Ce benzina puneti ?
![]() ![]() ![]() |
Ce benzina puneti ?
Mr_K |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 25 November 03 From: Dej ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Vectra 1.6i
- CJ 07 KLO
|
|||
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE io nu pun benzina, mama sau tata pune si asta de la petrom sau omv Ce fel de viitor sofer esti daca nici benzina nu pui? :shock: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Pai poate el umfla rotile!
Ca asta e mai de jos decat banzina! ![]() |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Ntz, el isi face lectiile la timp, de restu se ocupa mama si tata.
![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Ce? credetzi ca daca nu stie sa puna benzina nu e shofer???? Sa vedeti ce da din "colac" si din joystick la nfs... Ne da clasa la totzi!!!
![]() ![]() ![]() Sau poate are maini de dom`soara sau nu suporta mirosul de benzina, sau poate n-are timp, fiind ocupat sa incheie afacerile vietii lui... ![]() ![]() ![]() Hai sa nu fim rai... Pur si simplu nu stie drumul pana la benzinarie... e asa de grav? :wink: |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Mai oameni buni, pe un alt topic, omul spune ca asteapta cu nerabdare sa faca 18 ani ca sa dea de carnet. Clar acum ? Nici macar n-are permis, asta era problema de nu se obosea sa puna benzina!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Valentine, la ce statie e unchiul tau ? ...ca sa stiu sa nu calc pe acolo nici cu soborul de preoti... (btw...dupa un an de LukOil + OMV am pus intr-o zi de la Petrom --ala de pe Sf. Lazar--- si, a draq coincidenta, mi s-a infundat un injector... LukOil, OMV... ma intorc plangand la voi
![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE parerile sunt atat de impartite ca nici nu se poate face o statistica. parerea mea e ca petrom are benzina murdara rau, iar omv si mol o au mai curata. Domnul meu drag, daca benzina de la petrom e murdara...ce naiba sa mai spun de cea de la lukoil....Aia de la lukoil are pamant in ea<mâl>. Asta fiinde testata cu o mashina pe carburatie. Am mers cu respectiva mashina 4 luni fara nici o problema. A venit apoi o saptamana in care am bgat de 2 ori de la Lukoil. Rezultatul a fost catastrofal. Jiglere infundate , filre de benzina<aveam 2 filtre pe ea> Inutilizabile......iar cireasha de pe tort este ca in rezervor aveam cam un centimetru de mâzgă<mâl>. Aceast ultim aspect a fost constatat dupa ce schimbasem 3 randuri de filtre shi tot mi se infundau jiglerele. Asa ca am scos rezevorul, l-am spalat,etc. de atunci am spus ca mai bine bag de la particulari, in caz de pana prostului de cat sa mai pun gaz de la lukoil. Pentru cei interesati care este statia cu pricina , pot sa le spun ca se afla pe Str. Liviu Rebreanu, aproape de intersectia cu Bd. 1 Decembrie 1918. Bafta ! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
Ares |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 4 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Dupa ce mi-a recomandat tipu' de la service sa nu ma mai ating de Agipul de cartier am ajuns la concluzia urmatoare... Nu putem sa facem comparatii intre diferite statii - chiar daca apartin aceleiasi companii...
Mi s-a intamplat sa iau benzina cu apa de la Petrom, plina de gunoaie de la Agip, etc. Cred ca or fi unii (vezi OMV, Mol) care tzin cu dintzii de calitate, dar e clar ca nu o sa ajungem la nici o concluzie clara ![]() Benzina de care am fost pana acum cel mai multumit este de la Petrom-ul de langa Metro Militari... Cred ca golesc aia rezervoarele tot timpul (apropo' de o explicatie de mai sus). De OMV-ul dintre Apaca si Regie, stie careva ceva? Ca vreau sa tradez Petromu' ![]() |
--------------------
Dacia SuperNova
Confort
- B-xx-CSD
|
|
RaduMan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 12 November 03 From: Bucuresti-Ploiesti-Falticeni ![]() |
Eu am pus de mai multe ori benzina de la OMV-ul ala, benzina fara pb de 95, si am fost foarte multumit de cum merge motorul.
|
--------------------
VW
Touran
2004 Trendline NU forta, foloseste un ciocan mai mare!
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE De OMV-ul dintre Apaca si Regie, stie careva ceva? Ca vreau sa tradez Petromu' :twisted: Am pus io d-acolo de mai multe ori, atat motorina cat si benzina, si n-am avut probleme. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Hai sa ma p*s si eu contra vintului!
