Imbunatatiri aduse Dsn-ului meu..., fara tuning!
![]() ![]() ![]() |
Imbunatatiri aduse Dsn-ului meu..., fara tuning!
Costi.88 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.090 Joined: 16 September 07 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.6 mpi
2008 Laureate
|
|||
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Despre ce gauri vb ? CE a acoperit cu chit ?
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
Costi.88 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.090 Joined: 16 September 07 From: Pitesti ![]() |
In zonele indicate prin sageti, nu raman gauri in rama mastii radiatorului? Dupa cum sunt prinse in rama, partea mai groasa a grilajului si emblema, mi se pare ca raman gauri in rama. Mi se pare, dar nu cunosc in amanunt
![]() Attached thumbnail(s) IMG_0038.jpg ( Size: 450.25k ) Number of downloads: 701 IMG_0039.jpg ( Size: 510.29k ) Number of downloads: 738 |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 mpi
2008 Laureate
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Mda, asa e...eu ma gandeam la gaurile de la suruburi, ca alea se vad f bine.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
iuly89ct |
![]()
|
![]() Membru cu masina... Group: Members Posts: 404 Joined: 30 September 07 From: Constanta ![]() |
chiar...baietii care v-ati modificat grila?cum ati prins plasa de grila?ca mi-am facut si eu acasa si nu sunt multumit de rezultat,am facut treaba cam in graba.
eu am dat cu mastic in partea de jos si de sus a plasei si vad ca pana acum nu am probleme.ce m-a mai dus pe mine mintea sa fac:am bagat 2 holsuruburi in extremitatea stanga si dreapta a plasei dinspre interior spre exterior ca sa tina plasa si am retezat partile care ieseau afara cu flexul,dar nu arata prea estetic ca nu am polizat uniform. ma bate gandul sa revin la o grila originala. voi ce sistem de prindere ati adaptat? |
--------------------
BMW
525d E60
2006 "Nu e niciodata prea tarziu pentru a nu face nimic". Confucius
|
|
Black[Angel] |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 175 Joined: 3 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu la grila mea am prins plasa cu silicon dupa ia-m dat forma plasticului. Eu am taiat bucata cu emblema si am scobit bine gaurile sa iasa la fata. Nu am mai apucat sa o chituiesc si sa o vopsesc ca a venit frigul, dar cum se incalzeste o sa o temin.Daca am timp maine revin si cu poze.
|
--------------------
Opel
Vectra
CDX 1995 Nu indraznim pentru ca lucrurile sunt dificile...dar lucrurile sunt dificile si pentru ca nu indraznim!
|
|
iuly89ct |
![]()
|
![]() Membru cu masina... Group: Members Posts: 404 Joined: 30 September 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(Black[Angel] @ 10 Jan 2008, 00:05) Eu la grila mea am prins plasa cu silicon dupa ia-m dat forma plasticului. Eu am taiat bucata cu emblema si am scobit bine gaurile sa iasa la fata. Nu am mai apucat sa o chituiesc si sa o vopsesc ca a venit frigul, dar cum se incalzeste o sa o temin.Daca am timp maine revin si cu poze. daca poti sa faci si poze cu partea din spate a grilei ca sa se vada cum vine siliconul si pe unde l-ai aplicat. |
--------------------
BMW
525d E60
2006 "Nu e niciodata prea tarziu pentru a nu face nimic". Confucius
|
|
emytza |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 3 February 08 ![]() |
as vrea sa pun pe snul meu geamuri electrice. de la ce masina sa fac transplantul?. Am citit pe o cutie de uscator de par de la elctroarges k fac si instalatii de geamuri electrice pt supernove(vorbesc serios).
|
--------------------
dacia
supernova 2003 clima TR72 GGl
opel combo 2006 coaja
- B 74 RVA
|
|
ashesarchbeast |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 18 October 07 From: Bucuresti ![]() |
sincer daca rezolvi ceva cu geamurile alea electrice.....pune si tu pe forum cat te-a costat si unde le-ai facut k ma intereseaza si pe mine
|
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
Europa 2002
- B 96 KOG “I want to die in my sleep like my grandfather… Not screaming and yelling like the passengers in his car.”
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Macara electrica de solenza? care merge cu mici modificari pe usa?nu e o idee?
|
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Macaralele electrice solenza intra fara nici un fel de modificare! Si nici nu sunt scumpe, in jur de 140 lei
|
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
SYL |
![]()
|
NU e chair asa, trebuie date niste gauri ca sa merga puse macarale elctrice de SLZ...
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
La mine ( Super Nova Clima din 2003 ianuarie) au intrat perfect pe aceleasi gauri...
|
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
SYL |
![]()
|
Ultimele modele de DSN (cele de la sf lui 2002 si inceputul lui 2003) aveau unele elemente de caroserie schimbate, si care erau similare cu SLZ, deci posibil de aceea sa fi mers macaralele direct, fara a da alte gauri, dar au fostcare si-au montat pe DSN mai vechi si a trebuit sa faca mici modificari (gauri, etc)...
