Rectificare vibrochen
![]() ![]() ![]() |
Rectificare vibrochen
iliev |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 December 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1410
1998 L
|
|||
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Deci, fi atent, dacă vrei să scapi mai ieftin, te duci și îl rectifici, nu la nea' Vasile din capul străzii, ci la un atelier specializat. Cei de acolo îl vor măsura, și vor stabili la ce cotă îl vor face, r1 sau r2.
Faci cum preferi. Vei ieși cu 100 ron mai ieftin, probabil. Tu decizi dacă se merită economia asta. LE. Eu am ieșit mai ieftin cu 150 ron. This post has been edited by EUROPE_: 11 Dec 2006, 10:34 |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
crazvan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 13 February 05 ![]() |
Salut,
Sunt de acord cu EUROPE_. Meseriasii adevarati stiu cat trebuie rectificat: r1 sau r2. iti pot recomnda un mecanic la care am efectuat eu aceasta operatie, e drept ca acum ceva timp si de aceea nu iti pot da retul de azi dar la acel moment am iesti mult mai ieftin decat daca achizitionam unul nou. Tot ce iti pot spune este ca am facut de atunci vreo 45000 de km si nu am avut probleme. |
--------------------
DACIA
1300
1982
- PH-49-TNS
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Mergi la un atelier specializat, vb direct cu "nenea" care-l rectifica si in urma masuratorii iti spune R1 sau R2. La R2 NU SE MERITA !!!. te tine max 50 mii km. Asa ca...
Spor!! |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
iliev |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 December 06 ![]() |
Mulțumesc pt. sfaturi.
Am pus aditiv cu teflon in ulei și nu se mai aprinde becul la relanti. Mai astept să văd ce se mai întîmplă. |
--------------------
dacia
1410
1998 L
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 23:09 |