51
Post #98

Prea de la tara

Group: Moderatori
From: Iasi

Par igzamplu hominidu care locuieste dedesubt asculta la ora cand scriu aceste randuri manele de imi canta mie capu' :evil:
Am ales sa sar apasat pe calcaie de trei ori in mijlocu' sufrageriei si sper din tot sufletu' ca la cele 120 de kile ale mele macar i-am clatinat lustra...
Vad ca a dat mai incet...
Mi-e mila de ceilalti vecini ca-i aratam io concert...

PS: cercopitecu' lucreaza ca sofer pe undeva si creca-i beat tzava impreuna cu nevasta'sa si se distreaza... I rest my case :x
PS2 in loc sa-si plateasca intretinerea si-a luat un kkt de scula audio ce scoate un soi de bas de doi lei whoooomp whooomp ce are calitatea de a-mi intra solo fix in creier desi el are impresia ca asculta incet.... f*kin' retards :evil:

--------------------
Renault Scenic 1.5dCi recolta 2012
+
SiloS
post 6 Jul 2004, 22:59
Post #99

Gangester

From: Buzau

un sfat pentru antimanelishti.. bagatziva nishte vata`n urechi ca n`o sa mai auzitzi.. shi nu mai ieshitzi din casa ca nici n`o sa mai vedetzi.. simplu nu ?

In aceeasi idee de gluma [ ca sper ca a fost gluma , nu ? ] , dau si eu un sfat bun pentru manelisti : luati-va un litru de benzina din rezervor [ daca mai aveti ] si dati foc la casetele alea cu zgomotul numit manele !

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
1999 FIAT ARCA AMERICA 403
+
nimic
post 7 Jul 2004, 06:25
Post #100

Membru

luati-va un litru de benzina din rezervor [ daca mai aveti ] si dati foc la casetele alea cu zgomotul numit manele !

e scumpa benzina may...

--------------------
+
ashu
post 7 Jul 2004, 11:35
Post #101

Membru erectil

luati-va un litru de benzina din rezervor [ daca mai aveti ] si dati foc la casetele alea cu zgomotul numit manele !

e scumpa benzina may...

Asa e, ca oricum cei din casele si masinile carora urla maneaua la maxim de obicei au o pocnitura de dacie veche de tzaspe ani, mancata de rugina insa tunata la maxim cu cele mai kicioase mizerii, si-si manaca de sub unghii fiind prea limitati mintal ca sa aiba o slujba buna si platita bine. Asta in afara de cazul in care sunt infractori. Deci ma ofer sa le furnizez io benzina necesara. Iau OMV 100 daca e nevoie, nu-i problema, numa sa-i vad arzand.

--------------------
+
M.C.
post 7 Jul 2004, 15:13
Post #102

Membru autentic

From: Ploiesti ,din cind in cind.

Ashu,ai perfecta dreptate!
Civilized Unculture,asta au cei care asculta acele porcarii !
Iar cei care cinta asa ceva s-au imbogatit de pe urma acestor oameni !

--------------------
Renault Megane II Sedan Influence 1,6 16 V ,2005
+
asarban
post 7 Jul 2004, 15:16
Post #103

Membru autentic

Group: Banned

Pai si nu ajungeti la vorba mea ca manelistii (cantaretii/autorii) sunt cei mai adaptati la economia de piata?

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
van den plas
post 7 Jul 2004, 15:33
Post #104

Membru

Bogdan_o a scris :

Eu sincer nu mi-as putea imagina (desi as vrea sa gasesc asa ceva) un birt de la tara in care sa rasune din difuzoare Vivaldi in loc de Costi Ionita si Guta.

Mie asta mi se pare marea tragedie. Sa ajungi sa nu mai poti sa-ti inchipui ca intr-un birt de la tara ai putea asculta si muzica populara. Dar intr-adevar asta e trista realitate, amestecatura asta tziganesco-araba a ajuns sa inlocuiasca intr-o mare masura muzica populara, cea care contribuie la crearea unei identitati proprii pt. fiecare popor. La ce ne mai putem astepta daca si "talpa tarii" a inceput sa simta, sa se bucure si sa petreaca in stil tziganesco-arab ? Si cand te gandesti cum se credea ca la tara s-au pastrat valorile cele mai de seama ale poporului roman. Poate prin zone mai izolate de munte sau deal, pentru ca in ceea ce priveste campia mie mi se pare ca multi tarani au ajuns sa semene si fizic cu tziganii, de nu mai stii daca sunt minoritari sau romani neaosi. Nu sunt un ascultator de muzica populara, dar am totusi un respect pt. aceasta, desi nu imi place. Nu acelasi lucru pot sa-l spun si despre manele, unde ceea ce a scris ashu pana acum ,cred ca se potriveste in buna masura cu parerile mele.