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
aurelv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 226 Joined: 28 March 07 From: Bucuresti ![]() |
a mea e din 12/2002 si as vrea sa-mi pun si eu geamuri electrice.
Daca dau fata de usa jos cum imi pot da seama daca are gaurile de prindere la fel ca cele de solenza. Are cineva vreo poza cu macaralele de solenza sau cu pozitia gaurilor in usa ca sa fac o comparatie? |
--------------------
ex DSN / Seat
Clima / Leon 1M
2003 /2003
- B-83-YMF
|
|
NsL |
![]()
|
![]() Membru Nazdravan Group: Members Posts: 113 Joined: 3 March 08 From: PLOIESTI Pitesti ![]() |
neoanele sunt bune undeva pe sub masina... ceva gen nfs....are cineva idee prin ploiesti pe unde as gasi kestii gen neoane.... jenti... praguri...bara.... mai ieftine... preturi pt studenti
![]() |
--------------------
DACIA
SUPER NOVA
2002
- PH xx XXX
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(melomanuu @ 5 Dec 2007, 01:05) Si eu mi-am facut ceva imunatatiri, cum ar fi antifonarea totala a interiorului si pus peste burete de 5 mm, cuie de solentza pe haion,... ce cuie? am observt ca piesele de solenza sunt mai bune decat cele de sn. mai ales chederele. Poate sa imi spuna cineva care ar fi principalele elemente care se potrivesc de pe slz pe sn? Momentan masina mea nu are modificari spectaculoase, dar incerc sa o fac 100% functionala si apoi vom vedea. Incerc sa invat de pe forum ce ar da bine sa modific si ce nu, iar cu ajutorul pozelor vad si rezultatul.... |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce e mai bun dupa solenza: planetare; cui de la portbagaj; si confortu`
![]() Lasand gluma, majoritatea merg: EX: Ax inferior volan, caseta directie, amrotizoare, arcuri, bascule, bucsi...etc This post has been edited by brandy_tdi: 18 Nov 2008, 00:57 |
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
cum fac si eu grila aia din fata d la DSN???treb neaparat sa o vopsesc??nu pot sa tai cu atentie??:-S si dak treb sa o tai cum o tai si unde treb sa o vopsesc.si la c bani ?
![]() si apropo??cum prind si eu pedala d acceleratie?i-am luat pedale noi si ambreiaju si frana le-am pus.da am avut o probl la acceleratie.pedalele sunt dinalea cu suruburi :-S 21 Nov 2008, 09:31: gata am aflat cum se fac grila si pedalele.multumesc mult! ![]() This post has been edited by ianys_andrey: 21 Nov 2008, 09:31 |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
si eu vreau poze dak se poate cu geamuri electrice...
|
--------------------
-
-
-
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
apropo pentru cei care doresc sa-si modifice grila din fata da le e frica sa nu o strice.exista in targ la vitan grile din plastic.sunt 30 ron.le luati le modificati dupa bunul plac iar apoi le montati
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
alexSkyAngel |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 3 July 08 From: Ploiesti ![]() |
am si eu o intrebare dak imi pun pe capota si plafon autocolant ca in poza de mai jos imi trebuie ceva de la RAR k sa pot sa circul fara probleme si sa nu am probleme cu garcia ms
Attached thumbnail(s) LOGAN.jpg ( Size: 169.1k ) Number of downloads: 550 |
--------------------
dacia
supernova
2001
- PH-10-GOX
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Avand in vedere ca aprox 50% din masina nu ar mai corespunde cu culoarea din talon, tu ce crezi?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
and_rei |
![]()
|
daca nu are mai mult de 30 % acoperit merge.eu unu vreau sa-mi pun doua dungi dealungul masinii (capota plafon).ati mai vazut pe DSN-uri?ca nu stiu cam cum s-ar vedea
astea sunt micile modificari la dsn-ul meu ![]() ![]() Attached thumbnail(s) Ianys_8_.jpg ( Size: 91.09k ) Number of downloads: 543 Ianys_7_.jpg ( Size: 169.04k ) Number of downloads: 531 Ianys_9_.jpg ( Size: 102.1k ) Number of downloads: 343 Ianys_10_.jpg ( Size: 83.82k ) Number of downloads: 318 Ianys_11_.jpg ( Size: 69.18k ) Number of downloads: 307 Ianys_14_.jpg ( Size: 94.6k ) Number of downloads: 314 Ianys_13_.jpg ( Size: 105.22k ) Number of downloads: 328 |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
alexSkyAngel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 3 July 08 From: Ploiesti ![]() |
dar dak imi pun autocolant doar pe capota si spoiler mai trebuie sa ma duc la RAR
|
--------------------
dacia
supernova
2001
- PH-10-GOX
|
|
and_rei |
![]()
|
nu
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
Maskatu |
![]()
|
Sta politistul cu ruleta si face aria la capota si plafon?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
and_rei |
![]()
|
nu stiu daca el face asta da am citit pe forum aici nu mai stiu ce topic ca nu ai voie sa acoperi mai mult de 30 % din suprafata masinii :-?? (daca am inteles gresit imi cer scuze)
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 20:42 |