PROBLEMA FARA REZOLVARE !, Eu cred ca e ambreajul !
![]() ![]() ![]() |
PROBLEMA FARA REZOLVARE !, Eu cred ca e ambreajul !
savast |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 11 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Confort
|
|||
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
vezi sa nu fie placa de presiune.... cam nasol de scump, sa ne spui dupa ce faci o constatare la service.
|
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
S-ar putea sa se fi dus si placa de presiune si discul . Eu cred ca tie iti aluneca discul si s-a tot incins pana a cedat . Aveai greutate in masina ? Ai luat ceva balti in timp ce mergeai cu viteza ?
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
Mai mult ca sigur ambreiajul .Daca tine mai sus ca de obicei e clar de la placa. Daca nu ai o problema la ambreiaj e posibil sa fie de la vreo roata infranata.Daca e de la ambreiaj e destul de costisitoare problema. Bafta!
|
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
savast |
![]()
|
O sa o duc dupa data de 10... greutate nu aveam doar eu si inca cineva, iar referitor la balti da erau si balti iar cu roata nu cred ca e vorba ... ! Problema e ca nici nu stiu unde sa ma duc in Bucuresti sa nu am probleme sa ma minta sau sa puna altceva sa schimbe ce nu trebe ! Poate aveti voi vreo sugestie de un service serios !
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Confort
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
1. Scartaiala din toate incheieturile nu cred ca are de a face cu ambreiajul.
2. Regleaza totusi cursa ambreiajului. 3. Cred ca placa a plesnit putin.... 4. Referitor la titlu: daca problema e fara rezolvare.... atunci de ce ai ridicat aceasta problema aici ? |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
savast |
![]()
|
Cred ca am fost inteles gresit sau cel putin am pus titlul gresit ... fara rezolvare pentru mine pentru ca nu le am deloc cu masinile asta am vrut sa spun !
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Confort
|
|
savast |
![]()
|
Salut, tocmai mi-am facut o programare la AUTONESTI service in Bucuresti pentru o evaluare completa si computerizata a masinii ca oricum ma apropii de 40.000 de mii si voriam sa fac asta ma costa 750 de mii de lei si vreau sa va intreb daca sa fac si reparatiile la ei, ce pareri stiti, a-ti auzit sau cunoasteti despre acest service.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Confort
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
asteptam sa vedem ce ti-a spus sa ne impartasesti si noua rezultatele testului
|
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
savast |
![]()
|
Va salut din nou, astazi am fost la AutoNesti in Berceni mia facut o verificare si problema era la etriere care blocheaza ambele roti pe fata in rest am de schimbat obisnuitele filtre, uleiuri si bucse pentru ca iam spus la om ca vreau sa fac cu ocazia asta si revizia de 40.000 km acum urmeaza sa ma duc saptamana viitoare cand am o zi libera cu ea schimbe astea a si inca o buba e bieleta care trebuie schimbata si ea. In rest am fost destul de bucuruos ca nu am alte probleme... Toate bune va urez !
Toate bune si tie, dar crezi ca iti cer prea mult daca te rog frumos sa scrii romaneste? This post has been edited by b64chr: 6 Nov 2006, 23:39 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Confort
|
|
Fancyman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 September 04 From: Pitesti ![]() |
O intrebare - ai umblat pe la frane cumva inainte ? Din ce spui tu ar fi o problema de aerisire a circuitului...
|
--------------------
Stepway
1,0Tce
Confort/Laureate/Variant
|
|
savast |
![]()
|
Nu nu am umblat la frane deloc ... !
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Confort
|
|
znoopy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 15 June 06 ![]() |
QUOTE(savast @ 6 Nov 2006, 12:12) vreau sa fac cu ocazia asta si revizia de 40.000 km acum urmeaza Cat te-a costat revizia la ei? Esti multzumit de lucrare? Te intreb , pentru ca vreau sa fac si eu revizia , ca ma apropii de 30 mii km si cred ca am si nishte problemutze (nu grave , dar ..trebe sa mai schimb una ,alta) Astfel de mesaje off-topic puteti sa le trimiteti pe PM !!! (Private Message) This post has been edited by i96nds: 13 Nov 2006, 11:09 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Clima
- b 39 cry
|
|
savast |
![]()
|
Deabia saptamana viitoare ma duc cu ea la revizie, joi sau vineri, nu acum cealalata saptamna. O sa iti zic atunci despre ce e vorba si cum sunt, acum doar constatarea am facut-o ca imi era frica sa nu aiba altceva si aveam nevoie sa umblu cu ea.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Confort
|
|
savast |
![]()
|
Facut ITP pana in 2008 si constat urmatoarele probleme plus reparatii ca sa imi dea ITP-u, astea la 39.000 km:
Bieleta dreapta 1 cap bara dreapta Bucse bara stabilizatoare Schimbat discuri frana, plus placute Schimbat AM UN IMENS LAPSUS alea ce franeaza pe spate... ah ce ciuda mie ![]() Schimbat toate 4 anvelopele Cumparat trusa medicala, triunghi, stingator Totul in jur de 15 mil plus manopera plus tot la Nesty Auto Berceni This post has been edited by savast: 1 Dec 2006, 01:57 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Confort
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(savast @ 1 Dec 2006, 01:56) Schimbat AM UN IMENS LAPSUS alea ce franeaza pe spate... ah ce ciuda mie ![]() saboți/tamburi? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
savast |
![]()
|
Da... SABOTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Confort
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 13:10 |