Daca vreti sa vedeti cum este laptop-ul de 100$
![]() ![]() ![]() |
Daca vreti sa vedeti cum este laptop-ul de 100$
alex |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
|
||
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|||
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Interesant. Daca as avea ceva timp, l-as rula, sint curios.
|
--------------------
Volțvagãn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Pai dupa parerea mea ai timp, daca urmaresti subiecte de genu "Irinel si irinica nu au primit banii" si altele de calibru similar...si mai mult.....mai si faci topicuri pe aici cu aceste "stiri"....
Nu ia mult de testat. Oare merge si pe Virtual PC 5? Trebuie neaparat sa ma mult pe VM Player cu totul....dar...n-am timp ![]() This post has been edited by driverx: 21 Nov 2006, 15:17 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Mda... interesant design la GUI, dar nu tocmai user-friendly, mai ales pentru niste copii care au de-a face prima data cu un computer.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Acum am apucat sa-l incerc si eu. Interfata grafica este interesanta insa prea putin intuitiva pentru cineva care nu a vazut in viata lui un calculator. Parerea mea e ca puteau sa-l faca mai colorat, niste culori tari si vii care sa atraga copii acelor tari. Bine, e posibil ca nici ecranul sa nu fie asa performant si de aia sa fi ales tema asta gri.
Pe partea de software, jucaria mi se pare fara scop. Un messenger, un word, un browser si inca 2 programe la care nu le-am gasit scopul. Mai bine puneau un linux normal, necastrat. Banuiesc ca era mult mai educativ decat word si messenger. Oricum, bine ca nu au pus un Windows TW (third world ![]() ![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.488 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si cu buguri in plus!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Nu-mi merge link-ul la imaginea SO-ului
![]() This post has been edited by hash: 21 Nov 2006, 20:37 |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 19:37 |