ancheta fiabilitate "Action auto moto", Loganul sta foarte bine
![]() ![]() ![]() |
ancheta fiabilitate "Action auto moto", Loganul sta foarte bine
prody |
![]()
|
||
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
|
||
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|||
bae |
![]()
|
Re-member Group: Members Posts: 288 Joined: 4 June 05 From: Bucharest ![]() |
Nu cumva scrie ca, comercializarea (si nu productia!) Loganului a inceput in Franta pe la mijlocul anului 2005 (mai precis prin iunie)?
Subscriu la parerea ta "multa reclama... ca dupa aia vedem noi". This post has been edited by bae: 6 Dec 2006, 21:57 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6 Mpi /
2005
|
|
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
Evident ca prody are dreptate. Cele 17 puncte de la Logan nu se compara cu cele 16 de la BMW, ci cu cele 12 sau 13 de la Panda sau Punto. Normal ca, la o statistica, Citroen 2CV ar fi iesit muuuult mai fiabil decit bijuteria tehnica Citroen DS, care avea faruri adaptive, suspensii pe sfera de gaz, garda la sol variabila, fel de fel de servo si alte trasnai, si asta pe la inceputul anilor '60. Ceea ce nu inseamna ca DS era mai proasta. Inseamna, insa, ca un om normal de pe vremea aia, nu prea bogat, ar fi fost bine sa-si ia, ca sa nu aiba probleme, 2CV, si nu cine stie ce Simca sau Vauxhall. Mai ales daca nu ar fi avut bani de DS.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
soundmaker |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 10 August 06 ![]() |
Bai fratilor am avut Dacie si stiu ce mindrii sunteti de ele !!! Saraca masina si-a scos banii , dar la ultimul RK am platit 1600 E .
Asa ca am renuntat repede la ea si am vindut-o !!!! Asa ca cind o sa faceti 300.000 Km cu Logan-urile voastre facem o comparatie cu saracu Passat-ul meu care o sa aiba 600.000 atunci !!! Dau eu berea !!! Fiabilitatea se vede in timp nu in 18 luni de functionare in care ai facut 5000 km pina la piata si inapoi. S-aveti bafta cu Loganul tot atita cit am avut eu cu Passatul !!!! |
--------------------
Dacia
Break
1989
- BC-02-ETL
|
|
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
Băi nea frăție, să trăiesti, bă, și să-ți trăiască Passatu'. 600.000 de kile ai de gînd să-l ții? Adică să zicem că faci vreo 50 de kilometri pe zi, asta inseamnă 33 de ani. Păi vezi că-n anul 2039 cică n-o să mai meargă mașinile cu benzină, așa am auzit eu la televizor. Da' poate-i faci adaptare și-l treci pe hidrogen, că cică Passaturile astea sînt fiabile. Hai să ne trăim pîn-atunci, da' să nu ne uiți cu berea aia! A, sau l-ai luat deja cu 400.000 la bord?
Auzi, deci ai dat 1.600 E pe RK, ai vîndut Dacia și din diferență ți-ai luat Passatu'? Sănătate, numa' bine! This post has been edited by workarea: 7 Dec 2006, 03:39 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
QUOTE Asa ca cind o sa faceti 300.000 Km cu Logan-urile voastre facem o comparatie cu saracu Passat-ul meu care o sa aiba 600.000 atunci !!! Dau eu berea !!! De acord, numai sa fie si berea una din alea fiabile ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 00:01 |