Boxe ..., dati-va cu parerea...
![]() ![]() ![]() |
Boxe ..., dati-va cu parerea...
dandrei |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
Attached thumbnail(s) Picture_001.jpg ( Size: 171.08k ) Number of downloads: 137 |
||
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
ce marca sunt?
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
dandrei |
![]()
|
Sunt DLS 1269...facute un Suedia \:D/ ...a fost o mica incurcatura la mijloc...ma asteptam sa fie din china...dar se pare ca am dat mai mult cu 200 mii dar a meritat:P...in fine...e mult de povestit...Vreau sa va pun o intrebare.As putea sa imi montez boxele (ca nu mai am rabdare)pe cas-ul masini?...lg 2x15 ...pana imi iau eu mp3-ul preferat?...evident o sa renunt la boxele de pe fata...o sa le scot din functiune...si le las doar pe cele din spate.Dupa ce imi iau mp3-ul ...si vreau sa il montez...o sa fie vreo incurcatura daca imi montez acum boxele noi?si pe cele originale (de pe usile din fata)le scot din functiune.
p.s: ...la casco cu ce ma duc?...ca am doar un act de garantie...sau nu ma duc,cu nimic?... p.s2:...azi...07.12.2006...am fost la un "garaj" de montat boxe...si aveau si magazin.Garajul e pe undeva pe langa fostu spital titan...pe nicolae grigorescu se afla garajul...si am fost sa imi monteze boxele...nu stiu cum se numeste firma...cert e ca e NAJPA!!!!...adica...nu mi-a placut deloc de vanzatoare!!! deloc!!!...m-am certat cu ea...am fost acolo...imi lua 500 mii montatul unor boxe...fara fire...pe urma...a venit un angajat (mi-a placut de el ...cum vorbea si ce sfaturi imi dadea...imi zisese ca nu are rost sa pun boxele pe lg-ul actual...2x15w...pt ca omor boxele :| ...in fine ...si mi-a zis sa ma duc in magazin sa ma uit la cd playere)...ajung iar in magazin...ma uit ...avea pioneer 1800...e la fel ca 2800 dar fara mp3...si mi-a zis ca ...2800 nu o sa mai apara pt ca e vechi...si de aici a inceput cearta...pana la urma...a ramas sa ma duc la ea maine...sa il iau...a dat si comanda...pe urma...imi baga pe gat un cd player panasonic...pentru ca se potriveste cu bordu ...si i-am zis direct ca nu ma intereseaza culoarea...ci sa fie bun si nu panasonic,lg,sharp,sony...sau tampenii dastea.A ramas tipa :| ...si am plecat...acum astept sa fac rost de bani sa imi iau ala...2800...8-> This post has been edited by dandrei: 7 Dec 2006, 20:17 |
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
florin_dtb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 20 February 06 ![]() |
Felicitari pentru alegere si sa le stapanesti sanatos! Sa vezi ca n-o sa regreti banii dati!!! LA CASCO, eu m-am dus cu factura de la boxe si i-am zis sa le adauge la polita de asigurare. La valoarea de 350 ron (cele de pe spate), eu am platit 10 ron pentru 9 luni cat mai aveam din casco (caci il facusem anterior).
