s-a turat brusc motorul, si a mirosit a disc....
![]() ![]() ![]() |
s-a turat brusc motorul, si a mirosit a disc....
andy_x3m |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 28 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
|
|||
andy_x3m |
![]()
|
nu am rezistat si am scos masina la o tura. am mers cat se poate de sportiv, 4-5000 RPM. mai, Doamne ajuta!, masina mere bine daor ca, poate sunt eu paranoic, parca ambreiajul "tine" un pic mai sus.
se poate? din cate shtiu e cam grav, cu cat e reglat sa cupleze mai sus cu atat uzeaza mai mult. PS, sunt nou, vreau sa felicit lumea pt eforturi. raspunsuri utile, false probleme inchise, ce sa zic BRAVO!!! |
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
pocnitura a fost de la faptul ca ai ridicat brusc piciorul de pe ambreiaj si ai accelerat in acelasi timp...daca mai era si vreo denivelare/groapa rezulta reteta perfecta. Mai exact de la planetare s-a auzit
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
andy_x3m |
![]()
|
auuu
din cate stiu eu, cand iti pocnesc planetarele e super nashpa, sunt cam pe duca am cercetat zona si am gasit pietre, oare nu e posibil sa fi aruncat din roata o piatra in podea si sa se fi auzit pocnetul de care vb? mentionez ca parca s-a auzit pe la mijlocul masinii ms am verificat dimineata ulei, era la maxim, lichid de racire - la fel, servo - la fel. sper sa scap; Doamne ajuta! ms mult |
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
e o falsa problema
![]() Later Edit: ok... la cerere se redeschide dar se muta la Diverse, cum spuneam si mai sus... |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:58 |