Noul Cod Rutier, Avntaje si dezavantajele acetui Cod
![]() ![]() ![]() |
Noul Cod Rutier, Avntaje si dezavantajele acetui Cod
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Uite cum faci ciroza far' sa bei alcohol..
![]() Sau vreun cancer la ficat,mai degraba.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Articolele scriau despre ficatul copiilor, am indoieli ca un ficat de adult are aceeasi capacitate (mica) de sinteza ca unul de copil.
Iar din cate stiu eu, copiii nu au acces official la permise de conducere. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Nu ma lua in serios.
Doar glumeam. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(vijelie @ 8 Oct 2013, 11:19) O ciocolata cu rom are 32 grame. Presupunand un continut de 20% alcool etilic pur (adica 100% alcool din alea 0.2x32=6.4 grame) si o greutate corporala de 70 kg, alcoolemia in sange la 2 ore dupa consum ar fi cam "-cantitate neglijabila -- %". Dublam continutul de alcool si si scadem greutatea betivanului la 60 kg, tot "-cantitate neglijabila -- %" este. Ca iasa o alcoolemie de 0.01%, ar trebui sa bag in mine (la 6.4 grame alcool pur intr-o ciocolata) minim 4 ciocolate. Daca alcoolul se gaseste in continut mai redus si/sau in puritate diluata, pana iese alcoolemie se face diabet zaharat. Parerea mea. Am testat odata cu niste fiole de-alea vechi, chimice, care se inverzesc daca sufli in ele cu alcool la bord. Am suflat in ele de ziceam ca-mi bubuie bojocii. Am testat cu ciocolata rom, si cu bomboane cu lichior. Fo' doua luni nu m-am mai atins de ciocolata dupa faza aia. Singurul mod in care am putut face nenorocita aia de fiola sa bage in seama ca am alcool in mine, o fost cu doua bomboane de lichior care inca le tineam in gura. Probabil o fiola mai noua, electronica, ar fi comentat mai iute, dar sincer, cantitatea de ciocolata care ar trebui so bagi in tine ca sa ajungi la o alcoolemie masurabila e mult prea mare. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
vijelie |
![]()
|
Nu contest ca exista oameni care dimineata baga 7-8 ciocolate cu rom inainte sa se suie la volan.
Unii ca astia o sa aiba de suferit daca dau peste un filtru de circulatie. This post has been edited by vijelie: 8 Oct 2013, 11:17 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Era odata un politician care a declarat ca a mancat mere verzi si d-aia i-a iesit ditai alcolemia.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
vijelie |
![]()
|
Probabil rachiu de mere.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Ăsta o fi?
Mai multe cazuri semnalate prin Africa: Sursa: This post has been edited by Squirrel: 8 Oct 2013, 13:50 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Fiecare face ce vrea pwla lui.. russian style
cred ca au inchis circulatia din sens opus ![]() This post has been edited by UXE: 8 Oct 2013, 15:55 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(vijelie @ 8 Oct 2013, 11:19) O ciocolata cu rom are 32 grame. Presupunand un continut de 20% alcool etilic pur (adica 100% alcool din alea 0.2x32=6.4 grame) si o greutate corporala de 70 kg, alcoolemia in sange la 2 ore dupa consum ar fi cam "-cantitate neglijabila -- %". Si la 30 de minute dupa consum cat ar fi? |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
vijelie |
![]()
|
iti raspund numai daca imi dovedesti ca o ciocolata de 32 grame are 20% alcool pur
pana acum am vazut numai ca are dar cat si ce concentratie ? This post has been edited by vijelie: 8 Oct 2013, 17:59 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Cu mintea me de pauer zic ca in romanika limita alcoolemiei ar trebui sa ramana 0 si in caz de gasit cu alcool la bord un safior in exercitiu ar trebui minmum 30 de zile cu bulau cu iesit la curatat rampele de gunoi.Nu suntem un popor capabil sa aplicam niste fineturi legale.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
cand am zis eu asta au sarit toti pe mine...
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu nu.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
eu am sărit peste tine.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Diac @ 8 Oct 2013, 12:57) Luca Stefanoiu ; a accidentat mortal un copil, a fugit de la locul accidentului, dupa cateva ore s-a intors si i s-a stabilit o alcoolemie de 0.4 si a declarat ca se datoreaza merelor pe care le mananca. http://adevarul.ro/news/societate/deputatu...7e29/index.html |
-------------------- |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.191 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bion @ 8 Oct 2013, 18:10) Cu mintea me de pauer zic ca in romanika limita alcoolemiei ar trebui sa ramana 0 si in caz de gasit cu alcool la bord un safior in exercitiu ar trebui minmum 30 de zile cu bulau cu iesit la curatat rampele de gunoi.Nu suntem un popor capabil sa aplicam niste fineturi legale. ![]() ![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Da.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vijelie |
![]()
|
Pai nu te agitai tu cu bonboanele ?
Eu doar ti-am schitat in ce conditii poti avea probleme, daca stiam mai mult scriam. Poti reveni cu noi amanunte, nu ne lasa cu fitilul bagat. Sau cu un exemplu concret, cum iti e la indemana. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(bion @ 8 Oct 2013, 19:10) Cu mintea me de pauer zic ca in romanika limita alcoolemiei ar trebui sa ramana 0 si in caz de gasit cu alcool la bord un safior in exercitiu ar trebui minmum 30 de zile cu bulau cu iesit la curatat rampele de gunoi.Nu suntem un popor capabil sa aplicam niste fineturi legale. ![]() Bioane, esti medic. Zi te rog cam ce efecte asupra organismului are o alcoolemie mai mica de 0.2. Dupa 0.5 cica se instaleaza starea de ebrietate. Asta inseamna ca la 0.8 un neantrenat (ca mine) e beat muci. Pe legislatia actuala, orice e >0.00 si <0.8 e contraventie si se sanctioneaza absolut identic. Teoretic (nu stiu cum inregistraza aparatele alea) si cu 2 gr de alcool din ciocolata cu rom a lu' vijelie ai o alcoolemie mai mare decat 0. Si poti avea aceleasi probleme cu a celui care-i beat muci, cu 0.79. Sa-i fac pe plac lu' vijelie si sa dau si un exemplu. Mergi prin urbe, pe o zona cu limitare la 50. Esti surprins de radar circuland cu 51. Altul e surprins fix in acelasi loc cu 149. E normal/logic/firesc ca cele doua situatii sa aiba o singura incadrare, depasirea vitezei legale, si sa fie sanctionate absolut identic? |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
QUOTE(cdadan @ 8 Oct 2013, 22:29) Diferenta e facuta de aparat. Daca o ai pana in 0.2, nici nu trebuie sa iti faci griji. Poti sa bei lemonul linistit, pe aparat iese 0.0 . Normal ar trebui sa fie o marja de eroare in legislatie, dar la noi e suficienta si aia din aparat. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Permisivitatea asta legislativă (cu alcoolemia de 0,2) merge perfect la români. Cei care și până acum n-aveau nicio greață să bea o bere și apoi să urce la volan, acum vor bea măcar două. Lor li se vor alătura și cei care ar fi băut, da' le-o cam fost frică de lege. Și cum alcolul e renumit pentru calitățile lui de a inhiba emoțiile și frica, începutul e ceva mai greu, după prima bere ai tupeu s-o bei și pe a doua. De acolo până mai departe e doar un pas.
Așa că, d.p.m.d.v., alcolemia 0,00 era OK în România. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 05:03 |