ce sa pun sub vopsea, la muchia de la pasajul rotii spate
![]() ![]() ![]() |
ce sa pun sub vopsea, la muchia de la pasajul rotii spate
adrloc |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 21 March 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
1.4 mpi preference
- B 43 ***
|
|||
crisstian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 25 January 05 From: Bistrita ![]() |
In situatia ta am fost si eu cu ceva timp in urma.
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=486336 Pe interior am pus Poxipol ca sa acopar micile fante aparute intre aripa si ,,cupola interioara", dupa care am dat strat dupa strat cu vopsea. Intr-un final am acoperit zona. De atunci parca nu mi-a mai aparut, dar nici nu am mai circulat asa de mult cu masina ca la inceptut. Un an si ceva am folosit masina aproape zilnic.......astfel am vazut cu ochii mei cat tine vopseaua in unele locuri daca folosesti masina zilnic (mai ales iarna). Mai mult de-atat nu am ce sa-ti spun. Sunt convins ca o sa mai apara si altii cu problema asta. E o chestiune de timp. Arunca o privire si pe interior vezi acolo cum stai, sau poate esti la inceput si ai scapat doar cu muchia..... ![]() Ca tot veni vorba iar de rugina, am gasit si eu pe stergatoare, dar prin cate am trecut eu..... rugina de pe stergatoare e un nimic. |
--------------------
Logan
Ambition 1.6l
noiembrie 2004
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
cred ca problema si rezolvarea e valabila la orice masina,nu?... deci se muta la diverse dacia...
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
adrloc, ce culoare este vopseaua ta?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
adrloc |
![]()
|
albastru marin
|
--------------------
dacia logan
1.4 mpi preference
- B 43 ***
|
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
Pe tabla goala se pune zinc, se gaseste si subt forma de vopsea in spray. Cel mai bun e de la 3M dar si cel mai scump.
|
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
adrloc |
![]()
|
si unde are zinc de asta si cum arata
|
--------------------
dacia logan
1.4 mpi preference
- B 43 ***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 00:57 |