blocare inchidere centralizata, blocare IC cu cheile in contact
![]() ![]() ![]() |
blocare inchidere centralizata, blocare IC cu cheile in contact
ferrari |
![]()
|
||
![]() membru de treaba Group: Members Posts: 118 Joined: 29 November 06 From: CLUJ ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310 CL (BK)
1995 all the best and f*ck the rest
|
|||
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Pune mana pe manual si citeste ca functia de auto blocare usi se poate dezactiva ...eu am MAAT si la fel face ... ori o dezactivezi ori o lasi asa dar esti atent cu cheia sau lasi usa deschisa ... eu o folosesc ca inchide singura masina in 30 de secunde ... asta in cazul in care uit eu ... se intimpla cam rar ...
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
ferrari |
![]()
|
![]() membru de treaba Group: Members Posts: 118 Joined: 29 November 06 From: CLUJ ![]() |
acum am gasit ceva pe tema asta in "manual" o sa incerc sa vad daca merge si revin
ps : merci mihai0070 |
--------------------
dacia
1310 CL (BK)
|
|
iceteam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 14 March 06 From: CT ![]() |
vezi ca ai un fir care se duce la ACC (accesorii) sau ,unele alarme au cand apesi pedala de frana, el da impuls cand invarti cheia sau apesi frana si comanda alarma.
This post has been edited by iceteam: 1 Dec 2006, 11:13 |
--------------------
Dacia :)
1310
84
- 86 ADY
|
|
ferrari |
![]()
|
merci
s-a rezolvat. am putut sa dezactivez functia asta si rearmarea automata din telecomanda |
--------------------
dacia
1310 CL (BK)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:26 |