DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages « < 2 3 4 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> CORA LUJERULUI = ȚEAPĂ ?, un preț citești, altul plătești

dxr
post 27 Nov 2006, 00:19
Post #91

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Eu am achitat la Carrefour Colentina o camera foto HP cu 5,5 mil. in loc de 6,5 mil. cat era pretul de pe raft. Asa ca mai sunt si "tepe pozitive" prin marile magazine.

--------------------
Daewoo Matiz 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DragosP
post 27 Nov 2006, 08:09
Post #92

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

QUOTE(Adrian78 @ 26 Nov 2006, 23:30)
O să imi iau câte o jumătate de zi liber de la serviciu pentru operațiunea "cumpărăturile".  biggrin.gif

Cel mai bine e să caști bine ochii pe ce pui în coș.

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
Adrian78
post 27 Nov 2006, 08:28
Post #93

Membru autentic

Păi d'aia am și spus lucrul ăla ... ca să am timp să casc ochii și să verific prețurile ...

--------------------
Logan Laureate 1.6 gri perla
"Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
+
laurian
post 27 Nov 2006, 12:36
Post #94

Membru autentic

Azi mi-a venit prin posta raspunsul de la Cora Lujerului, in urma reclamatiei depuse.

"In legatura cu reclamatia dumneavoastra, sesizarile dumneavoastra cu privire la neconcordanta de pret de la raft si cel de la case au fost transmise managerului de departament.

raspunsul pe care suntem in masura sa vi-l oferim este ca intr-adevar, produsele pot avea preturi diferite functie de promotie. Intr-adevar, sunt probleme care apar la case din cauza preturilor care difera de cele de la raft, existand unele intarzieri legate de schimbarea etichetelor.

In speranta ca am raspuns asteptarilo dumneavoastra, ne cerem inca o data scuze pentru neplacerile create."

Deci, cnu au inteles nimic, deoarece eu le semnalam ca nu exista DE LOC pret pentru articolul respectiv la raft, ci doar pentru alte articole.
Isi cer scuze si atat, nici un cuvant ca vor remedia situatia.

--------------------
Logan MCV 1.6 16V 2006 - B39xxx
Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145
+
klaus
post 27 Nov 2006, 13:22
Post #95

步步

QUOTE(laurian @ 27 Nov 2006, 12:36)
Isi cer scuze si atat, nici un cuvant ca vor remedia situatia.
*
Pai ai mai fost la raft sa vezi ca nu au remediat?

Si pentru cei care ma tot intreaba de codul EAN, de ce sa-l citeasca: pentru ca este magazin cu autoservire, d-aia.
Ca la astfel de magazine lumea va poate banui de incercare de frauda (sa ziceti ca l-ati luat de pe un anumit raft, nu de pe raftul cu produsele mai scumpe, si ca voi ati vazut pretul mai mic). Codul EAN individualizeaza fara tagada produsul
Daca pentru codul EAN de pe produs corespunde un pret corect pe raft, oriunde ar fi acel pret, o sa ramaneti cu ochii in soare cu toata reclamatiile pe care le veti face.
Daca insa pe raft pentru codul EAN de pe produs corespunde un alt pret decat cel din sistem, atunci puteti face scandal.
Ideea este ca trebuie sa va asigurati inainte ca aveti dreptate, ca altfel va duceti ca berbecii inainte. Era o vorba, te duci nu stiu ce animal de povara si te intoarci femela lui...

Si in marea majoritate erori de tipul asta apar la schimbarea promotiilor, atunci cand trebuie inlocuite preturile pe raft. Deci aveti sanse mari de astfel de intamplari in ziua in care s-a schimbat promotia.

