Ce benzina puneti ?
![]() ![]() ![]() |
Ce benzina puneti ?
hash |
![]()
|
||
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
Iskanderul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 20 December 05 ![]() |
QUOTE Intrucat pun benzina cu Pb eu nu am decat optiunea cu cifra octanica de 95. Pun benzina de la OMV, care spun ei ca e gata aditivata, si sunt multumit de ea. Inainte puneam de la Petrom varianta cu cifra octanica 98 dar acum nu se mai gaseste. Stie totusi cineva daca mai este benzina de 98 cu Pb pe undeva? si eu la fel |
--------------------
dacia
1310
- b-05-sex
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
o aditiveaza pe dracu, e aceeasi...daca o aditivau nu mai aveam detonatiile alea...
|
--------------------
-
-
-
|
|
Dic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 4 January 04 From: Bucuresti ![]() |
A disparut Shell si s-a marit MOL. Cred ca trebuie modificat cumva chestionarul.
![]() Acum alimentez de la MOL si Rompetrol. Am mai alimentat de la OMV, Petrom, Agip si Shell (cand exista). |
--------------------
Dacia
DSN Rapsodie x 2
2001
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.424 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai rompetrol e al doilea distribuitor din tara si nu apare in chestionar. Trebuia modificat de la inceput chestionarul.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
AlezzDWC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 19 April 05 From: Bucuresti,o zona rau famata. ![]() |
Trebuie sa refaca cineva sondajul din nou si sa incepem sa votam de la 0...
|
--------------------
Daewoo
Cielo E-TEC 2
- B-81-RGE
|
|
craiuVerde |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 4 October 05 ![]() |
|
--------------------
DACIA
SuperRNova Confort
- B00XXXX
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Deja poll-ul nu mai are nici o relevanta. multi dintre cei care au dat votul lor benzinei OMV, fug de ea ca de dracu' in momentul de fata. Asta ar fi doar un exemplu.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
costelbbc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 5 December 05 ![]() |
QUOTE OMV, fug de ea ca de dracu' De ce sa fuga? Eu alimentez doar de la OMV si nu am avut niciodata probleme, plus ca sunt tot timpul foarte amabili la orice statie am fosat din Romania. |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1.6
- TM XX XXX
|
|
catb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
OMV-isti si Petrom-isti, uniti-va!
http://www.hotnews.ro/articol_40862-Petrom...nariile-OMV.htm This post has been edited by catb: 18 Jan 2006, 18:43 |
--------------------
_
_
_ If oranges smell like chicken, why are tomatoes blue? Think about it!
|
|
costelbbc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 5 December 05 ![]() |
Totusi cred ca in OMV sunt alte produse nu Petrom, sau ma insel? Am inteles ca in OMV scrie de la ce rafinarii sunt aduse produsele care le vand, dar nu am vazut inca afisul respectiv.
|
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1.6
- TM XX XXX
|
|
AlezzDWC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 19 April 05 From: Bucuresti,o zona rau famata. ![]() |
La OMV singurele produse aduse de "afara" sunt OMV super 100 si OMV Alpin Diesel.
La MOL de "afara" sunt aduse MOL Tempo Plus 98 si MOL EVO Euro 5. Restul sunt Made in Romania diferenta intre produse fiind data de aditivii folositi de fiecare firma in parte. |
--------------------
Daewoo
Cielo E-TEC 2
- B-81-RGE
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Acum pun de la mol, ca mi-e in drum si accepta carduri.
|
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Momentan Agip si's multumita..am pus si de la Luckoil.
O sa pun insa acum de la RomPetrol sa vad ce si cum. |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
omv.100.diferenta?!caca...
|
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
Raoul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 7 July 05 From: Curtea de Arges ![]() |
Eu bag numai super99+ de la PETROM. Am incercat si cu alte benzine de la diferite benzinarii particulare si nu am fost multumit.
|
--------------------
DACIA
berlina
- AG-78-LIR
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
la inceput bagam de Luk, de vreo 8 luni insa am bagat numai de la Mol .... si merge bine ... nu-s probleme ..
|
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
Logan_Galben |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 31 December 04 From: Constanta ![]() |
Yo pun daia cea mai ieftina...pt mine e buna si aia...
|
--------------------
Logan
Preference Galben
- CT-17-VGT Noiembrie 2004
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
De 2 ani bag numai de la Rompetrol si n-am avut nici o problema.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Petrom, chiar daca vreau sa bag din alta parte nu am de unde, mai este un peco particular dar m-am ars la masinile avute inainte.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
nephis |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 22 September 05 ![]() |
Rompetrol it`s the best!!!
