DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Help! am o zgarietura de cam 20 cm, usoara, facuta cu cheia sau sacosa ceva

levanty
post 22 Dec 2006, 09:28
Post #31

Membru incepator

Group: Members

Am si eu zgarietura pe partea dreapta facuta cu cheia... si a inceput cu aripa, au urmat cele 2 usi si bineinteles nu a putut sa uite spatele. Cea de pe aripa e putin mai adanca ca a fost prima... restu mai putin. Eventual o sa atasez niste poze. Culoarea e gri perla si Casco nu am. Cand am fost ptr programare la revizie am intrebat cum as putea-o rezolva si un baiat de acolo mi-a dat un nr de tel sa contactez un vopsitor ca sa ma ajunga mai ieftin.
Am dat cu putina vasilina(asta aveam la indemana la mom respectiv) ptr a nu sta apa in locul cu pricina si se vede urat bineinteles. Initial vroiam sa o fac la un service dar cum la fel de bine o pot gasi zgariata din nou dupa aia... si nu am timp si bani sa ma plimb cu ea pe la service probabil o sa ajung la vopsitor si sa-mi spuna cat face. Dk pretul e acceptabil si-mi garanteaza ca nu se va cunoaste dupa aia OK, dk nu... voi alege metoda cu lac incolor, polish si ceruit.. care deocamdata mi se pare cea mai ieftina si cea mai la indemana. Ptr cei care pot da vreun sfat bun...pls reply.
A folosit cineva silicon special ptr zgarieturi?... doar am auzit ca exista...

--------------------
Logan Laureate 1.5 dci 65cp mar 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
raduckz
post 27 Dec 2006, 15:33
Post #32

Membru incepator

Poti sa dai si cu mama polishului la zgarieturile alea!Singura ta soluitie pentru a scapa definitiv si fara sa se cunoasca este revopsirea!Mai intreaba pe la service si ai sa vezi ca nu ai ce sa-i faci!

--------------------
Dacia Logan 2006 Laureate 1.4MPI
+
ionutt daniel
post 14 Feb 2008, 21:00
Post #33

Membru autentic

From: Giurgiu

Stiu ca topicul e cam vechi, dar problemele sunt cat se poate de recente. Am si eu "prieteni" care mi-au zgariat megane-ul si am tot cautat un marker de culoare asemanatoare (gri cameleon) in hipermarket, dar nu am gasit decat nuante destul de diferite. Azi am fost in Autovit si din intamplare am intrat intr-un laborator de preparat vopsea, unde mi-a preparat vopseaua in cateva minute in functie de codul de pe masina. M-a costat 16 Ron 50 g vopsea si un marker retus. Abia astept sa vad cum iese. Se poate pune si in spray cam la acelasi pret. Vopseaua nu e de Policolor si o prepara pe loc din mai multe nuante. Magazinul (laboratorul)este in spatele primului rand de tarabe din spre chei in cladirea de beton spre targul auto acoperit.

--------------------
renault espace 2.2 - bulgariax4
+
BZN
post 18 Feb 2008, 13:27
Post #34

Itan convins

From: Rucar / Bucuresti

Si, cum a iesit? rugaciune.gif

--------------------
Tico 0,796 6v, 1998 /Logan 1,598 16v, 2009 . - AGXXMAV / AGXXVAB
+
ampopa
post 19 Feb 2008, 12:27
Post #35

Membru incepator

Cum a iesit?
Si eu am niste zgarieturi, si pe dreapta, si pe stanga. Am cumarat de la reprezentanta un creiun de retus, dar, surpriza: au sosit doua: unul d vopsea si unul de lac. huh.gif
Cum d..u fac cu ele? In mod normal, ar trebui sa dau cu vopsea si dupa ce se ususca (eventual a doua zi ca acum e frig afara) sa dau cu cel de lac. Insa sunt sigur ca vopseaua va fi mai groasa decat zgarietura si daca mai dau si cu lac dupa o sa se vada in relief bine. Iar daca polishez se duce stratul de lac si ajunge iar la vopsea.
Cum se face oare? wacko.gif
Stie cineva?

--------------------
Jeep/MB Wrangler/C-Klasse 1989 2.5 Laredo/2001 220 CDI - B77PDA/BXXYYY
+
ceribros
post 19 Feb 2008, 13:56
Post #36

Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par

OOOhhoooo....urata zgarietura, foarte nasol, te compatimesc nu cred ca iese cu carioca aia de retusat, tot vopsitu e tata lor, dar cum spuneau si colegii ai grija la ce vopsitor te duci deoarece eu am avut o probema tot la arip aspate si mi-a vopsit doar o bucata din ea si se vede clar delimitarea dintre stratul nou si cel vechi, acolo e cel mai nasol loc in care sa o busesti sau sa o zgarii.

--------------------
Am avut Dacie Berlina 1997
In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd May 2025 - 09:03
Forum Renault