intrebare CASCO, am lovit un caine
![]() ![]() ![]() |
intrebare CASCO, am lovit un caine
Buttercup_t3o |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 9 April 05 ![]() |
|
||
--------------------
Clio Symbol
DCi 65CP
2004Dec24 :) :: Symbol 65 CP DCi 2005 ::
|
|||
raszvan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 2 September 05 ![]() |
Verifica foarte atent ce s-a spart in urma impactului, mergi la politie sa-ti dea dovada si inca o hartie pt. societatea de asigurare, apoi te duci sa-ti faca constatarea la casco si sa te trimita la un service. Grija mare, militianul si agentul constatator trebuie sa-ti treaca toate daunele, altfel va trebui sa platesti tu.
|
--------------------
ex clio
symbol 1.5 dci
2005 megan dci, 2003.
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Intr-adevar, trebuie sa mergi la politie. Iti va elibera o autorizatie pentru reparatii, cu care te duci la constatatorul de la CASCO. Asta e persoana cea mai importanta din schema, ca el poate sa treaca la reparatie si ce nu a constatat politistul. Dupa care te duci cu hartia de la CASCO si la service, mai fac si aia o constatare. Daca cumva service-ul mai pune ceva in plus, trebuie convins constatatorul sa mai adauge chestii pe lista. Daca te duci la un service cu decont direct, ping-pong-ul asta ar trebui sa se intample automat, dar sa nu uiti sa mai dai si tu cate un telefon sa-i controlezi
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Casco despagubeste fara probleme. Declaratie la politie, apoi la constatator de la asigurari.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
Buttercup_t3o |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 9 April 05 ![]() |
merci de sfaturi...l-am aplicat,si am trecut prin toate etapele fara probleme,...acuma trebuie sa stau si sa astept.
Masina nu am dus-o la service reno, ca am auzit ca taxeaza mult si mai si stai cu lunile dupa ei, asa ca am gasit un service agreat de alianz si mi-au promis ca o fac in cateva zile...adik, radiatorul, spoiler si ceva plastic de sub motor, plus numarul mototolit bine. pace si atentie la obstacole pe drum....de orice fel ![]() |
--------------------
Clio Symbol
DCi 65CP
2004Dec24 :) :: Symbol 65 CP DCi 2005 ::
|
|
dizzyY |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 6 November 06 ![]() |
ne poti spune ce service?10x
|
--------------------
RENAULT
Clio Bicorp
1.5 dci/2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 22:05 |