Incalzire in scaune, se poate fara sa le schimb ?
![]() ![]() ![]() |
Incalzire in scaune, se poate fara sa le schimb ?
BGV |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 4 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN
2012,laureate
- GVB RENAULT GRAND SCENIC,2005,AUTOMAT
|
|||
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu unde e topicul de huse incalzite, dar cauta - l ca nu cred ca are o luna de cand s - a discutat. Acolo dadea cineva o locatie (pe langa Drumu' Sarii parca) unde se monteaza asa ceva in scaune.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
BGV |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 4 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(clr @ 18 Nov 2005, 11:47) Nu stiu unde e topicul de huse incalzite, dar cauta - l ca nu cred ca are o luna de cand s - a discutat. Acolo dadea cineva o locatie (pe langa Drumu' Sarii parca) unde se monteaza asa ceva in scaune. N-am gasit, asta e motivul pentru care am deschis topicul.Ai cumva un link ? |
--------------------
DACIA
LOGAN
2012,laureate
- GVB RENAULT GRAND SCENIC,2005,AUTOMAT
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate nu mai gasesc informatia. Cred totusi ca a fost in topicul din primul link, dar probabil ca vreun moderator o fi sters informatia pe motiv de publicitate, nu stiu. Oricum vei vedea in topicuri ca se gasesc rezistente. Probabil ca un tapiter bun ti le poate integra.
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=28377&st=0 http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...+huse+incalzite http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...huse++incalzite This post has been edited by clr: 18 Nov 2005, 14:47 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Ice_2k |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 12 August 05 ![]() |
Uite-aici kit pentru incalzire scaune. Eu l-am montat si este excelent.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005 Ambition
- B-XX-XXX - for sale Black Audi A4 8E 2004 165CP quattro, Hofele Design
|
|
bolek_bolek |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 14 June 06 From: Bucurestii din deal ![]() |
Sigur nu ia foc daca ceva merge prost ?
![]() |
--------------------
dacia
slz
$K@|@_04
- Numar inmatriculare Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi... |
|
Ice_2k |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 12 August 05 ![]() |
sigur
![]()
E la fel de periculos ca o alarma... This post has been edited by Ice_2k: 23 Nov 2006, 12:48 |
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005 Ambition
- B-XX-XXX - for sale Black Audi A4 8E 2004 165CP quattro, Hofele Design
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 21:42 |