Ce v-a adus Mos Nicolae?
![]() ![]() ![]() |
Ce v-a adus Mos Nicolae?
sorin1983 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.642 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
am primit un breloc absolut beton !!!
acum astept noua masina ca sa-i atarn cheile de noul breloc... io trag sperante sa vina azi-maine, daca nu saptamana viitoare ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Un Rolls ceva?
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu am primit un portofel nou, să am unde ține banii pe care-i cheltuie familia.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am primit adeverinta de venit cu care o sa-mi leg niste rate (nu ratze) de gat
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Nu stiu cum de am uitat!
![]() Mi-o mai adus moshu' asta o mancarime de piele ceva ce n-am mai avut placerea sa cunosc. Ma scarpin in continuu, pe burta, pe la coaste, pe brate, la... In sfarsit, cred ca mi se trage de la sandvishurile cu maioneza la 4 roni. Am cam facut abuz in ultima vreme... Ar fi mers impreuna cu asta si un copac cu scoarta groasa si aspra... ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai stiu eu pe unu care a facut pojar la 25 de ani...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.642 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
e clar ceva de la mancare
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
O fi de la sapun...
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Vizavi, da-ti peste burta, ca eu n-am avut d-astea
![]() This post has been edited by Muttley: 6 Dec 2007, 15:56 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Acu' ai ocazia sa le faci pe toate...
O sa vin sa-ti aduc portocale de craciun, ca-s aproape infectioasele de mine. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Alergii,indigestii...Voi de raie n-ati auzit?
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Muttley |
![]()
|
Asta de unde am cules-o? Din metrou???
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Stai calm, e de la blestemele babelor din metrou.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
Muttley |
![]()
|
Pai ce fac, ma duc la biserica sau la doctor?!?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
TMihai |
![]()
|
La o adevarata fiica a unei adevarate super-puternice vrajitoare premiata prin Spania, simplu.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Vezi doctoru` sa nu fie hac sub infulenta hac lu` Nicolae si sa-ti dea Diazepam
![]() Nu-ti trece mancarimea dar nu iti mai pasa ![]() http://video.search.yahoo.com/video/play?v...ng&fr=yfp-t-501 http://video.search.yahoo.com/video/play?v...os=13&p=itching This post has been edited by bion: 6 Dec 2007, 16:39 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
am ajuns si eu acasa si a gasit n cadou
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
vis-a-vis |
![]()
|
Ce-ai gasit-n cadou?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
E mic da mie imi convine
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Ce cadouri? Voi visati? Cadou imi iau eu personal ca altcineva cine sa imi ia? Deja am vorbit de un filtru K&N pentru masinuta.
This post has been edited by 2dor: 6 Dec 2007, 17:58 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
C@talin |
![]()
|
ce masinuta :| ? alta
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.299 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE mie mosu niculaie mi-a adus muuulta bere. de toate felurile de pe piata. beri bune din alea straine. este o zi minunata azi. maine o sa-ti fie rau si o sa te doara capul . This post has been edited by SiloS: 6 Dec 2007, 17:57 |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
C@talin |
![]()
|
bere
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
2dor |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
C@talin |
![]()
|
Misto
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 17:39 |