Insa inainte sa faceti scandalu' lu' peste, asigurati-va ca aveti dreptate. Ca altfel va enervati degeaba si mai cadeti si de papagal.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
bulan
post 27 Nov 2006, 13:23
Post #96

Membru autentic

QUOTE(DAVIDK @ 26 Nov 2006, 20:05)
m-am gandit ca e totusi frumos sa duc cosul la loc.
*

Asa te vreau Domnu DAVIDK!Spune-mi pe ce teren te joci baschet sa vin si eu cu o jumatate de licoare bahica la mine sa o degust in tribuna si sa te aplaud cand dai cos.
PS:eu am doar o singura lovitura pe masina e drept foarte mica dar am capatat-o de la un carucior abandonat de cineva la carefour militari unde mi-au furat antena si un capac de roata cu o tarla de paznici si impingatori de carucioare platiti.Decat asa servicii mai bine le ducem noi!!!

--------------------
a b c
+
drumaru
post 27 Nov 2006, 13:36
Post #97

Membru

Din ce citesc aici, e clar ca de vina sunt angajatii (care, din neglijenta, lene sau nepricepere, provoaca neconcordante intre preturile de la raft si cele din sistem). Altfel n-ar mai aparea diferentele in favoarea cumparatorilor, right?
Oricum, eu studiez de multe ori bonul (uneori doar imi arunc ochii pe el, recunosc) si am pretentia ca tin minte preturile (cel putin pentru produsele de peste 10 lei), dar n-am depistat niciodata nici o neregula. Nu zic, mi s-o fi intimplat, dar n-am fost atent, sau am fost norocos...

--------------------
Captur 1,5 dci 90 CP
Kadjar 1,3 tce 140 CP
+
C.C.
post 28 Nov 2006, 00:13
Post #98

Membru

da, numai ca angajatii respectivi sunt, de cele mai multe ori, platiti in bataie de joc. am un prieten care a lucrat la kaufland si, pe langa faptul ca lua un salariu de mizerie, mai trebuia sa se trezeasca si pe la 4, ca sa fie la 5 la lucru pt.aranjat marfa. si-apoi inca 12 ore de program, etc.
va dati seama ca in stilul asta vin si pleaca angajatii de acolo mai ceva decat la gara. de unde sa-i mai intereseze sa-si faca treba bine (sau poate ca nici nu mai apuca sa priceapa bine ce trebuie sa faca). imi spunea prietenul asta ca era o zapaceala generala pe-acolo si, la un moment dat, pur si simplu nu mai rezistai stresului.
asa ca.. cine sa mai puna si etichete? sad.gif

--------------------
opel vectra a 1990, ex. dacia 1310 - abxxxx
scopul NU scuza mijloacele!
+
Adrian78
post 28 Nov 2006, 10:19
Post #99

Membru autentic

QUOTE(klaus @ 27 Nov 2006, 14:22)
Si pentru cei care ma tot intreaba de codul EAN, de ce sa-l citeasca: pentru ca este magazin cu autoservire, d-aia.
Ca la astfel de magazine lumea va poate banui de incercare de frauda (sa ziceti ca l-ati luat de pe un anumit raft, nu de pe raftul cu produsele mai scumpe, si ca voi ati vazut pretul mai mic). Codul EAN individualizeaza fara tagada produsul
Daca pentru codul EAN de pe produs corespunde un pret corect pe raft, oriunde ar fi acel pret, o sa ramaneti cu ochii in soare cu toata reclamatiile pe care le veti face.
Daca insa pe raft pentru codul EAN de pe produs corespunde un alt pret decat cel din sistem, atunci puteti face scandal.

Insa inainte sa faceti scandalu' lu' peste, asigurati-va ca aveti dreptate. Ca altfel va enervati degeaba si mai cadeti si de papagal.
*

Văd că mă ataci pe unde mă prinzi ... smile.gif ... însă aici nu ai dreptate. Oricum ce ai zis tu e total aiurea ... nu prea are legătură cu ce s-a zis pe aici. Ce fraudă pot eu sa fac cu o cremă care costă cât costă? Există aceași cremă cu 2 prețuri? Nu înțeleg ce vrei să spui. Parcă nici nu prea are legătură cu subiectul de față. Atâta timp cât citesc eticheta pe care scrie produsul, marca lui, cantitatea la care este ambalat și prețul nu înțeleg ce eroare poate să mai apară.

