Circulatia post-"noul cod rutier"
![]() ![]() ![]() |
Circulatia post-"noul cod rutier"
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
Polițiștii susțin că disciplina rutieră a crescut după introducerea noului Cod rutier
Polițiștii de la circulație au sesizat o "tendință de îmbunătățire a disciplinei rutiere în urma introducerii noului cod rutier și mediatizării prevederilor lui", informează Inspectoratul General al Poliției. Agenții de poliție rutieră au fost mai indulgenți față de conducătorii auto care au comis abateri, neintenționate, fără implicații majore în siguranța traficului rutier. Astfel, polițiștii au adresat recomandări în peste 100.000 situații, iar în alte 6.163 de cazuri au fost aplicate avertismente scrise, potrivit comunicatului. Totuși, în cazul unor abateri mai grave au fost date 21.594 de amenzi, și au fost reținute 2.201 de permise de conducere, în vederea suspendării. În alte 594 situații au fost retrase certificatele de înmatriculare ale autovehiculelor care nu corespundeau condițiilor legale de circulație pe drumurile publice. Poliția rutieră susține, în comunicat, că în perioada de referință au fost constatate și 287 de infracțiuni la regimul circulației. Totuși, numărul abaterilor de la regulile de circulație au fost vizibil mai scăzute, în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut. Astfel, în perioada 1-8 decembrie 2006, s-au înregistrat 147 de accidente, cu 39 mai puține decât în aceeași perioadă a anului trecut. O scădere s-a înregistrat și în ceea ce privește numărul de victime ale accidentelor rutiere Romania_RealitateaTV.gif |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Politistii mananca cu polonicul!
Ieri am venit de la Fetesti catre Bucuresti. In cei 156 de km eram sa o mierlesc de 3 ori din cauza unor idioti sau idioate. De doua ori intre Fetesti si Drajna si o data pe autostrada. In Bucuresti am evitat cel putin patru accidente pe care le cauzau cei care mergeau pe contrasens si schimbau banda fara sa se asigure sau cei care faceau stanga de pe banda de dreapta. Niciodata nu am trecut printr-atatea in atat de putini kilometri. Le-am umplut frigiderele scumpilor nostrii politisti! |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Pai si nu i-ai blocat pe aia care veneau pe contrasens ?
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:36 |