Eu alimentez de obicei de la Agip, Fpb95 si mai rar Fpb98, de la statiile Muncii si B.Vacarescu; diferenta dintre benzine nu mi s-a parut atit de evidenta ca cea dintre Premium si Superplus de pe vremea cind mergeam cu Lada, mai c-as spune ca in cazul meu nu se merita sa pun Fpb98; diferenta dintre statii e ca la B.Vacarescu ma simt mai bine si de aceea poate mi se pare ca si masina se comporta mai bine cu benzina de la ei. De dragul experientei, am facut si 3 plinuri la OMV Pantelimon cu zeama de-aia din Austria si rezultatul a fost destul de dezamagitor pentru mine: consum marit, demarajul parca un pic imbunatatit, dar au aparut si mici "spasme" ale motorului in sarcina in viteza III la urcare in ambele sensuri pe Dealul Negru, plus ca pe A1 n-am putut nici cu sfintii sa trec de 130, cu Agip Fpb95 n-aveam probleme sa ajung la 140, indiferent de cit de incarcata era masina; uluitoare e diferente de consum: 22 l OMV-Austria/300km fata de 18 l Agip Fpb95/300km pe traseul Bucuresti-Tg.Jiu-Bucuresti. Hmmm! ce ziceti de asta? |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
QUOTE uluitoare e diferente de consum: 22 l OMV-Austria/300km fata de 18 l Agip Fpb95/300km pe traseul Bucuresti-Tg.Jiu-Bucuresti. Hmmm! ce ziceti de asta? Nimic, mai demult ma plingeam si eu pe forum ca mi-a crescut consumul cam cu 1L/100 cu benzina de 98 in loc de 95... |
--------------------
Lexus
ES300H
|
asarban |
![]()
|
QUOTE Hai sa ma p*s si eu contra vintului!
Eu alimentez de obicei de la Agip, Fpb95 si mai rar Fpb98, de la statiile Muncii si B.Vacarescu; diferenta dintre benzine nu mi s-a parut atit de evidenta ca cea dintre Premium si Superplus de pe vremea cind mergeam cu Lada, mai c-as spune ca in cazul meu nu se merita sa pun Fpb98; diferenta dintre statii e ca la B.Vacarescu ma simt mai bine si de aceea poate mi se pare ca si masina se comporta mai bine cu benzina de la ei. De dragul experientei, am facut si 3 plinuri la OMV Pantelimon cu zeama de-aia din Austria si rezultatul a fost destul de dezamagitor pentru mine: consum marit, demarajul parca un pic imbunatatit, dar au aparut si mici \"spasme\" ale motorului in sarcina in viteza III la urcare in ambele sensuri pe Dealul Negru, plus ca pe A1 n-am putut nici cu sfintii sa trec de 130, cu Agip Fpb95 n-aveam probleme sa ajung la 140, indiferent de cit de incarcata era masina; uluitoare e diferente de consum: 22 l OMV-Austria/300km fata de 18 l Agip Fpb95/300km pe traseul Bucuresti-Tg.Jiu-Bucuresti. Hmmm! ce ziceti de asta? Te-ai gandit ca e din cauza faptului ca e mai frig? |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
QUOTE Te-ai gandit ca e din cauza faptului ca e mai frig? La mine era la aceasi temperatura... asta vara. Deci? :roll: :shock: |
--------------------
Lexus
ES300H
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Te-ai gandit ca e din cauza faptului ca e mai frig? Pai ... sa ne gindim nitelus: aka motorul merje mai bine cu aer mai rece din cite stiu eu, are mai mult oxigen pentru combustie; boon! acum oare bou` de computer baga mai multa benzina ca sa pastreze amestecul in limitele pe care le stie el? se poa`! da` poate stie si altcineva mai bine! Nu cred ca se pune problema de temperatura de regim a motorului, ca aia se stabilizeaza relativ repede la mers intins. |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
schummi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 18 December 03 From: Timisoara ![]() |
Nu dau Sfaturi pentru ca nu vreau suturi, DAR....
