semnalizare defecta, semnalizare laterala
![]() ![]() ![]() |
semnalizare defecta, semnalizare laterala
miki_stan |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 146 Joined: 22 December 06 From: Bucuresti, Militari ![]() |
Attached thumbnail(s) anunt_63490_2.jpg ( Size: 16.95k ) Number of downloads: 157 |
||
--------------------
Dacia
Logan
2005 Berlina
- B-42-UGX
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Păi atunci hai la secțiunea CLT!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
miki_stan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 146 Joined: 22 December 06 From: Bucuresti, Militari ![]() |
in legatura cu semnalizarea, ce poate sa aibe de nu merge?? releul se aude, poate sa fie ars pe jumatate ???
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Berlina
- B-42-UGX
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
releul nu se arde pe jumatate ! si mai ales ca iti functioneaza semnalizarea e clar ca e de la fire! daca ai verificat si la firele de sub aripa iti vine tensiune 12 volti(cu un aparat de masura
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Verifica soclul becurilor sa faca masa buna cu caroseria...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
miki_stan |
![]()
|
multumesc mult pt sfat , azi m-am uitat eu acolo si am vazut ca se duc langa servo frana si se inadesc cu alte fire, eu m-am uitat si inauntru sa vad unde duc dar nu am gasit, inseamna ca e acolo unde e inadit
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Berlina
- B-42-UGX
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(track3r @ 22 Dec 2006, 17:38) domnu` la semnalele lui soclul nu face masa cu caroseria! becul are 2 fire separate! un plus si o masa ![]() ![]() daca ai gasit unde sunt inadite masoara de acolo firele pana la lampa de pe aripa cu un aparat de masura dat pe ohmmetru! asta bineinteles dupa ce ai verificat ca inaditurile sunt ok. This post has been edited by sorin1983: 22 Dec 2006, 17:43 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
miki_stan |
![]()
|
ms
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Berlina
- B-42-UGX
|
|
miki_stan |
![]()
|
Sal, am facut semnalizarea, era de la masa ( bine ca deja am desfacut tot manuncgiu de cabluri sa vad unde se imbina si era ok acolo ) ms pt. sfaturile date. bafta in continuare
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Berlina
- B-42-UGX
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(sorin1983 @ 22 Dec 2006, 17:42) domnu` la semnalele lui soclul nu face masa cu caroseria! becul are 2 fire separate! un plus si o masa ![]() ![]() daca ai gasit unde sunt inadite masoara de acolo firele pana la lampa de pe aripa cu un aparat de masura dat pe ohmmetru! asta bineinteles dupa ce ai verificat ca inaditurile sunt ok. Domnu'.....vezi un post mai sus....NO COMMENT |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:56 |