--------------------
Ford Mondeo TDCI
+
bogdan_o
post 7 Jul 2004, 15:41
Post #105

om ca, din pacate, din ce in ce mai putini

Protestul meu antimanele: CD-ul pe care l-am facut si pe care il ascult la maxim daca ma mai polueaza cineva.

Continut: Semnal M-"La fereastra ta"; Compact-"Sa te gandesti la mine"; Pretenders-"I will walk 500 miles"; Pretenders-"Don't get me wrong"; Ace of Base-"Always have, always will"; Freddy Mercury-"Living on my own"; Jessica Folker-"How will I know"; Whitney Houston-"I wanna dance with somebody"; Bangles-"Walk like an egyptian"; Erasure-"Always"; Enya-"Only if..."; Bell Book & Candle-"Bliss in my tears"; Bonnie Tyler-"Holding out for a hero"; John Parr-"St. Elmo's fire"; The Corrs-"What can I do"; Bee Gees-"Alone"; Bangles-"Manic Monday"; Bruce Springsteen-"Dancing in the dark"; Cindy Lauper-"Girls just want to have fun".

Auditie placuta....

P.S. Ashule, sincer, eu am vazut mult mai multe masini de lux din ale caror difuzoare Bose, Alpine etc. rasunau manele decat pocnitori de Dacii, vechi de zeci de ani.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
ashu
post 7 Jul 2004, 16:19
Post #106

Membru erectil

Asta e de discutat, e adevarat ca sunt si masini foarte scumpe din care rasuna, insa as zice ca mai multe sunt pocnitorile.
Si daca tot veni vorba, am observat insa ca din masinile din rangeul $8000 - $2000 se aude cel mai rar. Nu zic ca nu se asculta, dar nu bubuie maneaua, nu aud si ceilalti daca soferu asculta. O insemna ceva?!

--------------------
+
Marty
post 7 Jul 2004, 18:15
Post #107

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Civilized Unculture,asta au cei care asculta acele porcarii !
Iar cei care cinta asa ceva s-au imbogatit de pe urma acestor oameni !

Pentru remarca nr. 1 de mai sus: vrei s-o punem d-un test de cultura generala ?
Pentru remarca nr. 2: Sa ma scuzi, am uitat ca Metallica cinta doar in scopuri de binefacere, sunt saraci lipiti pamintului, n-au dupa ce sa traga un pirtz si n-au dat niciodata in judecata Napsterul .....

Accept un schimb de idei cu ashu, cu bogdan_o, cu van den plas, cu Gogu...da' tu de ce te bagi aiurea-n seama, nu vezi ce enormitati spui? Mai ales faza cu imbogatitu' e de-o puerilitate dezarmanta, pe cuvint de onoare!

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
Marty
post 7 Jul 2004, 18:16
Post #108

Asta e de discutat, e adevarat ca sunt si masini foarte scumpe din care rasuna, insa as zice ca mai multe sunt pocnitorile.
Si daca tot veni vorba, am observat insa ca din masinile din rangeul $8000 - $2000 se aude cel mai rar. Nu zic ca nu se asculta, dar nu bubuie maneaua, nu aud si ceilalti daca soferu asculta. O insemna ceva?!

Da, e isonorizarea mult superioara in range-ul ala de preturi! :U

--------------------
+
ashu
post 7 Jul 2004, 18:21
Post #109

Membru erectil

Pai si dupa limita aia, la bmw-uri si opeluri vectra mai ales, bubuie maneaua nene, de nu-i real. Bine-nteles, alea nu-s masini castigate din salar cinstit, poate d-aia nu-s asa bine insonorizate. :mrgreen:

Erata: mai sus e vorba de $20.000, nu 2000.

