DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> reconditionare planetare

ydaniel
post 19 Nov 2004, 21:04
Post #31

Adrenaline junkie!

Group: Members
From: black sea

eu stiu kam asa despre planetare noi:la 45 k km incep sa bata iar la 85-100 k km popa.gif

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
TheGuardian
post 26 Nov 2004, 19:39
Post #32

Membru incepator

Si eu am mare incredere in aia de la Tunari (din auzite biggrin.gif). Pacat ca o sa am acum planetare de renault si nu stiu unde le mai pot reconditiona si p-astea.... sad.gif

--------------------
Dacia 1410 Sport - B 18 MHS
Live Life FAST!!!
+
cristidb
post 29 Nov 2004, 16:28
Post #33

Membru

From: Bucuresti

Pana la urma stie cineva cat tin planetarele reconditionate (la Tunari care se pare ca sunt cei mai laudati)?
In ce consta operatia de reconditionare? Se schimba tripoda, oala dinspre cutie, capatul dinspre roata...?
Sau doar se incarca si se rectifica axul planetarei.
Spre exemplu eu la nova am 115 000 km cu planetarele originale si nu bat. Am schimbat oalele de la cutie pe la 80 000 km pentru ca facusera joc de la cata forja au luat si se auzea un clank in momentul in care plecam de pe loc si rupeau stifturile.
La berlina sunt planetarele ei, intoarse la 50 000 km (acum are 150 000km). Au putin joc si in curbe se aude ceva dar nu e deranjant inca.
Nu a spus nimeni cum se comporta o planetara rectificata dupa 50 000 km. Nu are relevanta ca nu bate dupa 10 sau 20 000.
Eu prefer sa cumpar noi decat sa le duc la rectificat in fiecare an.

--------------------
CBR 600 F4i ; Astra GTC Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach. - .
+
ydaniel
post 2 Dec 2004, 13:10
Post #34

Adrenaline junkie!

From: black sea

ce stiu eu despre reconditionare: se incarca cu sudura zona "afectata" apoi se prelucreaza la strung su alta metoda metalizarea suprafetei!!

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
teodor
post 9 Dec 2004, 10:56
Post #35

.

Vreau si eu sa le rectific, poate sa imi zica si mie cineva cam cat o sa tina planetarele rectificate??

--------------------
Passat 4Mot 2.0TDI SLZ 1,9 Diesel 2006 - BZ-xx-www
M-am trezit Luni si m-am gandit Marti sa ma duc Miercuri la munca...Da` cand am vazut Joi ca vine Vineri, ce dreaq` sa caut Sambata la munca...cand Duminica e zi libera ...
+
mewtwo
post 21 Dec 2004, 14:42
Post #36

LA LA LA TRA LA LA

Domnilor, i,m back !

Inainte de a mai face un drum la Tunari, am fost si mi-am reglat unghiul ; acolo minune mare, aveam semilonjeronul drept "bagat" cam 1 cm ...asa ca a fost nevoie sa fie "tras" ... dupa asta am reglat unghiul, totul a fost ok si zgomotele de trancanituri de la planetare au cam disparut ! Se pare ca planetarele erau prea bagate, tinute in tensiune ! Atentie toata lumea se poate intampla oricui aceasta mica "confuziune"... stiti foarte bine ca eu am crezut ca sunt planetarele de vina !

--------------------
DACIA LOGAN Laureate
....regimul HAMBURGHEZO-MOSIERESC.....
+
silviumc
post 9 Jan 2005, 11:38
Post #37

Members

Mi-am inlocuit planetarele la berlina cu unele noi (care au costat 3 mil bucata). Pe alea vechi m-am gandit sa le vand la Reco Planet Tunari. Dupa ce m-am plimbat vreun an cu ele in portbagaj, am gasit niste timp si m-am dus pana acolo.

Mi-au dat 150 000 pe bucata sad.gif

Le-am dat si cu pretul asta, mai mult de scarba, pentru drumul batut, si pentru ca n-aveam nici un chef sa mai stau cine stie cat cu ele in portbagaj. Desi stiu ca macar un 500 000 / buc tot puteam sa iau, daca le puneam aici la bursa. Ca nu erau cazute tare, se puteau reconditiona usor. Bateau numai in viraje stranse, cu acceleratie.

E adevarat ca omul de acolo nu credea ca o sa le dau dupa ce mi-a zis pretul. A spus ca ei cu atat le iau de la cineva care le aduce.

--------------------
Renault Megane 3 hatchback 2011 Sporty Dynamique TCe 130
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 13:25
Forum Renault