expirare permis conducere., ce trebuie facut ptr schimbare
![]() ![]() ![]() |
expirare permis conducere., ce trebuie facut ptr schimbare
Smiley |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Kojak @ 20 Nov 2007, 22:41) ...cu scuzele de rigoare pentru afirmatia de mai sus ![]() Maine ma pot prezenta sa ridic noul permis (24ore). Nu m-a intrebat nimeni nimic ( fisa medicala sau sa justific preschimbarea cu 2 luni inainte) pot spune ca totul a decurs "natural", chiar atipic pentru Romania respectiv BPR ![]() Mi s-a spus ca pot circula astazi si maine fara nici un fel de probleme cu, copia permisului, copie care initial a fost in dosarul predat de mine. Multumesc celor care mi-au raspuns. ![]() This post has been edited by Kojak: 21 Nov 2007, 21:11 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
lagunez |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 261 Joined: 11 February 06 From: Bucharest ![]() |
subscriu..pe baza experientei personale..NU E NEVOIE DE FISA MEDICALA daca preschimbarea se face ININTE DE EXPIRAREA permisului...deci inainte cu tupeu...
|
--------------------
Renault
Laguna 3 & Volvo C30
2009 Dynamique PLUS Navy 2.0T CVA 2009 lag 3 2.0T Proactive Dynamique Navi
|
|
DAVIDK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 20 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Cum procedez dupa ce mi-am pierdut permisul ca sa iau altu' nou? Am inteles ca s-au mutat de la Udriste, si s-a mai schimbat ceva prin regulamente.
Ce acte mai trebuie? |
--------------------
Renault
Symbol
Expression 2010, 1.4 16V Cand cumpar un lucru nou, mai intai il repar si apoi il folosesc.
|
|
Dante78 |
![]()
|
![]() Om bun! Nu trage! Group: Members Posts: 54 Joined: 15 March 05 From: Iashington D.C. ![]() |
Salut
eu m-am trezit la 400 km de casa ca am permisul expirat de 4 luni... (si am mai fost oprit de politie intre timp) Schimbarea trebe facuta neaparat in localitatea de domiciuliu? Multumesc |
--------------------
Dacia
Laureate 1.4
2005
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.471 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Pasii de urmat in pentru preschimbare permis conducere in Timisoara:
Acte : copie xerox dupa buletin, buletin in original, permisul vechi, si chitanta CEC contravaloare permis (68 lei). Daca a expirat permisul (la mine n-a fost cazul, expira maine ![]() Depunerile se fac la Iulius Mall, etajul 1, (ca si reper, sub cinema). Poza, zambetul de rigoare,si cam gata. "Va vine acasa in 4-6 zile" "Si in timpul asta? Sper ca pot sa conduc ..." "Da, daca va opreste va pot verifica dupa seria de la buletin". |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Sa vedeti situatie nasoala la mine.
Idiotul de primar portocaliu s-a gasit el destept sa schimbe numele strazii. La buletine e plin de tigani, probabil cu alegerile astea, sa voteze si ei sa ia 100 lei. Acum intrebare.... oare merge sa imi fac permisul tot pe vechea denumire a strazii, cea din buletin? Permisul expira pe 13 ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Normal ar fi sa iti schimbi buletinul/cartea de identitate dupa 6 dec., cand nu vor mai fi cozi acolo, apoi iti schimbi si permisul, pe adresa din noua CI.
Partea proasta este ca pana ti se elibereaza noua CI, s-ar putea sa treaca data de 13 si atunci la schimbarea permisului ti se va cere si fisa medicala... ![]() |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
O veste buna.....
Cica pe noile permise nu mai apare adresa, deci am rezolvat cu buletinul ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Sigur nu mai are adresa. D-asta nou am eu si nu am trecuta adresa.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Doua intrebari scurte, daca s-a mai discutat imi cer scuze, nu am avut timp sa citesc tot topicul:
1. Cat mai sunt valabile permisele tip vechi? Pana la expirare sau e o data limita? 2. Permisul meu expira peste un an si jumatate. E modelul vechi. M-ar tenta sa mi-l schimb de acum cu modelul nou sa scap de o grija. Se poate asa ceva? Sau trebuie intai sa il pierd/deteriorez? ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
1. Pana la expirare.
2. Se poate schimba si inainte de data expirarii. Este chiar indicat, deoarece scapi de alergatura/cheltuiala pt. fisa medicala. |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Multumesc mult pentru raspunsuri, oricum inainte de expirare voiam sa il schimb, dar una e sa expire peste 2 saptamani, alta e sa expire peste un an si jumatate(cum e cazul meu).
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Poti sa il pierzi?...
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
Batrânul |
![]()
|
Mai bine il schimbi "pe bune", pt. ca daca il declari "pierdut", mai pierzi timp si bani cu publicarea anuntului la Monitorul Oficial.
|
--------------------
Renault
Clio IV
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
Intru si eu aici cu o nelamurire:
1. Am permisul cat. B de 4 ani si 6 luni. El este valabil 10 ani dar din ce retin eu...la 5 ani ar trebui refacuta fisa medicala. Gresesc? 2. La primavara vreau sa adaug si categoria A. Daca in unele locuri se schimba permisele la aproape 10 ani fara sa se mai faca fisa medicala, eu care am deja B-ul valabil...va trebui sa fac o noua fisa medicala? |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
mike_mocy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 14 November 08 From: Bucuresti ![]() |
salut!am si eu o intrebare:tatalui meu i-a expirat permisul in sept 2009.ce acte ii trebuie pt preschimbare si daca exista posibilitatea sa il anuleze daca nu si l-a preschimbat pana acum?va multumesc
|
--------------------
Dacia
1325 L
1995
- BR-XX-GMM
|
|
Batrânul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio IV
|
gaby007 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 12 May 10 ![]() |
daca il schimbi inainte sa iti expire mai ai nevoie de fisa medicala??
|
--------------------
BMW
318
1993
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
s-a mai discutat: nu !
This post has been edited by george_scala_2004: 14 May 2010, 10:14 |
--------------------
...
...
...
|
|
mihai leu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 17 March 06 ![]() |
![]() Atentie daca nu e valabil adica exoirat se face o fisa la nu stiu ce Policlinici acreditate trebuie si taxa la cec 68 roni si pt Bucuresti e la etaju unu, teoretic se ia bon de ordine dar, la ora la care am ajuns eu nu mai mergea nu stiu ce si am avut bafta m-a trimis la ghiseul 1, 2 sau3, si in 10 min de cand intrasem in sediu iesisem cu permisul vechi ramas la ei. Cica daca nu poti sa vii sa il iei in aceeasi zi dupa 3 ore si te opreste Politia zici ca e la preschibmbat nu iti fac nimic ca dau prin statie si nu iei amenda. La 2 jumate ieseam pe usa Politiei si la 5 jumate ma intorceam dupa cel nou si Incredibil dupa ce am stat la o coada de maxim 5 persoane 15 min sa zic, aveam permis nou biometric, am scris un cod intr-un ceaslov numele am semnat, si l-am loat . A mers neasteptat de repede. Stiu ca pentru provincie iti da o dovada de circulatie si dupa 1 saptamana vine prin posta nu te mai duci dupa el la resedinta de judet daca stai undeva la tzara. Incredibil dar Merge struna sistemul Felicitari celor de la Eliberari permise si inmatriculari NOTA 10 din partea mea Am uitat sa spun Pentru preschimbare se face poza pe loc la ghiseu si semnezi Electronic acolo. Numai bine! ![]() |
--------------------
Dacia 1999
1310
- B 19 EIF mai este timp pana la fericire
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 00:48 |