DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> toyota corolla hatchback vs. peugeot 307, Vreau una din cele doua modele

paul-cristian
post 10 Dec 2006, 17:30
Post #31

Membru incepator

Group: Members

La Opel vorbesc de modelul Cosmo, plus unele optionale precum climatronicul, airbag perdea ( la capitolul siguranta nu am fost deloc zgircit) dar nici nu am exagerat cu alte optionale care tin de moft si pretul ajunge pe la 18 mii de euro si ceva, fata de toyota corolla SOL care costa 17 mii de euro si un pic, ambele modele cu aceleasi echipari de motorizari.
Diferenta e la optionale, la Corolla totul e standard ( ca la Logan) pe cand la Opel optionalele sunt destul de scumpe.

--------------------
logan laureate - xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
i96nds
post 10 Dec 2006, 19:17
Post #32

Stefan

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Hai mai, lasa prostiile cu Opelul. Am mers cu opel din ian. 2005 prin Germania - masina avea 5000 km la bord. Era modelul ala in 6 trepte - manuala. Era si Diesel.
Concluzii usor de tras: puturoasa rau de tot desi avea multi CP (era cel mai puternic dintre cele Diesel - de aia avea si CV in 6 trepte)
Zornaia ceva prin bord
Bord trist de tot
Calitate medie a plasticelor.

Toyota 1.6 merita toti banii. Nu lua 1.4 ca e cam lenesa.

Opelul e mai ieftin la acelasi dotari tocmai pentru ca nu poarta in fata sigla aia cu cercul mare rotund si cu arcele alea de cerc... smile.gif

In afara de cutia aia in 6 trepte, nu am ce lauda la opel. Imi placea ca bagam a 6-a pe autostrada in Germania la 140km/h si consuma 7%.

Nu stiu acum cum e cu ultimul model de Opel aparut recent, parca, insa aschia nu sare departe de trunchi.

--------------------
Dacia SLZ Scala 1.4/2003 - B-77-XXX
Stefan
+
pystha
post 10 Dec 2006, 19:38
Post #33

just me

Group: Members

interesant..
eu am Opel Astra si diesel pe deasupra, dar nu e nici pe departe puturoasa...

--------------------
Opel Astra - 2.0 DTI
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th July 2025 - 19:54
Forum Renault