eu fac asa : am un shell la 300 m de vila mea cu 4 etaje si multe apartamente (numa unu-i al meu) si de aculo bag io benzina. Am dacia Sport cu motor de 1,4 normal dar bag numa fra plumb pentru ca (zic io) e mai curata decat cu plumb (logic fara-cu) peco asta are un rulaj mare de combustibil si nu are timp sa stea. Venzina daca sta pierde cifra octanica pentru ca se separa apa de benzina (orice benzina are apa). consumul e de 9 la mers normal in oras, 14-15 la nebunii de ale mele in oras ( afara nu stiu ca are numa 4 trepte (e sport cutia) si io merg dupa cum bate vantu ex: cand 100, cand 140 deci ????) Am 7500 cu motoru asta si am desfundat o data pompa de benzina pentru ca am alimentat de la OMV |
-------------------- Viata-i grea
Nevasta-i rea Bani n'avem Curvari suntem Hai in P^!@ mea sa bem ! |
|
danny_nt |
![]()
|
![]() fac slalom printre cretini zi de zi Group: Members Posts: 70 Joined: 23 January 04 From: Bucuresti->Auchan->Tiganie ![]() |
de vreo luna am incercat ceva si anume am pus benzina euro fara plumb la dacia mea si am observat ca merge destul de bine adica normal..se strica ceva pe la motor din cauza ca nu e premium si e fara plumb ? ca la mers nu se vede
|
--------------------
Dacia
1300
1982
- NT01SJU
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.514 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
poate la vara sa ti se incinga un pic mai tare motorul, dar daca ai racirea buna (radiator mare in special) nici nu o sa observi
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
Super tzeapa OMV 98 ... sau cum se intampla si la case mari ...
OMV Girgiului ... 98 ... 29890 Lei/Litru ... 25 de litri ... si am balbait-o ... de cred ca a fost de fapt 88 ... sau 10 litri de apa si 15 de benzina ... asta pana am pus 20 litri de Petrom 95 peste ... si si-a revenit la normal ... Inca nu imi vine sa cred ... ma tot intreb ... :?: :?: :?: Sa existe alta cauza? |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
asarban |
![]()
|
Da! Daca ai bagat prima oara benzina de 98 dupa ce ai mers mult doar cu 95 e cam normal.
Compul nu s-a "obisnuit inca cu benzina. Ia fa celebra figura cu scos siguranta de la "accesorii" si pusul la loc si mai vb! |
|
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Benzina de OMV nu baga talpa de la inceput, are smacuri pentru curatirea injectoarelor si aditivi smecheri, dupa 1..2 rezervoare incepe sa iti placa.
|
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
c1p0 |
![]()
|
![]() I find your lack of faith disturbing. Group: Members Posts: 160 Joined: 14 October 03 From: Bucuresti - Colentina ![]() |
Io bag de la Petrom (aia cu lupu) si de la Rompetrol (aia cu floarea). Acolo e mai ieftina parca.
|
--------------------
Dacia
Logan
dCI Ambition 2007 I feel like I'm diagonally parked in a parallel universe.
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
QUOTE Da! Daca ai bagat prima oara benzina de 98 dupa ce ai mers mult doar cu 95 e cam normal.
