Solenza sau SuperNova, una din doua
![]() ![]() ![]() |
Solenza sau SuperNova, una din doua
Mutu2006 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 8 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
- Gl.84.RGC
Confort 2002
|
|||
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Asa e...cel mai bine astepti sa-ti iei o masina germana
![]() |
--------------------
VW
Golf
- CT 85 RZR
1993 GL 1,8i VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Strict la cererea ta: Solenza. Dar sa aiba toate reviziile la zi, carte de service si dotari suplimentare.
In aceiasi nota ti-as sugera sa te uiti si dupa un Cielo, cu toate ca ar putea fi putin mai scump. Variante mai sunt, mai zic una si ma opresc: Golf III bine intretinut. Daca ai noroc poti da de o masina buna. |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
- B-65-xxx
exLeon, exDSN BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
stoianco |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 5 November 04 ![]() |
Eu nu as face trecerea de la DSN la Solenta: bani in plus pt o masina nu foarte diferita + loteria cu masina second-hand + timp vanzare / cumparate.
|
--------------------
Dacia Logan
PRESTIGE
2006
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Intre Solenza si Supernova as alege Dacia Extaz.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Dacia Extaz ?
![]() ![]() This post has been edited by Amedeus: 1 Dec 2006, 11:40 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Sa stii ca eu vorbeam serios de Dacia Extaz. E una alba in Bucuresti. Nu seamana cu nimic facut de Dacia. Pe spate are stopuri gen break dar sunt unite stopurile cu o banda rosie pe tot spatele. Si sub banda asta de plastic scrie Extaz. Gen Espero e spatele.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
![]() ![]() Acum pe bune, chiar exista asa ceva? ![]() ![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(CristiRzR @ 30 Nov 2006, 12:02) Din cate stiu eu, SN are cutie de pe clio, iar la SLZ au schimbat-o cu cea de pe Megane 2, deci...1,4 16v, iar aceeasi poveste se repeta si la Logan. Nu bag mana in foc, dar asa stiam eu. Da, cum sa nu... Ba chiar aia de pe solenza e de pe VelSatis 3.2 si Laguna 5...Si ma mai miram de unde a aparut mitul solenzei, masina de masina, superadevarata, cea mai adevarata masina scoasa de Dacia. Acum sunt lamurit, de la "mesteri" care se dau "cunoscatori" si baga brasoave la cei care sunt dispusi sa-i creada. Deci: nu-i mai crede pe "mesteri" ca nu prea stiu ce vorbesc. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
smart |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 29 September 06 From: Vaslui ![]() |
Chiar am citit acest topic de la cap la coada si sunt ingrijorat de ce se discuta pe aici.Omul a cerut o parere cat de cat la obiect si voi il luati in ras cu dacia extaz, alte briz-brizuri si semne de tipul "
![]() ![]() |
--------------------
logan
laureate plus 2006
- vs xx dor
gri platine
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai nenea smart, matale cu ce esti mai breaz? Ca nu mi se pare ca i-ai dat omului un sfat...
Ca nu vad sa-i fi zis ceva de genul: vrei masina ieftina, ia-ti DSn, vrei masina ceva mai comoda, dar nu cu mult, ia-ti SLZ. Ptiu, na ca io am zis-o acum... Daca vrea un upgrade care sa se simta, nu solenza e acel upgrade. Singurul lucru care se va simti va fi dierctia asistata. In rest se poate aduce o DSN, cu bani mult mai putin decat diferenta data pe o SLZ, la nivelul de zgomote din solenza, si ma refer la zgomotele pe spate, ca alea de la motor sunt mai putine la DSN |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
2dor |
![]()
|
In primul rand eu nu am ras cu Dacia Extaz. E o masina in Bucuresti care asa se numeste si nu e o berlina cu semn de M Power. Asa putem vorbi de Dacia Nova monovolum sau alte incercari din partea Dacia.dacia_nova_MPV_1998.jpg ( Size: 29.27k )
Number of downloads: 79
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Nu cred ca asa ceva s-a vandut in RO. Nu am vazut niciodata asa ceva. Probabil ceva teste la care s-a renuntat.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
adostar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 419 Joined: 12 October 04 From: Galati ![]() |
A foast doar un proiect abandonat
![]() |
--------------------
gaz
cazan
- gaz/porc
1980
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(guliver @ 30 Nov 2006, 08:49) De ce sunt unii forumisti care sustin ca SN e mai sprintena decat solenza. Sincer nu cred treaba asta. Ba să crezi. Și nu pentru că eu am DSN. ![]() SLZ are tabelele de injecție ceva mai "conservatoare" din cauza (în principal) diferențelor contructive și a soluțiilor mai "buget" aplicate atât la motor cât și la ambreiaj. L.E. Iar dacă au existat și euro 3, cu atât mai mult. This post has been edited by DragosP: 2 Dec 2006, 10:24 |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Bine ca n-au pus pe piata cotetul ala de DSN monovolum...ca nu era bun decat de acvariu
![]() De fiecare data can revad proiectul ala imi vine sa dau afara ![]() This post has been edited by CristiRzR: 3 Dec 2006, 00:15 |
--------------------
VW
Golf
- CT 85 RZR
1993 GL 1,8i VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 12:43 |