--------------------
+
bogdan_o
post 7 Jul 2004, 21:32
Post #110

As avea eu o explicatie pentru lipsa de manele in masini din clase medii de pret. Nu prea exista manelist de clasa medie. Astia sunt fie foarte bogati si atunci isi trag oamenii masini scumpe (in special Mertz si BMW) fie saraci lipiti si atunci nu prea are din ce sa rasune maneaua decat dintr-un stift de Dacie sau o fumigena adusa din vest de pe la cimitirele de masini.

In plus, nu exista masina sau casa in care sa se cante o manea si din care sa nu se auda si pe o raza de cativa zeci de metri. Cred ca volumul la maxim (uneori peste puterea boxelor) este o alta caracteristica definitorie a genului asta de muzica.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
Marty
post 7 Jul 2004, 21:42
Post #111

In plus, nu exista masina sau casa in care sa se cante o manea si din care sa nu se auda si pe o raza de cativa zeci de metri. Cred ca volumul la maxim (uneori peste puterea boxelor) este o alta caracteristica definitorie a genului asta de muzica.

Nu generaliza!

--------------------
+
bogdan_o
post 7 Jul 2004, 21:55
Post #112

In general exceptia intareste regula. Or fi si persoane care asculta astfel de muzica la un volum decent, dar, dupa cum am mai spus, stau chiar in mijlocul unui focar de manele si nimeni, dar nimeni nu ar da muzica mai incet. La fel valabil si pentru masini. Altfel nu m-as prinde ca asculta manele.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
+
Marty
post 7 Jul 2004, 22:02
Post #113

Mai, oameni buni, repet: NU MAI CONFUNDATI MANELELE CU GHERTOII CARE VA FLAGELEAZA AUZUL CU DECIBELI IN EXCES!

--------------------
+
bogdan_o
post 7 Jul 2004, 22:17
Post #114

Eu incerc sa nu ii confund. Dar partea nasoala e ca nimeni nu imi flageleaza auzul cu muzica rezonabila. Majoritatea, vrand probabil sa se autoflageleze cu asemenea muzica, pun prea multa pasiune spre nemultumirea (care mai are putin si ajunge disperare) a mea si a altor persoane care nu agreeaza genul. Insa probabil ca sa cum nu poti aculta house in surdina nici manelele nu pot fi acultate la un volum redus. Repet, exista persoane care o fac (toata stima pentru bunul simt), dar majoritatea nu se incadreaza in aceasta categorie. Iti dau cuvantul meu ca i-as da cuiva CD-ul meu descris mai sus sa il dea la maxim, dar nimeni nu se incumeta daca printre artisti nu se numara Copilul de Aur, Jean de la Craiova si care altii or mai fi.

Iar in ce priveste masinile, nu am auzit decat 2 genuri de muzica care era data la un volum peste cel rezonabil: manelele si house-ul. Mai trece una cu ceva hip-hop dar rar de tot.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
+
SiloS
post 7 Jul 2004, 22:23
Post #115

Gangester

Marty , in general cine asculta manele nu stie sa asculte , ci da la maxim boxele , indiferent daca se aude bine sau nu ... eu personal nu shtiu decat pe unul singur care asa asculte manele si sa aiba o educatie *** [ a se citi "educatie de trei stele ] .
Dupa cum spunea Pruteanu , MANEAUA ESTE MUZICA PENTRU BURIC . MOZART ESTE MUZICA PENTRU URECHE .

Ce-i drept , nu tot timpul ascult eu muzica simfonica [ desi am vreo 800 mb de muzica clasica pe pc ] ca doar , pentru mine , RAP RULZ : METHOD MAN , 2PAC , LUDACRIS , D12 , WU TANG , DMX , DR. DRE , JA RULE , NAS , NELLY , SNOOP DOGG , OBIE TRICE , 50 CENT , asta DA MUZICA . :wink:

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
+
Vlad Georgescu
post 7 Jul 2004, 22:38
Post #116

/----\ <--- Logan

Marty nu numai decibelii in exces flageleaza auzul!

In week-end-ul trecut a fost la mine in cartier o petrecere care a tinut de la 10 seara la 5 dimineata, cu boxe date incredibil de tare. S-a auzit la mine in apartament maneaua la volum mare chiar cu toate geamurile inchise!

