reconditionare planetare
![]() ![]() ![]() |
reconditionare planetare
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
TheGuardian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 26 November 04 ![]() |
Si eu am mare incredere in aia de la Tunari (din auzite
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1410 Sport
- B 18 MHS Live Life FAST!!!
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Pana la urma stie cineva cat tin planetarele reconditionate (la Tunari care se pare ca sunt cei mai laudati)?
In ce consta operatia de reconditionare? Se schimba tripoda, oala dinspre cutie, capatul dinspre roata...? Sau doar se incarca si se rectifica axul planetarei. Spre exemplu eu la nova am 115 000 km cu planetarele originale si nu bat. Am schimbat oalele de la cutie pe la 80 000 km pentru ca facusera joc de la cata forja au luat si se auzea un clank in momentul in care plecam de pe loc si rupeau stifturile. La berlina sunt planetarele ei, intoarse la 50 000 km (acum are 150 000km). Au putin joc si in curbe se aude ceva dar nu e deranjant inca. Nu a spus nimeni cum se comporta o planetara rectificata dupa 50 000 km. Nu are relevanta ca nu bate dupa 10 sau 20 000. Eu prefer sa cumpar noi decat sa le duc la rectificat in fiecare an. |
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ce stiu eu despre reconditionare: se incarca cu sudura zona "afectata" apoi se prelucreaza la strung su alta metoda metalizarea suprafetei!!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
teodor |
![]()
|
. Group: Members Posts: 176 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Vreau si eu sa le rectific, poate sa imi zica si mie cineva cam cat o sa tina planetarele rectificate??
|
--------------------
Passat 4Mot 2.0TDI
SLZ 1,9 Diesel
2006
- BZ-xx-www M-am trezit Luni si m-am gandit Marti sa ma duc Miercuri la munca...Da` cand am vazut Joi ca vine Vineri, ce dreaq` sa caut Sambata la munca...cand Duminica e zi libera ...
|
|
mewtwo |
![]()
|
![]() LA LA LA TRA LA LA Group: Members Posts: 129 Joined: 21 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Domnilor, i,m back !
Inainte de a mai face un drum la Tunari, am fost si mi-am reglat unghiul ; acolo minune mare, aveam semilonjeronul drept "bagat" cam 1 cm ...asa ca a fost nevoie sa fie "tras" ... dupa asta am reglat unghiul, totul a fost ok si zgomotele de trancanituri de la planetare au cam disparut ! Se pare ca planetarele erau prea bagate, tinute in tensiune ! Atentie toata lumea se poate intampla oricui aceasta mica "confuziune"... stiti foarte bine ca eu am crezut ca sunt planetarele de vina ! |
--------------------
DACIA
LOGAN Laureate ....regimul HAMBURGHEZO-MOSIERESC.....
|
|
silviumc |
![]()
|
![]() Members Group: Members Posts: 315 Joined: 17 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Mi-am inlocuit planetarele la berlina cu unele noi (care au costat 3 mil bucata). Pe alea vechi m-am gandit sa le vand la Reco Planet Tunari. Dupa ce m-am plimbat vreun an cu ele in portbagaj, am gasit niste timp si m-am dus pana acolo.
Mi-au dat 150 000 pe bucata ![]() Le-am dat si cu pretul asta, mai mult de scarba, pentru drumul batut, si pentru ca n-aveam nici un chef sa mai stau cine stie cat cu ele in portbagaj. Desi stiu ca macar un 500 000 / buc tot puteam sa iau, daca le puneam aici la bursa. Ca nu erau cazute tare, se puteau reconditiona usor. Bateau numai in viraje stranse, cu acceleratie. E adevarat ca omul de acolo nu credea ca o sa le dau dupa ce mi-a zis pretul. A spus ca ei cu atat le iau de la cineva care le aduce. |
--------------------
Renault
Megane 3 hatchback
2011 Sporty Dynamique TCe 130
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 13:25 |