Probleme consum mare 1.5 DCI... e normal?, de cand a dat frigul a crescut consumul
![]() ![]() ![]() |
Probleme consum mare 1.5 DCI... e normal?, de cand a dat frigul a crescut consumul
gogota_69 |
![]()
|
||
![]() JUST ME Group: Members Posts: 438 Joined: 5 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN 1.5 DCI
PREFERANCE
- B-51-W U D GOGOTA
|
|||
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Dacă ți-a scos 4,9 combinat e foarte bine!
Eu zic că-ți faci prea multe probleme, motoru' n-are nici pe dracu... |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu m-am speriat la un moment dat ca incepe sa consume mai mult.
Pe acelasi traseu in Bucuresti Titan Potcoava -> Delfinului -> Obor -> Teiul Doamnei -> Grigore Moisil -> Barbu vacarescu -> Floreasca prin Ceakovsky app 12Km si retur. (10 11 am -> 18 20 pm) De obicei in jur de 6 sau mai putin daca mergeam si in weekend cu ea. De cum a dat racoarea 7 +/- 0.2. Eplicatia mi-am dat-o mai tarziu: am prins in fiecare zi coooooloaaaaaaneee si nu am mai mers nici un weekend cu ea pe acea perioada. (app 500Km) si probail faptul ca am inceput sa alimentez cu Top Nordic. A vedeti ca daca bate vatul oleaca mai tare consuma mai mult decat de obicei pentru viteze peste 110Km/h ca eu am tras masina pe dreapta la un moment dat ca zieam ca s-a dus ceva la ea da cand am coborat abia ma tineam pe picoare ![]() Oricum maine revizia I si un drum in afara 700km o sa ma lamureasca. PS: poate nu bate vintul prea tare ![]() This post has been edited by zodrac: 23 Nov 2006, 23:01 |
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
gogota_69 |
![]()
|
astazi i-am facut plinul si am facut vreo 20 de km si imi arata la consumul mediu 7% dar am schimbat treptele la 2000 de rpm Ca o obs nu mai este cum era inaine sa ma dau la ia si sa stea la 5.5%. Deja a inceput sa ma obsedeze chestia asta mai ales ca am vb cu cineva tot cu 1.5 dci si la el tot la 5.5% ia ramas.
|
--------------------
DACIA
LOGAN 1.5 DCI
PREFERANCE
- B-51-W U D GOGOTA
|
|
gogota_69 |
![]()
|
Se poate inchide...Ciao
|
--------------------
DACIA
LOGAN 1.5 DCI
PREFERANCE
- B-51-W U D GOGOTA
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
la mine a mai scazut a ajuns p la 6 dar ma rog, am mers mai mult seara si era mai liber acum cine stie....
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
gogota_69 |
![]()
|
mi-a revenit consumul de 5.4-5.5%
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN 1.5 DCI
PREFERANCE
- B-51-W U D GOGOTA
|
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
Sau a fost in acea perioada a lunii
![]() |
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Un alt factor care influenteaza comportamentul (consumul) masinii pe langa temperatura si vant este ceata (atmosfera saturata cu apa).
|
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 13:42 |