La inceput nu au pus manele, ci muzica romaneasca si straina de calitate. Asta nu m-a atacat atit de tare. Ok, era volumul mare, dar macar muzica era acceptabila.

Cind insa au pus Guta cu "de ce ma minti de ce ma minti de ce ma minti de ce ma minti de ce ma minti de ce ma minti de ce ma minti de ce ma minti de ce ma minti de ce ma minti de ce ma minti de ce ma minti de ce ma minti de ce ma minti de ce ma minti de ce ma minti de ce ma minti de ce ma minti de ce ma minti"

... am vazut rosu si m-a deranjat cu mult mai mult decit inainte, pentru ca agresiunea a fost dubla: volum maxim SI muzica cu versuri retardato-mitocanesti.

Mi se pare absolut normal sa ma deranjeze foarte mult niste versuri de genul "Inima mea moaaaaaare dupa tineeeeee... de ce ma minti de ce ma minti de ce ma minti de ce ma minti... haoleu minca-ti-as...", si altele, cintate cu o voce de betivan cu 4 clase din cartier.

Vocile manelistilor sint in majoritate voci de oameni care ciordesc din buzunare prin tramvarie. E normal ca atunci cind aud asa ceva sa mi se ridice parul de pe spate.

Asa cum imi doresc ca in mijloacele de transport in comun sa nu fiu furat, asa imi doresc si sa nu mai aud muzica cintata de genul ala de indivizi.

--------------------
+
Vlad Georgescu
post 7 Jul 2004, 22:57
Post #117

/----\ <--- Logan

O colectie de manele care se poate cumpara din magazinul virtual al firmei Diverta:

http://www.dol.ro/produse/MUZ3E9E7F2C52A46...20sexy%20MC.htm

Retardarea extrema si mitocania se poate vedea chiar si numai citind titlurile pieselor.

Mie citirea titlurilor pieselor mi-a produs o usoara senzatie de voma. Cred ca 99% din oamenii normali ar avea aceeasi senzatie de voma.

--------------------
+
SiloS
post 8 Jul 2004, 00:42
Post #118

Gangester

de acord

Si cel mai rau e ca , asa cum manelele te dezgusta , asa te dezgusta si "asultatorii" lor , cel putin pe mine ma enerveaza tare sa vad tziganii distrandu-se si zic : vai de capul lor , sunt carpa-n cur , nici makar nu sunt demni de viatza lor si isi spun ca sunt fericiti ca asculta manele "

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
+
asarban
post 8 Jul 2004, 06:37
Post #119

Membru autentic

Group: Banned

Hai sa va zic o faza care m-a dat pe spate:
Ieri seara am asistat la circul secolului pe strada:
Am auzit la un moment dat "zgomot" de manele date la maxim. Am scos capul pe geam sa vad in ce janghina de masina se aud! STUPOARE!!!

Am vazut urmatorul cortegiu:
Un tigan cu o piranda langa el. Tiganul cara in mana stanga o..COMBINA MUZICALA!
In spate 2 tiganusi mai mici tineau fiecare in maini cate o boxa a combinei muzicale.
Ala din fata avea o mana pe fundul pirandei si..din cand in cand maraia spre astia: "mai dispartitiva baaaaa ca nu aud basuu!"

Era sa cad de la geam de ras...

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
M.C.
post 8 Jul 2004, 07:49
Post #120

Membru autentic

From: Ploiesti ,din cind in cind.

Marty a spus:

Accept un schimb de idei cu ashu, cu bogdan_o, cu van den plas, cu Gogu...da' tu de ce te bagi aiurea-n seama, nu vezi ce enormitati spui? Mai ales faza cu imbogatitu' e de-o puerilitate dezarmanta, pe cuvint de onoare!

Chiar nu stiam ca site-ul asta este doar pentru tine!
In nici un caz nu ma bag aiurea in seama,imi exprim doar parerea.
Iar daca tu nu ai fi cumparat acea asa zisa muzica,acesti manelisti nu ar fi ajuns sa se imbogateasca,si sa ajunga VIP.
Si nu te supara,din limbajul tau se observa ca iti plac mult manelele!

--------------------
Renault Megane II Sedan Influence 1,6 16 V ,2005
+
10 Pages « < 2 3 4 5 6 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

10 User(s) are reading this topic (10 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 07:30
Forum Renault