Asigurare Casco, cand, unde, cum?
![]() ![]() ![]() |
Asigurare Casco, cand, unde, cum?
sorin_ |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 7 July 06 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
2007 Dynamique 1.4 16v + clima
- CT
|
|||
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
da, poti sa faci asta. ai nevoie de factura proforma (calculatia in baza careia s-a emis factura de avans si in care apare si seria sasiu) pentru a se vedea de acolo versiunea si dotarile masinii (standard cf. echiparii alese + optionale).
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
sorin_ |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 7 July 06 From: Constanta ![]() |
O intrebare as mai avea: (am citit si ghidul Casco de la inceput)
Pentru o asigurare CASCO, masina noua (conform post-ului de mai sus) cum ma sfatuiti sa fac....sa o pun si pe sotia mea pe asigurare....sau avand in vedere ca sunt casatorit....si masina e un bun comun....se subintelege... ? CASCO pentru o persoana suplimentara cred ca este mai mare, nu ? Ce spuneti ? |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2007 Dynamique 1.4 16v + clima
- CT
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
In casco se trece doar proprietarul inscris in talon, chiar daca masina este detinuta in coproprietate. Anumiti asiguratori cer declararea celorlalte persoane, in afara de titular, care conduc in mod regulat sau ocazional masina, iar daca este cazul (daca si ea conduce) aici o poti declara si pe sotie. Costul politei nu e obligatoriu mai scump, din contra poate fi chiar mai ieftin (depinde de asigurator si de multe alte aspecte)
|
--------------------
Renault
Clio III
|
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Sunt si eu curios: Ce companii de asigurari ( pt casco) au decontare directa cu serviceurile? Eu am avut pana de curand la Bt Asigurari. Dar din ce am citit pe spatele politei daca aveam vreo belea cu masina trebuia sa scot eu banii sa platesc si apoi ii asteptam de la BT.
Vazand asta mi-am facut la Allianz. Ei au decontare directa. Tipa de acolo mi-a spus ca decontare directa mai au si: Omniasig si Generali? Doar atatea sa fie? |
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
- b 01 ccc "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
Tudor |
![]()
|
Situatia difera de la asigurator la asigurator si de la service la service. Asa cum am spus si in ghidul casco, cel mai bine este sa alegeti service-ul preferat si sa intrebati acolo cu ce asiguratori au decontare directa.
|
--------------------
Renault
Clio III
|
|
valiaviator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 9 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Doar atatea sa fie? Mai exista si Asirom care practica asa ceva. |
--------------------
dacia
logan/laureate
2006
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Toate societatile de asigurari, pentru despagubirea RCA, sunt obligate conform legii sa incheie pentru decontare directa, contract cu cel putin 2 service-uri in orasul unde au agentie. In contract sunt negociate preturile maxime practicate de service-uri pentru fiecare model de masina in parte. Daca fac aceasta activitate pentru tichetele RCA in procent de 100% deconteaza direct asigurarile casco.
|
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
- 1,5 dci 100 CP Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
|
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Hai sa va spun si eu o chestie legata de CASCO:
daca se intampla sa cada grindina, si doriti sa mergeti sa vi-o reparati masina avariata in urma acestui fenomen meteo, trebuie sa duceti la asigurator o hartie oficiala de la cel mai apropiat institut meteo, cum ca intradevar a avut loc acel fenomen !!! ![]() Asta am patit-o eu ieri. Azi cand am amers la institutul cu pricina, o doamna amabila de acolo mi-a spus ca acea hartie costa 700.000 lei !!! ![]() Celor de la Casco (ASIBAN) le-am spus ca am o inregistrare video. Nu i-a interesat numai hartia. Si cica nu e treaba lor acea hartie. Deci.... mare atentie cu grindina! (In cazul meu, era vorba doar de un polishat.... masina neavand in fond urme vizibile de la caderea de grindina, dar.... am zis ca pe CASCO pot sa-i fac cadou Micutzei ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|
ryry |
![]() ![]()
|
![]() Reno fan Group: Members Posts: 235 Joined: 20 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Va salut, am tot cautat o firma de asigurari mai ieftina in ultimele zile. Am gasit destul de ieftin la astra asigurari.
![]() Multumesc anticipat. |
--------------------
Renault
SYMBOL EXPRESSION 1.4 8V 75 CP benzinar + GPL
2007
- B 40 KAR CUM TRANSFORM H2O IN BENZINA ?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th June 2025 - 01:01 |