Un sfat, vanzarea masinii
![]() ![]() ![]() |
Un sfat, vanzarea masinii
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Chupacabra |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 5 June 05 ![]() |
Sociopatule: Iti permiti sa intretii un Opel? cunosc caz in care omul si-a vandut snova si a luat passat, in juma de an au aparut probleme si la passat: parbriz 8 mil, radiator 5mil, distrbutie+filtre+chestii minore 22mil.
Acu omu cauta sa o vanda si sa isi ia solenza ![]() Multi isi permit sa le achizitioneze dar nu si sa le intretina. Pt un ford focus 2002 casco e 800 euro. Eu zic sa ramai la nova ta sau sa treci la cel mult o snova/solenza. |
--------------------
Dacia
1310
88-tlx
- bc-03-jte
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai vorbiti din auzite cu preturile astea
![]() Nu este foarte scump sa intretii un opel deloc, passat-ul e intr-adevar mai scump la intretinere dar opel-ul este chiar ieftin...40 ron filtru de motorina si ulei(fiecare nu amandoua ![]() ![]() La VW preturile sunt mai mari la intretinere, eu de asta am ales opel ca e mai ieftin la intretinere ![]() ![]() L.E. de ce naiba am 20% warn? ce am mai facut pt inca 10? This post has been edited by lucian_vlaicu: 24 Nov 2006, 10:45 |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th June 2025 - 06:50 |