Ca sugestie, sa dormi tu mai linistit, poti sa-ti pui deschidere electrica la portbagaj si sa-ti anulezi yala de la portbagaj(asa am eu), adica bagi cheia, dar nu deschide nimic. E o masura de protectie suplimentara, caci nu mai exista riscul sa-ti fie descuiat portbagajul. Inca o data felicitari pentru alegere si ai grija la volum sa nu surzesti in timp!!! ![]() This post has been edited by florin_dtb: 7 Dec 2006, 22:53 |
--------------------
Dacia
Solenza 1.9D
avantage
- B
|
|
iceteam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 14 March 06 From: CT ![]() |
Felicitari pentru difuozare, daca le-ai fi montat pe LG nu ar fi patit nimic, singurul care ar fi avut de suferit ai fost tu....sigur te-ar fi dezamagit sunetul
![]() |
--------------------
Dacia :)
1310
84
- 86 ADY
|
|
dandrei |
![]()
|
QUOTE(iceteam @ 8 Dec 2006, 11:42) Felicitari pentru difuozare, daca le-ai fi montat pe LG nu ar fi patit nimic, singurul care ar fi avut de suferit ai fost tu....sigur te-ar fi dezamagit sunetul ![]() da imi imaginez si eu ca imi trebuie factura...dar aia de acolo nu mi-a dat :|...mi-a dat doar garantie... ce vreau sa va mai intreb...am cumparat placa de pal...am gaurit-o pt boxe...e totul ok...doar trebuie sa le montez...chestia e ce ...nu stiu cum ...eu vreau ca in prima poza...dar vreau sa pun direct un material peste ca sa nu se vede...(vreau sa pun boxa fara grilaj)...eventual ca in poza 2(+ sa prind eu un fel de grilaj ...cumparat de la ferometal sau ceva...sa il pun deasupra difuzorului)...ma tot cert cu tata...pt ca el vrea sa puna boxele normal...(adica,ca in prima poza)+masca boxelor+un strat de burete ca sa fie toata placa de pal la acelasi nivel(ca sa nu se vada boxele)si de abia pe urma un material...licra sau ceva...va rog...ajutati-ma!!!...ca nu mai pot de nervi...pana la urma renunt la tot...si le vand sau le arunc...(de super multi nervi)...multumesc... ![]() p.s:baieti...daca veti niste poze cum v-ati montat voi boxele...va rog...postati ![]() p.s2:am cumparat astea...poza 3 si 4...(suruburile cred ca le-am luat degeaba)...ce vreau sa va intreb...nu ar fii mai bine...daca as prinde boxele de jos in sus...(sa vina boxa sub placa de pal si sa o prind cu suruburi)...bine...cu suruburi mari care sa prinda si plasa de metal...suruburi cu piulita...(sper ca ati inteles ![]() This post has been edited by dandrei: 9 Dec 2006, 12:55 Attached thumbnail(s) Picture_004.jpg ( Size: 108.87k ) Number of downloads: 113 Picture_009.jpg ( Size: 113.51k ) Number of downloads: 99 Picture_047.jpg ( Size: 296.28k ) Number of downloads: 90 Picture_045.jpg ( Size: 147.64k ) Number of downloads: 90 Picture.jpg ( Size: 276.09k ) Number of downloads: 75 |
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
toporas |
![]()
|
![]() Schizofrenic Group: Members Posts: 1.611 Joined: 21 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am alte preferinte: Pioneer 2820, JBL 2105 fata, JBL 3196 spate. cele de fata-usi la bag in bord, cele de pe spate vreau sa le trec pe fata pe usi, iar in spate o sa mi pus JBl T595 Limited; costa cam mult dar isi merita toti banii.Iar pe viitor imi vand cd playerul si imi iau altul tot Pioneer bineinteles, dar cu telecomanda pt ca am observat ca butonarea aparatului in timpul mersului este al dracului de periculos.
Ce parere aveti ? |
--------------------
Vand anvelope
iarna si vara
noi si sh Care a fost primul barbat care a spus: "E nevoie de o femeie in casa!"?
Raspuns: Mesterul Manole |
|
B 45 GAO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 2 September 05 ![]() |
Depinde de asigurator.Sunt unii care daca mergi la ei si iti vad boxele pe masina doar te roaga sa le evaluezi la un pret de nou si porma ti foace o anexa la dosarul da CASCO.Daca tu vrei sa le asiguri in 10000euro ai sa ai o prima pe masura deci te cam obliga sa spui adevarul.
|
--------------------
DACIA Logan 1,4/
SEAT Leon 1,6 16V/
TOYOTA Aygo 68CP
- B 45 GAO Te tin franele sa ne tragem?
|
|
B 45 GAO |
![]()
|
Cine e in poate sa imi dea un sfat in legaura cu un set de boxe.
Ce sa aleg intre DLS C36 si CLARION SRS 1752 HX DLS-urile stiti unde le gasiti. Clarionurile sunt aici http://www.clarion-eu.com/uk/ Va rog sa imi spuneti si mie cat mai repede parereile voastre pentru ca am o reducere mare la Clarionuri daca le iau acum. Multumesc anticipat pentru orice parere!!! |
--------------------
DACIA Logan 1,4/
SEAT Leon 1,6 16V/
TOYOTA Aygo 68CP
|
|
B 45 GAO |
![]()
|
Chiar asa nu are nimeni nici o idee?
