toyota corolla hatchback vs. peugeot 307, Vreau una din cele doua modele
![]() ![]() ![]() |
toyota corolla hatchback vs. peugeot 307, Vreau una din cele doua modele
paul-cristian |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 6 December 04 ![]() |
|
||
--------------------
logan
laureate
- xxx
|
|||
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Hai mai, lasa prostiile cu Opelul. Am mers cu opel din ian. 2005 prin Germania - masina avea 5000 km la bord. Era modelul ala in 6 trepte - manuala. Era si Diesel.
Concluzii usor de tras: puturoasa rau de tot desi avea multi CP (era cel mai puternic dintre cele Diesel - de aia avea si CV in 6 trepte) Zornaia ceva prin bord Bord trist de tot Calitate medie a plasticelor. Toyota 1.6 merita toti banii. Nu lua 1.4 ca e cam lenesa. Opelul e mai ieftin la acelasi dotari tocmai pentru ca nu poarta in fata sigla aia cu cercul mare rotund si cu arcele alea de cerc... ![]() In afara de cutia aia in 6 trepte, nu am ce lauda la opel. Imi placea ca bagam a 6-a pe autostrada in Germania la 140km/h si consuma 7%. Nu stiu acum cum e cu ultimul model de Opel aparut recent, parca, insa aschia nu sare departe de trunchi. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
pystha |
![]()
|
![]() just me Group: Members Posts: 39 Joined: 21 November 06 ![]() |
interesant..
eu am Opel Astra si diesel pe deasupra, dar nu e nici pe departe puturoasa... |
--------------------
Opel
Astra
- 2.0 DTI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 19:54 |