Maisna de cusut SINGER, 25000 - 45000 EURO ???
![]() ![]() ![]() |
Maisna de cusut SINGER, 25000 - 45000 EURO ???
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.188 Joined: 29 May 06 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
QUOTE COLECTIONAR german cumpar masini de cusut marci germane: zzinger, singer, kasier, naumann, anker, afrana, pfaff, haid-neu, opel, durkopp, gritzner etc. Se ofera: 45.000 - 55.000 EURO Plata pe loc la domiciliu 0754206584 Proaspata. |
--------------------
-
-
-
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
S-a marit plaja de marci cautate...Probabil ca s-au epuizat posesorii tepuiti de Singer-Zinger.
|
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Stai pe pace si cand mai suna spune-i ca ai vandut-o ,sa nu te trezesti cu vreo vizita cand nu esti pe acasa...
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Am vazut si eu un afis pe un stalp. Cica "zingher", "singer", "pfaff" (mai bine zis praff) si alte alea. Pacat ca n-aveam markerul la mine sa scriu vizibil cu rosu peste tot afisul: TEAPA.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
pvd2010 |
![]()
|
![]() Trăitor în R.S. Romînia Group: Members Posts: 32 Joined: 24 August 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997 Debian Jessie + Mate 1.8
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
pe ei
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
bai la singer am lucrat eu asta vara 2 luni.bune masinile de cusut.si usor de folosit
![]() aa si inca ceva.Singer nu a fost german.ci american ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Se zicea prin popor ca unele masini de genu' vechi ar fi avut niste role din platina prin ele, pe vremea cand nu era considerat un metal pretios. Insa alea-s rare si "spilul" oricum e altul, daca citesti topicul o sa vezi ca pe tepari ii doare la basca de masina de cusut, urmaresc doar sa ia banii.
Nici nu ma mira. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Pai si lu mamie de vindea dublura nu i-a indesat nici un pagubit masina de cusut in dinti?
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Tocmai am vazut la tv ca 30 de persoane au fost retinute in povestea asta.Si 13 au primit mandat.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 08:05 |