Help! am o zgarietura de cam 20 cm, usoara, facuta cu cheia sau sacosa ceva
![]() ![]() ![]() |
Help! am o zgarietura de cam 20 cm, usoara, facuta cu cheia sau sacosa ceva
levanty |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 20 December 06 ![]() |
|
||
--------------------
Logan Laureate
1.5 dci 65cp
mar 2006
|
|||
raduckz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 20 December 06 ![]() |
Poti sa dai si cu mama polishului la zgarieturile alea!Singura ta soluitie pentru a scapa definitiv si fara sa se cunoasca este revopsirea!Mai intreaba pe la service si ai sa vezi ca nu ai ce sa-i faci!
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate 1.4MPI
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
Stiu ca topicul e cam vechi, dar problemele sunt cat se poate de recente. Am si eu "prieteni" care mi-au zgariat megane-ul si am tot cautat un marker de culoare asemanatoare (gri cameleon) in hipermarket, dar nu am gasit decat nuante destul de diferite. Azi am fost in Autovit si din intamplare am intrat intr-un laborator de preparat vopsea, unde mi-a preparat vopseaua in cateva minute in functie de codul de pe masina. M-a costat 16 Ron 50 g vopsea si un marker retus. Abia astept sa vad cum iese. Se poate pune si in spray cam la acelasi pret. Vopseaua nu e de Policolor si o prepara pe loc din mai multe nuante. Magazinul (laboratorul)este in spatele primului rand de tarabe din spre chei in cladirea de beton spre targul auto acoperit.
|
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Si, cum a iesit?
![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
ampopa |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 16 November 07 ![]() |
Cum a iesit?
Si eu am niste zgarieturi, si pe dreapta, si pe stanga. Am cumarat de la reprezentanta un creiun de retus, dar, surpriza: au sosit doua: unul d vopsea si unul de lac. ![]() Cum d..u fac cu ele? In mod normal, ar trebui sa dau cu vopsea si dupa ce se ususca (eventual a doua zi ca acum e frig afara) sa dau cu cel de lac. Insa sunt sigur ca vopseaua va fi mai groasa decat zgarietura si daca mai dau si cu lac dupa o sa se vada in relief bine. Iar daca polishez se duce stratul de lac si ajunge iar la vopsea. Cum se face oare? ![]() Stie cineva? |
--------------------
Jeep/MB
Wrangler/C-Klasse
1989 2.5 Laredo/2001 220 CDI
- B77PDA/BXXYYY
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
OOOhhoooo....urata zgarietura, foarte nasol, te compatimesc nu cred ca iese cu carioca aia de retusat, tot vopsitu e tata lor, dar cum spuneau si colegii ai grija la ce vopsitor te duci deoarece eu am avut o probema tot la arip aspate si mi-a vopsit doar o bucata din ea si se vede clar delimitarea dintre stratul nou si cel vechi, acolo e cel mai nasol loc in care sa o busesti sau sa o zgarii.
|
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 09:03 |