Bagam pana la privatizarea Petrom de la OMV cand toata benzina venea de la Petromidia (Rompetrol) dar dupa privatizare am vazut la ghiseu ca doar motorina mai vine din Austria restul e marca Petrom (Rafinaria Brazi care este veche si de demult de s-au jucat americanii prin `40 de tras la tinta cu bomba). Eu recomand benzina Rompetrol care vine de la cea mai noua rafinarie din Romania (Petromidia) unde peste 70% pleaca la export sa mearga mertanul neamtului pe autostrada cu super viteza. Nu vreau sa supar pe nimeni dar cu Petromul, LukOilul si Agipul (destul de rar) am avut niste evenimente "placute" cu berlina la timpul ei, incat cu DSN nici nu ma gandesc sa ma duc. Poate doar la avarie pentru 1 sau 2 litri. This post has been edited by nephis: 6 Mar 2006, 10:49 |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2007
- B 52 G **Renault Symbol Fidji 1.4 // B 52 ???**
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
De cand am luat DSN am bagat doar de la MOL, initial ed 95, iar dupa ce s-a infundat un injector numai de 98.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
toti distribuitorii de motorina cumpara motorina doar de la rafinariile din tara. soferul cisternei inainte de a incepe umplerea compartimentelor ghiciti ce face?pe rampa sunt niste cutii de tabla cu ceva praf gen galus de oua din care pune cate o lingurita in fiecare compartiment.e cisterna agip galus de oua galben e petrom galus albastru vine si omv sa incarce are si el cutiuta cu verde. motorina cand curge din robinetul rafinariei este INCOLORA. problemele cu apa+gunoaie in motorina sau benzina au 2 cauze.cu timpul in rezervorul de la pompa se sedimenteaza toate impuritatile care nu deranjeaza pana nu ajung la sorb dar cand descarca cisterna se barboteaza totul si daca alimentezi in primele 2 sau 3 ore.....devii nemultumit si te poti plange unde vrei.a doua problema e ca cisternele dupa ce au plecat din fabrica constructoare si pana cand ajung la fier vechi numai sunt spalate decat pe exterior.a vazut cineva vreun srl mic si prapadit care spala cisterne? eu am facut urmatorul test cu loganul meu laureat+1,4:o cursa cu benzina 98 si una cu 100+ de la omv amandoua cumparate. metoda babeasca.ramas pana de benzina pe autostrada pitesti pus un pet de 2litri cu 98 mers pana sa terminat benzina pus un pet de 2 litri cu 100+.cu 98 facut 35km cu 100+ facut 42km diferenta 1 litru la suta de kilometri.dar diferenta de consum in litri duce la acelasi pret pe suta de kilometri si atunci poti sa alimentezi ce vrei.100+ sigur are cifra octanica mai mare cifra care se reflecta in pret.
|
--------------------
a
b
c
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Eu puneam de la Rompetrol, euro super plus de 98 asa ca am votat altele.
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
Alex G. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 9 July 06 ![]() |
Alimentez tot timpul de la LukOil cu benzina tip Premium 95. Imi face impresia ca trage bine motorul. Cat despre reziduuri, nu pot spune decat ca filtrul e curat chiar si dupa cca. 4000km. Probleme cu apa in benzina am avut doar la statia Petrom din orasul Pascani (odata in trecere am alimentat de la ei). Rezultatul: motorul tragea greu, fum alb foarte mult.
Stima, Alex |
--------------------
-
-
-
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
Rompetrol
3,6ron cu plumb |
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|
Alex G. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 9 July 06 ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 6 Dec 2005, 21:31) Toata vara am turnat benzina Lukoil de 95 (nu am lucrat la benzinarie). E incredibil cat moloz ramanea in sita palniei (cat moloz trecea nu pot decat sa-mi imaginez). Cineva a recunoscut-o dupa miros. Mie mi se pare ca la consistenta este mai "uleioasa" si miroase (mult) mai urat dar daca motorului meu ii place... Trag concluzia ca fiecare oras e cu bazdaganiile lui. Probabil reziduurile se datoreaza tancurilor de carburant. iar apa se datoreaza obrazului distribuitorulor / comerciantilor (in special darniciei lor). Alex |
--------------------
-
-
-
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
OMV Super 100. Foarte multumit.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Sprint Diesel OMV
Si pastrez mereu bonul dupa ce bag motorina...crapa vreun injector...dau vina cei din service pe motorina...hop la omv sa imi plateasca injectoarele... |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
stanila |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 26 April 06 ![]() |
eu alimentez ca si majoritatea de la rompetrol: super euro 98 fara plumb, incredibil ce consum mic, si ce bine se comporta masina, e incredibil....masina trage extraordinar. pana acum nu credeam ca benzina poate influenta chiar asa performantele motorului. e putin mai scumpa dar......se merita. si cea de 95 de la rompetrol a aproape la fel de buna. incercati doar si nu o sa va para rau. eu nu am in localitatea mea statie dar merg cand e nevoie si 30 km, doar sa alimentez.
|
--------------------
dacia logan
laureate 1,4
2006
- 1,4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 02:22 |