Pistol pentru autoaparare - legal, de ce am nevoie?(acte,aviz, permis, etc)
![]() ![]() ![]() |
Pistol pentru autoaparare - legal, de ce am nevoie?(acte,aviz, permis, etc)
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Mos corbex e dus cu capul.
![]() |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.639 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
@Kazumo: merita filmul... ia si o punga cu floricele
Sunt si spray-uri pentru caini ...cu jet de piper. Luati d-asta nu dispersant... ca s-ar putea sa fiti si voi victime colaterale daca bate vantul aiurea ![]() Sa zic si magazinul unde le gasiti? Magazin autorizat de arme/munitii/bla bla bla, nu magazinul meu din debara ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Kazumo |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 21 September 10 ![]() |
@corbex:
![]() @Sorin1983: Bine ca mi-ai spus, ca sa si iau maine. Acum nu stiu, cel cu piper cred ca e destul de bun, dar un prieten povestea cum a luat amenda cand l-a prins pe unul si i-a dat cu el pe toata fata timp de cateva secunde, era din cauza ca l-a dat cu spray sau din cauza ca a mintit la politie in legatura cu numele, adresa, varsta? |
--------------------
N-am
N-am 2.0
- numar
2020
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Nu mai dați bani pe prostii.
Mai bine luați lecții de la domnul acesta trainer.png ( Size: 244.04k ) Number of downloads: 513 după ce stăpâniți tehnica "perversei de la Târgu Ocna" au să sune agresorii la poliție ca să scape de voi. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Cand am vazut "Last post by: 4x4" am fost sigur ca acel post are si o poza.
![]() This post has been edited by Richelieu: 21 Sep 2010, 22:02 |
--------------------
0.00
%
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Un electrosoc cred ca ar fi util unui pusti in situatii dificile, chit ca nu ai voie sa-l detii pana la 18 ani... Cand era la generala fiu-miu avea zilnic probleme cu vreun smecher local pe care trebuia sa-l pun eu la punct ulterior, acum e la liceu intr-a 11-a si cu o scula ca aia din link a linistit un pierde-vara mai mare ca el care i-a cerut telefonul. I l-a "aratat" si in secunda doi ala se tavalea pe jos... Tot ala ii cerea cu doi an in urma banii de buzunar, pana am pus mana pe el si l-am bagat in sperieti, dupa care l-am dat pe mana politistului de sector.
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
Kazumo |
![]()
|
@Richelieu: Si ce mai poza!
@Wolfman: Wow, pai zicea cineva ca nu sunt deloc eficiente...dar pare interesant, poate dupa ce mai cresc... Nu vreau sa par disperat sau obsedat, dar pana acum n-am mai patit o asemenea chestie, si nu vreau sa mi se mai intample. Am invatat cate ceva de pe forum care mi se pare interesant...mai ales acest topic! Teoretic nimeni nu stie ce-i cu telefonul respectiv pana nu vede ce poate face...dar nu mor daca mai astept pana o sa il pot lua. This post has been edited by Kazumo: 21 Sep 2010, 22:14 |
--------------------
N-am
N-am 2.0
- numar
2020
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Kazumo @ 21 Sep 2010, 23:12) Si am invatat cate ceva de pe forum care mi se par niste sfaturi foarte utile! numele MantaB îti spune ceva? ![]() daca nu, mai citeste. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Kazumo |
![]()
|
Nu, chiar nu imi spune nimic acel nume.
|
--------------------
N-am
N-am 2.0
- numar
2020
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Markos nici in concediu nu lasi omul in pace. A zis ca pune si el buzduganul in cui pentru cateva zile, da' tu nu, Betmen, Betmen.