Parca sunt blestemat!Cand pun si eu o intrebare postul meu se duce la fund mai rau ca Titanicul! |
--------------------
DACIA Logan 1,4/
SEAT Leon 1,6 16V/
TOYOTA Aygo 68CP
|
|
tud. |
![]()
|
![]() Membru Fondator Group: Members Posts: 429 Joined: 13 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am DLS pe masina si sunt multumit de prestatia lor...eu zic sa iti iei totusi difuzoarele la care te poti intinde ca pret si ar fi bine ca de banii ramasi sa mai cotizezi pentru o insonorizare.Bafta in alegerea produsului!
|
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
B 45 GAO |
![]()
|
Momentan nu pun problema de insonorizare pentru ca am Dynamat original+aluband+antifon cauciucat pe masina la greu si am sa mai adaug si Dynamat Extreme + insonorizant BRAX dar nu reusesc sa ma hotaras cu boxele astea.Chiar nu are nimeni nimic de spus????
|
--------------------
DACIA Logan 1,4/
SEAT Leon 1,6 16V/
TOYOTA Aygo 68CP
|
|
dandrei |
![]()
|
Baieti...
imi iau ramas bun de la slz... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() later edit:...de la voi un vreau sa imi iau ramas bun...macar sunteti de treaba...si intelegatori (unii...alti super enervati...dar...sunt de treaba si aia... ![]() ![]() ![]() This post has been edited by dandrei: 24 Dec 2006, 20:29 |
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
B 45 GAO |
![]()
|
Aiurea!
Ce sa ii faci?Se mai intampla.Acum ce o sa fac de fiecare data cand te certi cu ai tai o sa scoti boxele de pe masina?Lasa-le acolo.O sa te impaci tu cu ai tai si porma o sa trebuiasca sa te apuci sa le pui la loc!!!! Pentru ceimai rari useri de pe foruul asta ,cei care a ascultat DLS C36 sau cei unici in lume care au auzit Clarionurile SRS 1752 HX pot sa primesc si eu un feedback ca sa stiu cu ce raman pana la urma din boxele astea 2???? |
--------------------
DACIA Logan 1,4/
SEAT Leon 1,6 16V/
TOYOTA Aygo 68CP
|
|
dandrei |
![]()
|
Vreau sa iti zic,ca chiar le-am dat jos...am taiat cablurile...maine ma duc sa scot autocolantul ala negru de pe stalpul dintre usi...si semnele de incepator...si adio slz...(promit ca nu se va urca in masina mea...chiar si caruta...ce o fii ea...nu se va urca in ea...promit!!! )
|
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
QUOTE(B 45 GAO @ 24 Dec 2006, 20:59) Pentru ceimai rari useri de pe foruul asta ,cei care a ascultat DLS C36 sau cei unici in lume care au auzit Clarionurile SRS 1752 HX pot sa primesc si eu un feedback ca sa stiu cu ce raman pana la urma din boxele astea 2???? depinde pe ce masina vrei sa le pui si cu ce vrei sa le amplifici ![]() This post has been edited by romeo3108ro: 24 Dec 2006, 22:38 |
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
micutz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 744 Joined: 12 August 03 ![]() |
Pah sunt clase complet diferite. HX-urile sunt net superioare atat ca pret cat si ca performante.
|
--------------------
Renault
Laguna 1.9 dci 120CP
2002 Privilege
- PH-88-PWR Weitec, Luxor 17', Clarion 958 HU, Clarion APA 4400, Helix A1,Mac-Audio,2xPhase Thriller Pro 10' sub
|
|
dandrei |
![]()
|
Baieti...am ramas cu un fir in mana...e normal?...sau trebuie bagat undeva?...uita-ti poza...(cred ca e system remote control...chestia aia am gasit prin masina pe jos ...