Și care-i faza cu papagalul? Am avut dreptate, am primit banii înapoi și am evitat o țeapă!

--------------------
Logan Laureate 1.6 gri perla
"Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
+
klaus
post 28 Nov 2006, 10:48
Post #100

步步

QUOTE(Adrian78 @ 28 Nov 2006, 10:19)
Există aceași cremă cu 2 prețuri? Nu înțeleg ce vrei să spui.
*
Daca citesti din 2 in 2 e normal sa nu intelegi.
Exista creme DIFERITE, cu preturi diferite, dar cu denumiri foarte asemanatoare. In sistem de multe ori denumirile sunt trunchiate puternic ca sa intre in dimensiunea alocata. Aceste trunchieri pot duce la texte pe etichete extrem de asemanatoare (bine, nu e vina clientilor), si uneori chiar identice. Si sistemul nu e deranjat de astfel de denumiri, ca el verifica sa nu fie dubluri pe codul EAN.
Asa cum codul CNP este unic, asa si codul ala EAN este unic pentru un produs. Insa numele pot fi aceleasi desi codurile CNP difera.
O eticheta cu denumiri prescurtate mult ca sa incapa s-ar putea sa va insele la citit, chiar daca o cititi cu atentie.
Insa codul EAN nu.
Daca vreti sa fiti siguri ca pretul afisat pe eticheta este cel al produsului nu comparati denumiri pe eticheta, ci coduri EAN. Asta cand sunteti nelamurit.

Apropo, nu ati fost niciodata in situatia sa mergeti la raionul de tricouri si sa gasiti tricouri mai scumpe, de la aceeasi firma, pe raftul de tricouri mai ieftine? Sau la haine "de fas" la fel, din cele mai scumpe la raionul de mai ieftine? Ca sa dau un exemplu clar cand etichetele nu prea pot fi diferentiate dupa denumiri (de ex. "tricou kessler maneca scurta 50 lei" si mai incolo "tricou kessler maneca scurta 35 lei"). Si o astfel de situatie nu e in majoritatea cazurilor datorata angajatilor ci clientilor, care le iau dintr-o parte si le lasa prin alte parti.

--------------------
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
bulan
post 28 Nov 2006, 11:28
Post #101

Membru autentic

QUOTE(C.C. @ 28 Nov 2006, 00:13)
da, numai ca angajatii respectivi sunt, de cele mai multe ori, platiti in bataie de joc. am un prieten care a lucrat la kaufland si, pe langa faptul ca lua un salariu de mizerie, mai trebuia sa
asa ca.. cine sa mai puna si etichete? sad.gif
*

Cei din comert prima teapa le-o dau salariatilor care sunt platiti la minimum posibil:vezi greva facuta de salariatii din reteaua carefour acum vreo 2 sau 3 ani in cateva tari cu apa calda .
O alta teapa ne-o trag comerciantii noua cu gramajul la produse.Nu afiseaza pretul per kilogram la produsele ambalate si suntem derutati de gramaje gen:425g,550g,375g,775g.Ca daca eu as vrea sa cumpar o napolitana mai ieftina nu pot sa fac socoteala care este aia dintre doua napolitane de la diferite firme care au gramajul 375g si 425g.Totusi cei din carefour au inventat o treaba buna cu marca numarul 1 pentru cei care au bani mai putini si care erau pusi sa faca studii de preturi comparate pierzand timp degeaba in magazine.

--------------------
a b c
+
drumaru
post 28 Nov 2006, 12:11
Post #102

Membru

In carrefour scrie pe etichete, mic, dar scrie, x lei pe kg, tocmai ca sa poti compara produsele similare care sunt ambalate in cantitati diferite.

