[VIDEO] Cum se iese din parcare..., din ciclul: "Sofatul pentru to(n)ti..."
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Cum se iese din parcare..., din ciclul: "Sofatul pentru to(n)ti..."
Forum Bot |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
am uitat sa precizez ca trebuie sa urmariti filmul pana la capat, pt ca la un momenta dat nu mai e nimic in imagine, dar apare EA....cancerul soselelor...si al parcarilor
![]() |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane III
dynamique 1,6 16V Ce tie nu-ti place altuia nu-i face
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Uite-l și aici http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=62715
Nu-mi vine să cred ce văd în clipul ăsta, câtă îndemânare... N-am cuvinte ... nu știu ce să fac, să râd sau să rămân așa ![]() This post has been edited by EUROPE_: 12 Jan 2007, 00:10 |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
eu nu as rade la faza asta.
in parcare la subsol la mall vitan, m-am inghesuit pe cat posibil langa perete ca sa ii las loc unui septar sa iasa chiar daca e condus de o femeie. tot a reusit sa imi stearga un pic bara. dar fata de ce se vede in filmul asta .... Doamne fereste de asa soferi. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
Cel mai probabil era in stare de ebrietate sau altceva de genul asta, eu nu cred ca e vorba de nepricepere acolo. Adica e prea dihai. Am vazut si filmuletele celelalte, am vazut si live destule... Uitati-va cit loc de manevre e acolo si cum se infige de 3 ori in masina aia pe exact acelasi traseu. Plus ca nu pare deloc timorata, ca un incepator. Sigur luase ceva.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.377 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sa o prind pe una din asta pe langa masina mea cred ca o strang de gat...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Aveam impresia ca vrea sa strice acea masina, pe care o lovea de zor...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
cris71 |
![]()
|
![]() Member from Transylvania Group: Members Posts: 53 Joined: 4 October 06 From: Oradea ![]() |
Nu voia sa o strice. Voia doar sa o alinieze paralel cu masina din dreapta.
Simt estetic dezvoltat ![]() |
--------------------
Renault
Captur
2022 / Intens
|
|
vali79m |
![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
Eu cred ca faza cu lovitul de 3 ori este lipita....se vede ca este acelasi lucru de 3 ori.....oricum ar fi...este o mare BELEA pe sosele.
|
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
nu e lipita faza cu lovitul pentru ca se vede cum se deplaseaza masina lovita de 3 ori
|
--------------------
x
y
2009
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 16:55 |