Zgomote pe sub masina dupa ce am luat un cauciuc, intre roti
![]() ![]() ![]() |
Zgomote pe sub masina dupa ce am luat un cauciuc, intre roti
Kretacic |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 25 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN
2006 - Laureate Plus
- 1
|
|||
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Cred ca ai luat cauciucul ala intre roti, nu ? Ca doar masina ta are podea (un moment am incercat sa mi te inchipui cu o masina a la Fred&Barney si pe tine cu picioarele pe jos, dand de covrig)
![]() Daca iti vine ideea sa indrepti scutul termic vezi sa ai esapamentul rece (adica sa lasi motorul oprit ceva vreme inainte de interventie) |
--------------------
-
-
-
|
|
Kretacic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 25 October 06 ![]() |
Probabil o sa fac lucrul asta. Merci de informatie. Nu stiam ca trebuie sa fie masina rece.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2006 - Laureate Plus
- 1
|
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
Mai exact trebuie sa fie esapamentul rece. Colegii de forum te-au sfatuit asa pentru a nu-ti arde mainile. Oricum ti-ai fi dat seama singur de asta.
Bafta la indreptat |
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca zdrangane cand iei contactul, atunci s-ar putea sa se fi spart ceramica din catalizator. In acest caz mai bine folosesti CASCO....
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
doctorii_mecanici |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 14 November 06 ![]() |
e scutul de la catalizator. daca vrei poti venii la noi la service. iti vom lasa detalii.
|
--------------------
vw
caddy
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 11:15 |