--------------------
Captur 1,5 dci 90 CP
Kadjar 1,3 tce 140 CP
+
klaus
post 28 Nov 2006, 12:13
Post #103

步步

Pai ii obliga ordonanta 99 privind comercializarea produselor...

--------------------
+
laurian
post 28 Nov 2006, 14:33
Post #104

Membru autentic

@ Klaus: Pai ai mai fost la raft sa vezi ca nu au remediat?

De la casa, m-am intors la raft, de unde am luat alt produs.
La casa, acelasi produs diferit.
M-am dus la serviciul clienti, l-au trimis pe responsabilul de zona (raft), si care mi-a confirmat ca nu exista nici un fel de eticheta cu pret pentru produsul meu. N spun ca si celelalte erau vraiste, dar asta poate o facusera alti clienti.
Am luat produsul, am achitat cat cereau, si m-am dus din nou la serviciul clienti si am depus plangere ca NU EXISTA PRET.
iar ala a fost raspunsul lor.

--------------------
Logan MCV 1.6 16V 2006 - B39xxx
Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145
+
klaus
post 28 Nov 2006, 14:55
Post #105

步步

Pai situatia era ca nu era pret la raft. Tu ai zis ca nu au spus nimic ca vor remedia situatia. Daca te duci acum la raftul respectiv si este pret, situatia a fost remediata.
Deci chiar daca nu ti-au spus ca vor remedi situatia, ea totusi a fost remediata...

--------------------
+
vijelie
post 28 Nov 2006, 15:01
Post #106

membru violet

Hai ca m-ati ametit! Hic!

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
EvilOne
post 4 Jun 2007, 13:35
Post #107

Membru autentic

From: Bucuresti/Alexandria

Eu am fost in extrema cealalta, am luat un parasolar, scria 10 RON la raft, cind mi l-a batut la casa, surpriza, 5RON. I-am zis ca e 10RON pe raft, insa tanti mi-a zis ca "casa primeaza". Probabil a fost un moment de aliniere a planetelor ceva, de au iesit in minus.

--------------------
Reno Megan Sedan (coaja) 1.6 2008
156
+
madhorsefuzzy
post 4 Jun 2007, 14:00
Post #108

Membru

Atat stiam si eu ca sunt parasolarele 5RON. Si asta inca de demult ...

--------------------
Laguna Grandtour 2011 4Control 2.0dci 200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock
"Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
+
tribunul
post 4 Jun 2007, 14:33
Post #109

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

O alta incurcatura se face cand cumparati la bax iar tanti de la casa va scaneaza pretul de pe bucata. In mod normal baxul are eticheta separata, iar pretul la bax ar trebui sa fie mai mic decat cel la bucata.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
driverx
post 4 Jun 2007, 14:41
Post #110

--- Membru cu ralanti ---

QUOTE(EvilOne @ 4 Jun 2007, 14:35)
Eu am fost in extrema cealalta, am luat un parasolar, scria 10 RON la raft, cind mi l-a batut la casa, surpriza, 5RON. I-am zis ca e 10RON pe raft, insa tanti mi-a zis ca "casa primeaza". Probabil a fost un moment de aliniere a planetelor ceva, de au iesit in minus.
*

Nu e nici o aliniere de planete. Doar ca s-a intamplat sa fi clientul numarul un meleon si sistemul te-a facut fericit cu 5 RON.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
CriSTI68
post 4 Jun 2007, 22:06
Post #111

Membru Valvos

mareee grija la casiere cand va baga in casa de marcat produsele, ca eu am patit de 2 ori, imi punea 2 - 3 produse in plus si daca nu eram atent plateam de cu vreo 50 ron in plus

--------------------
Dacia Logan 2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere - EDH
Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
+
Asi
post 5 Jun 2007, 21:54
Post #112