Compul nu s-a \"obisnuit inca cu benzina. Ia fa celebra figura cu scos siguranta de la \"accesorii\" si pusul la loc si mai vb! Adica vrei sa spui ca mie de aia mi-a crescut consumul cu aproape 1L/100 cind am bagat super plus??? :shock: :shock: :shock: |
--------------------
Lexus
ES300H
|
northwood |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 26 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Da! Daca ai bagat prima oara benzina de 98 dupa ce ai mers mult doar cu 95 e cam normal. Compul nu s-a \"obisnuit inca cu benzina. Ia fa celebra figura cu scos siguranta de la \"accesorii\" si pusul la loc si mai vb! Asarban, sper ca glumesti... |
--------------------
SKARPEA MTB
Galben_Gri
2009 Maxon CM 10 - Midland ML 145
|
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Calculatorul trebuie resetat cat mai des. Cea mai buna metoda este o baterie proasta sau un contact prost la baterie. Resetarea calculatorului este bine sa se faca atunci cand se schimba conditiile de functionare ale motorului: alta benzina, ulei schimbat, inlocuire curele, urcus / coboras, vant din fata / spate, schimbare sarcina (daca bei un suc sau faci pipi).
Lasand gluma la o parte, eu nu am mai auzit de asa ceva la masini straine si as fi foarte curios cat adevar si cata legenda este in aceasta resetare. Poate minunatii nostri mesteri la calculator vor gasi informatii care sa elucideze si acest aspect. |
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
FLEX |
![]()
|
Oare crede cineva ca daca era o chestie atit de importanta, care afecteaza unul din parametrii esentiali ai masinii, respectiv consumul, cu 10-15% (la mine a fost cu 20%!), atunci n-ar fi trecut-o baietii in cartea tehnica a masinii? (acolo unde spune ca "viteza costa", "cauciucurile moi costa", "portbagajul aerian costa" ar mai fi trebuit sa spuna si ca daca te pune sfintul sa pui benzina de 98, ia pune mina si reseteaza computerul - si sa-i fi pus si un switch in bord!).
Spre deosebire de OMV98, cu Shell V-Power Racing, CO99, a scazut clar consumul urban (estimez cu 1l%), cu toate gerurile de acum 2-3 saptamini, fata de referinta mea, Agip Fpb95. Si n-am resetat nimic! decit portofelul, desigur ... |
--------------------
Daewoo Matiz
|
|
alin petrica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 3 March 04 ![]() |
eu am pus pana acum un an de la petromul de la gara de nord din bucuresti. La un moment dat a inceput sa scoata fum si n-a mai mers. Cand am dus-o la service mi-au scos benzina. La decantare a ramas cam 2 treimi benzina si o treime apa. de atunci n-am mai pus de la petrom si m-am mutat la shell.
|
-------------------- |
|
nicolau.cosmin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 15 August 03 From: Galati ![]() |
QUOTE Ia fa celebra figura cu scos siguranta de la \"accesorii\" si pusul la loc si mai vb! Ce vrei sa spui cu fraza de mai sus? Adica, ce se intampla daca scoti siguranta? Care este siguranta asta, adica unde o gasesc la masina(Solenza)? |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
- GL-05-UJR Life Is A Shit And I Want My Money Back !!!
|
|
nimic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 27 January 04 ![]() |
benzina de la mama rusia.n-are apa in ea,nu ma fura ca la pompa ca o aduce in bidoane de 5l. mashina trage mult mai bine cu ea decat cu benzina de la peco.cat am avut motorul in rodaj am bagat de la peco si abia am ashteptat sa fac 1000k si sa trec pe benzina ruseasca.
nu shtiu ce cifra octanica are dar shtiu doar atat ca mashinii ii prieshte. pretzul e de 21000 l,si o iau din fatza blocului(aduc rushii la vecinul de la parter:)) eu zic ca-si merita banii. cea mai proasta benzina am luat-o de la rompetrol.pe langa faptul ca are apa la greu si mizerie mai si fura barbar la pompa. lukoil e buna la fel si petrom dar de acolo iau doar cand nu are la mine jos. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 17:01 |