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
Kazumo |
![]()
|
Salutare...azi am evitat zona in care am avut ieri o "ciocnire" , si colega care locuia in blocul respectiv i-a trimis mesaj baiatului care fusese cu mine, ca erau si azi acolo si erau mai mult...ma rog, ce e bine e ca am sa stiu sa evit zona respectiva. Dar pentru a nu se mai repeta incidentul, am sa-mi cumpar spray cu piper. Mai astept totusi...
|
--------------------
N-am
N-am 2.0
- numar
2020
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ia paralizant la negru, lasa ala cu piper pentru fetitse.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Kazumo |
![]()
|
Stii, varsta mea...nu ma prea ajuta, cine-i da unui pusti spray paralizant? + Ca din cate am citit nu sunt mari diferente, si eu nu vreau decat sa dezorienteze agresorul cat timp pot sa-i dau branci sa cada...
|
--------------------
N-am
N-am 2.0
- numar
2020
|
|
Richelieu |
![]()
|
Comanda pe net spray-ul paralizant si nu te va mai deranja varsta.
|
--------------------
0.00
%
|
|
Kazumo |
![]()
|
O! Ai dreptate...acum ma interesez de efectele care le are...
|
--------------------
N-am
N-am 2.0
- numar
2020
|
|
Richelieu |
![]()
|
http://www.military-shop.ro/Autoaparare/Sp...zant-CS-100-ml/
Gasesti si la 50 ml, dar asta de 100 te face mai interesant in fata fetelor daca il tii intr-unul din buzunarele din fata ale blugilor. ![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
Kazumo |
![]()
|
Frate, aia-i chiar...super! Chiar ar fi util, pentru ca si asa, mereu fug de agresori si dupa, ma intorc brusc cu spray-ul...chiar frumos. Ilegal dar, merge...decat sa stau sa ma deformeze ala, mai bine ramane el cu sechele. Multumesc! Am bagat la bookmark, si cand strang bani il si comand.
|
--------------------
N-am
N-am 2.0
- numar
2020
|
|
Richelieu |
![]()
|
Prima varianta ramane totusi fuga. Gandeste-te ca poti face pe smecherul cu spray-ul, aia te vor vana si cand iti vor pune o patura in cap s-ar putea sa nu mai apuci nici sa scoti spray-ul si nici telefonul ca sa ii rogi pe medici sa iti bage membrele in rucsac in timp ce te cara spre spital.
|
--------------------
0.00
%
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.723 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sau te fragezesc doua zile dupa, ca te tin minte ca ai spray.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
Kazumo |
![]()
|
Corect, o sa ma tina minte si dupa...am sa folosesc fuga, insa cand sunt prins nu ezit nici o clipa! Oricum, poate nu o sa mai fie nevoie sa-l folosesc nici o data...
Edit: Nu sunt din Bucuresti. Edit2: Extraurban e un stil de lupta? Pentru ca la noi in oras se practica o chestie de genul, un fel de UFC fara trante... This post has been edited by Kazumo: 22 Sep 2010, 20:27 |
--------------------
N-am
N-am 2.0
- numar
2020
|
|
Kazumo |
![]()
|
Ah...ok, mersi de informatie. Poate pana sa ajung sa folosesc spray-ul, o sa invat unde sa-i lovesc ca sa uite ce s-a intamplat si poate poate...
|
--------------------
N-am
N-am 2.0
- numar
2020
|
|
Richelieu |
![]()
|
De unde esti din Gorj? Din Targu Jiu unde misuna tuciuriii?
|
--------------------
0.00
%
|
|
Kazumo |
![]()
|
Da. Sunt din Targu Jiu...pana in clasa a V-a credeam ca e cel mai frumos si linistit oras. Insa cred ca e ca toate celelalte din Romania...de cacao.
|
--------------------
N-am
N-am 2.0
- numar
2020
|
|
Richelieu |
![]()
|
Aveti multi cafenii si de-aia.
|
--------------------
0.00
%
|
|
Kazumo |
![]()
|
Da, si prea multi care-i cunosc si au inceput sa creada ca fac legea prin oras, a ajuns praf, m-as muta la tara pentru ca de orasul asta imi e scarba.
|
--------------------
N-am
N-am 2.0
- numar
2020
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.081 Joined: 23 July 09 ![]() |
Eu cand eram mai mic mi-am luat un pistol cu apa ca sa "impusc" patrupedu` de la avatar. Era prin vara lu` `99 si tin minte ca atunci m-a marait pentru prima data potaia!
![]() This post has been edited by Filip: 22 Sep 2010, 21:07 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Richelieu |
![]()
|
Potaile se mai maraie intre ele.
|
--------------------
0.00
%
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.081 Joined: 23 July 09 ![]() |
![]() ![]() This post has been edited by Filip: 22 Sep 2010, 21:15 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 16:56 |