Dacia va produce vineri ultimul “Papuc”, info
![]() ![]() ![]() |
Dacia va produce vineri ultimul “Papuc”, info
paxgallodacica |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 20 February 05 From: Germania ![]() |
|
||
--------------------
Citroën
Xantia 1.9TD
1996
|
|||
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Va asigur eu ca si cu 62 cai si 118Nm trage foarte bine papucu fiind ajutat de cutie.
Puneam 2 tone de rosii pe el si mergeam cu 120km/h fara probleme. Am iesit cu ea din namoale in care au ramas intepenite niste aro-uri( pe care eu le-am tras cu papucu afra).S-au chinuit aia ca au distrus diferentialu la aro.... Mergeam cu el pe aratura ca tancu si nu se impotmolea. Respect ptr papuc diesel double cab 4x4, a fost masina fermierului cu nota 9.5 zic eu.. ![]() |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
UN astfel de motor, chiar daca nu are performante mari, duce in schimb muulti kilometri, deoarece nu e prea solicitat, doar e diesel aspirat.
|
--------------------
.
.
.
|
|
latinoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 192 Joined: 23 February 06 From: Brasov ![]() |
mare pacat ca se incheie o perioada frumoasa din viata daciei , desi am doua papucuri benzinare la firma (care cu mici defectiuni tehnice merg exceptional) , de costurile de intretinere nu mai discutam , cred ca merita sa ramana in productie , chiar era carausul romanului cinstit
|
--------------------
Dacia
Berlina
- BV-84-LOV turbo in progress
|
|
padual |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 29 November 04 From: MANGALIA ![]() |
*pentru cel care spunea ca 62 cai sunt putini : am vazut o emisiune TopGear in care testau Bugatti Veyron (masina de 1000 de cai) si la 120 de km la ora folosea pentru a merge constant pana in 50 de cai, 40si ceva. Nu mai stiu exact,dar oricum gandeste-te ca 62 de cai sunt suficienti daca ai cuplu suficient si cutie cu trepte corespunzatoare. Pentru VW Beetle, inginerii care l-au proiectat au calculat ca folosea doar 38 de cai pentru a merge constant cu 90km/h. Totusi papucul a fost o utilitara, nu un cal de curse, ca sa nu mai zic ca pe solenta motorul a mers foarte bine, lumea apreciindu-l.
|
--------------------
Daewoo | Ford
MATIZ 0.8l - 49cp | Focus 1.8l - 115cp
2006 E | 1999
- CT-89-PAD|TX-6273-TX Doamne ajuta!
|
|
BuNu' |
![]()
|
![]() Biker Group: Members Posts: 72 Joined: 18 September 05 From: Bucuresti ![]() |
As fi modificat cutia aia de 2 lei romaneasca de pe papuc, sau nu as mai fi pus motorul longitudinal, rezolvari sunt, numai ca nimic nu e pe gratis si costa!
Hai sa nu-mi zici ca alta cutie nu mergea modificata si pusa pe papuc... Faptul ca are putini cp/l intr-o oarecare masura este un lucru bun, fiabilitatea este la ea acasa! |
--------------------
Dacia
Golan
2007 1,5dci 85 KissFM
- B-zerozero-LEO Arguing on the internet is like running on special olympics, even if you win, you're still retarded!!!(somebody once said)
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ce tot vorbiti de fiabilitate. Eu dupa accident am stat 1.5 luni in service si in perioada asta am vazut O GRAMADAAAA de papuci dizel cu motoarele desfacute.....O GRAMADA. Chiar m-am mirat....
This post has been edited by driverx: 16 Dec 2006, 10:59 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 03:12 |