DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> ancheta fiabilitate "Action auto moto", Loganul sta foarte bine

prody
post 6 Dec 2006, 19:30
Post #31

membru iradiat

Group: Members
From: Cetatea Banilor

Eu cred ca clasamentul este apropiat de realitate, dar este anormal sa compari masini din clase diferite si cu dotari diferite. Atunci cand ai milioarde de senzori si elemente de siguranta pe masina cresc sansele de a trece prin service din cauza unei defectiuni, indiferent ce masina ai, nu exista inca masini perfecte.
Eu cel putin , cred ca, in prezent, masinile sunt mai defectuoase ca la inceputul anilor 90 datorita acestor sisteme suplimentare, cred ca intr-un Mercedes de 100 000 euro daca tragi un vant, computerul il detecteaza si modifica textura scaunului ala destept de 5000 de euro asa incat vantul sa alunece cu frecari cat mai mici. Asta nu inseamna ca as prefera o masina de la inceputul anilor 90 uneia din prezent, dar atunci cand cumperi o masina cu multe accesorii, eu consider ca sansele de a se mai strica cate ceva cresc, in prezent cred ca doar unele modele japoneze se descurca bine, in rest, multa reclama ... ca dupa aia vedem noi.
Cine zicea mai inainte de Trabant, avea de fapt dreptate. Daca s-ar relua productia, ar avea cred 19/20 in clasamentul ala, pentru ca nu prea are ce sa se strice la el.
Si ce tot o dati inainte cu productia Loganului care a inceput la mijlocul anului 2005? V-ati ratacit in timp?

--------------------
Mazda 3 2011 TX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bae
post 6 Dec 2006, 21:46
Post #32

Re-member

From: Bucharest

Nu cumva scrie ca, comercializarea (si nu productia!) Loganului a inceput in Franta pe la mijlocul anului 2005 (mai precis prin iunie)?
Subscriu la parerea ta "multa reclama... ca dupa aia vedem noi".

This post has been edited by bae: 6 Dec 2006, 21:57

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.6 Mpi / 2005
+
workarea
post 7 Dec 2006, 00:51
Post #33

Membru autentic

From: Drumul Taberei

Evident ca prody are dreptate. Cele 17 puncte de la Logan nu se compara cu cele 16 de la BMW, ci cu cele 12 sau 13 de la Panda sau Punto. Normal ca, la o statistica, Citroen 2CV ar fi iesit muuuult mai fiabil decit bijuteria tehnica Citroen DS, care avea faruri adaptive, suspensii pe sfera de gaz, garda la sol variabila, fel de fel de servo si alte trasnai, si asta pe la inceputul anilor '60. Ceea ce nu inseamna ca DS era mai proasta. Inseamna, insa, ca un om normal de pe vremea aia, nu prea bogat, ar fi fost bine sa-si ia, ca sa nu aiba probleme, 2CV, si nu cine stie ce Simca sau Vauxhall. Mai ales daca nu ar fi avut bani de DS.

--------------------
Dacia Logan Ambition 1,6 MPI, 2007 - B-**-***
+
soundmaker
post 7 Dec 2006, 01:38
Post #34

Membru incepator

Bai fratilor am avut Dacie si stiu ce mindrii sunteti de ele !!! Saraca masina si-a scos banii , dar la ultimul RK am platit 1600 E .
Asa ca am renuntat repede la ea si am vindut-o !!!!
Asa ca cind o sa faceti 300.000 Km cu Logan-urile voastre facem o comparatie cu saracu Passat-ul meu care o sa aiba 600.000 atunci !!! Dau eu berea !!!
Fiabilitatea se vede in timp nu in 18 luni de functionare in care ai facut 5000 km pina la piata si inapoi.
S-aveti bafta cu Loganul tot atita cit am avut eu cu Passatul !!!!

--------------------
Dacia Break 1989 - BC-02-ETL
+
workarea
post 7 Dec 2006, 03:33
Post #35

Membru autentic

From: Drumul Taberei

Băi nea frăție, să trăiesti, bă, și să-ți trăiască Passatu'. 600.000 de kile ai de gînd să-l ții? Adică să zicem că faci vreo 50 de kilometri pe zi, asta inseamnă 33 de ani. Păi vezi că-n anul 2039 cică n-o să mai meargă mașinile cu benzină, așa am auzit eu la televizor. Da' poate-i faci adaptare și-l treci pe hidrogen, că cică Passaturile astea sînt fiabile. Hai să ne trăim pîn-atunci, da' să nu ne uiți cu berea aia! A, sau l-ai luat deja cu 400.000 la bord?

Auzi, deci ai dat 1.600 E pe RK, ai vîndut Dacia și din diferență ți-ai luat Passatu'?

Sănătate, numa' bine!

This post has been edited by workarea: 7 Dec 2006, 03:39

--------------------
Dacia Logan Ambition 1,6 MPI, 2007 - B-**-***
+
bendix
post 8 Dec 2006, 13:50
Post #36

Membru autentic

From: Timisoara.RO

Asa ca cind o sa faceti 300.000 Km cu Logan-urile voastre facem o comparatie cu saracu Passat-ul meu care o sa aiba 600.000 atunci !!! Dau eu berea !!!

De acord, numai sa fie si berea una din alea fiabile biggrin.gif In rest toate cele bune si sarbatori fericite !

--------------------
Dacia Logan Ambiance - 2005 - TM10### , alb arctic
In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 00:01
Forum Renault