![]() This post has been edited by dandrei: 27 Dec 2006, 11:14 Attached thumbnail(s) Picture_002.jpg ( Size: 100.2k ) Number of downloads: 97 |
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
dandrei esti foarte tare...ti-ai publicat o cearta de familie pe un forum public,... continua asa si ai sa ajungi pe ZEROtv impreuna cu silicoanele lu Bahmuteanca si mustata lu' Prigoana.
(nu era cazul sa iti publici povestea)si imi pare rau de ceea ce am scris mai sus dar nu m-am putut abtine ![]() Sa revenim la chestii serioase...mai devreme sau mai tarziu ori te vei impaca cu tatal tau si ti le vei monta inapoi sau...iti vei achizitiona un alt autovehicul pe care il vei face fericit de o linie audio cu performante bune...le vei monta si iti urez sa te bucuri cu volumul la maxim pentru alegerea facuta. Bafta |
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
B 45 GAO |
![]()
|
Vreau sa le amplific cu un PHASE PB6 S pe un logan.
Astept parerea ta romeo3108ro |
--------------------
DACIA Logan 1,4/
SEAT Leon 1,6 16V/
TOYOTA Aygo 68CP
|
|
Laipy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 21 August 06 From: Suceava ![]() |
In primul rand Sarbatori Fericite! Scuze ca ma bag in seama pe topicul asta dar am aceeasi nelamurire in legatura cu alegerea unor boxe si a unui HU pentru Logan!
Acestea sunt linkurile cu elementele: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/MTX_Audio/XT653/ http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/MTX_Audio/XT502/ http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/SONY/CDX-GT300/ Daca se poate niste pareri despre un HU mai potrivit pentru aceste boxe, ca am inteles ca nu prea sunt reusite cele de la SONY! Multumesc |
--------------------
Dacia
Logan Laureate Plus
2006 Trabant 601
|
|
Chipu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 11 April 06 ![]() |
Ma bine incearca alteceva, pana la Sony sunt multe altele si ca boxe te poti orienta spre Magnat Clasic sau Mac Audio DVD....
|
--------------------
Dacia
SuperNova
FullOption Mondeo Ghia 1.8 Duratec HE@125 stock
|
|
Laipy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 21 August 06 From: Suceava ![]() |
Mersi mult! Am trecut in lista si difuzoarele recomandate de tine! Astept si alte pareri de la colegii de pe forum! si ma gandeam la asa ceva : http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_M...9846R_-_9846RM/ ca HU!
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate Plus
2006 Trabant 601
|
|
B 45 GAO |
![]()
|
Iti recomand sa iti iei niste boxe nu atat de puternice daca nu ai de gand sa le amplifici.HU-ul tau nu scoate mai mult de 15W RMS si tu te uti dupa boxe de 70-80RMS.Cum o sa poata boxele astea sa scoata ce e mai bun din ele daca tu nu ai putere sa le "misti" menbrana.
Eu iti recomand ca putere boxe de pana in 55W RMS (cam cum ai gasiti tu MTX-urile alea).Daca vrei sa ramai pe boxe fata de 13 sau vrei sa mergi pe 16.Ti-as recomanda 16 dar o sa trebuiasca sa faci niste mici modificari.In spate tu ai loc de boxe rotunde de 16 dar recomandat este sa iti pui ovale pentru ca scot mai multi basi.Asta inseamna sa tai tabla din spate.Cand te hotarasti ce vrei sa faci cu adevarat zi-mi si mie |
--------------------
DACIA Logan 1,4/
SEAT Leon 1,6 16V/
TOYOTA Aygo 68CP
|
|
adicorbos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 720 Joined: 3 December 07 From: brasov ![]() |
parerea mea este sa nu-ti gauresti polita, daca vrei sa o schimbi, i-ati un aoriginala, gasesti si boxe care sa se potriveasca in locul celor originale, nu merita sa gauresti polita, o masina nu o folosesti doar sa asculti muzica, gandeste-te si la asta. cu masina mai si transporti bagaje sau diferite lucruri, atunci ce o sa faci? de fiecare data o sa stai sa-ti desurubezi polita de pal.
cauta si tu niste boxe 4"x6" si alea intra perfect in locul de boxe din spate |
--------------------
dacia
solenza
rapsodie 2003
- bv 87 car
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 14:53 |