Sondaj privind internetul pe mobil
![]() ![]() ![]() |
Sondaj privind internetul pe mobil
alex |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
|
||
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Locul acestui sondaj n-ar fi mai bine la statistici?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Din chestionar lipseste o varianta de raspuns! Si anume cea aplicabila unui ignorant ca mine: ce mama dracu' e ala wap si la ce aia ma-sii ma ajuta el pe mine-n viata?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
la connex pe abonamentele 3g exista si mobile internet.
un 6680 care suporta opera si are o viteza bunicica pt. un telefon (384 kbps in cazul acoperirii 3g ) e numai bun cand vrei sa mergi la film si ai nevoie de cinemagia.ro messenger etc. in deplasari se poate folosi pe post de modem. 30 centi un mega. |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
WUB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 3 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Am 6680 si extraoptiunea de 3g la 3$ ceea ce imi da in primele trei luni 33Mb/luna iar dupa
o sa am 10 Mb/luna...oricum suficient sa imi citesc mail-urile ...Si merge bine unde ai semnal :-) |
--------------------
ARR
NXT
2002
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Lipsesc variantele : Am folosit. Acum numai folosesc. Poate o sa mai folosesc.
Nu ma intereseaza wap. La mine e prima. |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Danielle |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 166 Joined: 9 December 05 From: Pe alt forum. ![]() |
DA folosesc ambele servicii (Wap de 2ani).4$ costa abonamentul (trafic nelimitat) pentru Wap (la furnizorul meu de telefonie mobila)iar InternetMobile ocazional.
This post has been edited by Danielle: 31 Jan 2006, 15:33 |
--------------------
Bad User
Bad Example
- Be Aware Moderating Team, remember?
"Excesul de severitate produce ura. Excesul de ingaduinta produce haos." |
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
wap nu am folosit si nici nu as folosi vreodata.
in schimb de cand mi-am luat tel asta cu java si gprs, tare ma bate gandul sa-mi transfer in el opera mini si sa mai "circul" din cand in cand pe HTTP cu el. insa la preturile /MB practicate momentan de operatorul meu portocaliu, ma lipsesc deocamdata ![]() |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Am activat serviciul wap/internet si il folosesc ocazional
adica cand n-am internet online ![]() P910i / orange |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
n-am simtit niciodata nevoia. Deci n-am activat si n-am folosit, si nici suficienta curiozitate n-am avut fata de tehnologia in discutie.
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am dificultati in a folosi agenda de pe mobil (da sunt lenes, si?). Sa incep sa umblu ca bezmeticul prin butoane ca sa vad pagini de net pe un ecran de 2x2 cm ar fi sinucidere curata.
Aaa, un fel de modem mobil, gen trasnaia aia de la zapp, sa o conectez la laptop si in zilele cand sunt in concediu la mare si ploua (cam 80%din timp ![]() This post has been edited by Ake: 31 Jan 2006, 14:22 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
am, ocazional, ca la birou am wireless
![]() la ce te ajuta sondajul? |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
L-am activat "fortat" sa zic asa. telefonul meu nu avea cronometru, am gasit pe net o mica aplicatie java. Concluzie, se activeaza WAP Start la providerul cu X (free, platesti doar transfer) si am downloadat chestia aia. Fericire mare pe mine acum.
|
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
ottoMan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 19 March 05 From: Bucuresti ![]() |
am zis ocazional, mi-am configurat adresa de la gmail pe telefon.
e ok pt mine cind nu am acces la computador. |
--------------------
Nissan
Breack
Primera 1998
- B-45-WJG siguranta este asigurata de centura de siguranta.
intotdeauna. |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.695 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Ocazional. Atat de ocazional incat la schimbarea telefonului nu am mai reconfigurat setarile pentru noul telefon.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Acum ocazional, intr-o vreme il foloseam mai des pentru: POP3 la serverul firmei, WAP pentru vreme, program TV si alte nimicuri, modem GPRS pentru internet pe laptop (dar te cam usuca la buzunare si viteza lasa de dorit).
Acum am trecut pe EVDO (Ake, nici mie nu-mi place compania ![]() |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Wap Unlimited la Orange folosit des (pe laptop mai ales), Orange Internet pentru YM+mail pe mobil.
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
am activat WAP prin GPRS si platesc doar traficul (4 centi / 10 kb). de folosit... ocazional cand sunt foaaate plictisit dar mai cu seama ca sa copiez la unele examene (punem cursurile pe site-uri wap)
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
saruman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 303 Joined: 24 September 04 ![]() |
Folosesc wap-ul pentru mail-uri, pentru altele (cand e nevoie pe drum) Internet Expresu' de la Zapp.
|
--------------------
Mercedes
C 180 Kompressor
2006 Elegance De multe ori drumul este mai important decat destinatia.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.424 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cum a zis Marty, ce e ala wap si de ce am nevoie de el? Daca am GPRS activ, inseamna ca am si WAP GPRS activ?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
am activat internet de la zapp (pe telefon z110 cu modem incorporat conectat la laptop) 2 ore la 5 dolari - folositor (ocazional) cand calatoresti, weekend, vacanta - pentru email, forumuri, citit presa.
|
-------------------- |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Am activat serviciul wap/ internet dar nu il folosesc, mi se pare incomod, l-am folosit de 2 ori pina acum, este doar o solutie de urgenta, cel putin pt mine.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Eu nu am wap
![]() |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 16:27 |