Camaro SS

QUOTE(tribunul @ 4 Jun 2007, 14:33)
O alta incurcatura se face cand cumparati la bax iar tanti de la casa va scaneaza pretul de pe bucata. In mod normal baxul are eticheta separata, iar pretul la bax ar trebui sa fie mai mic decat cel la bucata.
*

totusi mi s-a intamplat tin greseala.. sa scaneze o sticla din bax si nu eticheta baxului, si fiind multe alte produse pe langa de o suma considerabila, nu si-a dat seama ca de fapt s-a batut O STICLA si nu un bax de sticle.. rezultatul l-am descoperit acasa.. ca parca trebuia sa dea mai mult.. (intr-un mega image)

--------------------
Mitsubishi/Mercedes Carisma/B-class 2003 1.9 DI-D/2007 200CDI - B 79 ASI/Bxxx
"Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
+
mariuscond
post 6 Jun 2007, 09:22
Post #113

Membru incomod

In pliantele Cora apar promotii desi atractive... fictive. La un moment dat aveau o promotie cu huse Logan + covorase la vreo 50-60ron care in realitate nu a existat. Cred ca e o alta metota de inselatorie pentru a "atrage" clientii in magazin, doar, doar or mai vinde ceva. Poa' sa fie firma lu' buricu' pamintului ca in RO nu functioneaza mai nimic normal.

--------------------
dacia Logan dizăl - B52
+
ady85btz
post 15 Nov 2008, 10:49
Post #114

Membru onorific

Ieri in Carfur orhideea am patit-o de 3 ori :
- am luat 2 puii grill: unu de 1,6 si altu 1,7 kg; lasa casa unu a intrat normal iar altul mi l-a bagat de 3,7 kg !!! desi pe el scria clar gramajul,pretul si toate cele; am fost la relatii clientii si mi-au zis ca a fost o eroare de sistem( in loc de"asa furam noi") si le-am dat puiu sa-l haleasca sanatosi

- oferta mare la lipton: 2 + 1 gratis diverse sortimente: ma duc la casa cu 3 sticle de piersici si nu m-i le baga la oferta: suna casiera pe o sefa,vine aia si zice ca doar ala de lamaie e la promotie,dar acolo scria cu 32 diverse sortimente

- cumpar o caserola cu gem si imi bate marmelada care era mai scumpa
concluzia: la pomu laudat sa nu te duci cu sacu si carrefour = mizerabili

--------------------
Kia Cee'd ~the BEST~ 1.4T 16V
"The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi
Ex- Dacia 1310 Sport
+
Banu1974
post 15 Nov 2008, 11:16
Post #115

COSTIN

From: BUCURESTI-CHITILA

nici METRO BERCENI nu e mai breaz.... sad.gif

--------------------
dacia solenza 2003 clima - B-33-SAC
Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
+
cristian_
post 5 Jan 2009, 18:23
Post #116

Membru incepator

Am ajuns duminica in Cora Pantelimon pentru un coltar de baie , dupa Mr. Bricolage si Practiker.

La raft coltarul era 29.99 lei. La casa era 34,xx lei. I-am spus casierului ca la raft era alt pret , mi-a raspuns ca mi-l poate storna. I-am spus ca nu vreau sa mi-l storneze ci il vreau cu pretul de la raft. M-a indrumat spre relatii cu clientii unde mi se va returna "de 2 ori diferenta" ,daca este vreuna intre pretul de raft si cel de casa. Am ajuns la relatii cu clientii , o dna trimite pe cineva sa verifice pretul la raft. Respectivul angajat anunta prin telefon ca nu gaseste nici un pret la raft , moment in care am luat-o la goana prin magazin , la timp cat sa-l prind ca tocmai ridica bagheta de plastic ce acopera preturile. Am facut o poza cu mobilul la pret si am mers linistit la casa unde am obtinut diferenta promisa de 8,6 lei(evident , dupa 5 min de parlamentari: Ea: Ca e pretul din iunie si e prea vechi ca sa-mi dea de 2 ori diferenta. Eu: Nu va e rusine, furati clientii de 7 luni? etc..)

--------------------
OPEL Astra 2001
+
4 Pages « < 2 3 4
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th May 2025 - 12:22
Forum Renault