Chevrolet Aveo
![]() ![]() ![]() |
Chevrolet Aveo
lucian_v |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
---
---
---
- ---
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
@mmi&g, penibil sa te lauzi fara macar a avea bani pentru a achizitiona masina pe care o lauzi ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu unul mi-as cumpara Aveo daca as avea banii necesari. Bine, in momentul cumpararii l-as compara cu mai multe masini in aceiasi bani si ma voi decide asupra uneia. Criteriul de siguranta conteaza mai putin pentru mine. Si, cum vad destule Aveo pe strazi atat la noi cat si prin Bulgaria, vad ca nu e lumea chiar atat de speriata. Probabilitatea unui accident mortal tine mai mult de noroc decat de stelele pe care le are masina. Din partea mea sa aiba zero stele la euro ncap, dar sa stea perfect pe asfalt.
|
--------------------
.
.
.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(mmi&g @ 22 Mar 2008, 23:12) Extraordinar ce revoltati sunt unii de existenta unei masini care iti ofera f multe la 9ooo e ,la o calitate superioara loganului. Pana la urma nu am sesizat nici un defect derajant la aveo (spre deosebire de logan)asa ca ar ramane prioritatea mea daca as avea banii de achizitie. Ce tare,unii se leaga de stelele obtinute la impact-penibil pe forumul dacia de ce ar fi penibil? poate pentru chevrolet pentru ca a trecut atata timp si nu au facut nimic ca sa indrepte situatia? Uita-te la nissan, firma care se respecta si isi respecta clientii, au dat chix la euroncap insa in 2-3 saptamani au rezolvat situatia, reusind sa obtina un scor bunishor. In timp ce "mareata" firma chevrolet a facut ceva pe vietile clientilor lor, durandu-i in cot daca mor sau nu in timpul unui accident ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
aphophis |
![]()
|
corect, orice masina are un target. chevrolet a zis ca oricum nu pierd prea multe daca nu baga bani in imbunatatirea structurii de rezistenta a masinii, intr-un volan care se comporta k in caz de impact etc. Imi aduce aminte de o alta firma americana (imi scapa insa numele si modelul) care tot la fel a facut: a preferat sa faca o economie de cativa dolari cu toate ca pasagerii mureau arsi de vii in caz de accident.
respect pentru client ce sa spun ![]() This post has been edited by aphophis: 23 Mar 2008, 17:28 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Bre aphopise, da esti obsedar rau de siguranta, dai in paranoia de-acu.
![]() Sunt curios cum reactionezi cand vezi un tir ce vine de pe contrasens ca depaseste alt tir si nu mai termina odata depasirea.... atunci senzatii tari, chiar nu mai conteaza alea 5 stele...verzi... ![]() Si eu injur reno-ul ca a facut o economie de cativa euro si din cauza asta imi merge ambreiajul in trepte, si nu m-a chemat nimeni la service sa indreptam situatia, asa ca...tot aia e. This post has been edited by Laurentziu83: 23 Mar 2008, 17:30 |
--------------------
.
.
.
|
|
lucian_v |
![]()
|
este vorba de un model de ford....am vazut si eu pe discovery
|
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Laurentziu83 @ 23 Mar 2008, 17:28) Bre aphopise, da esti obsedar rau de siguranta, dai in paranoia de-acu. ![]() Sunt curios cum reactionezi cand vezi un tir ca depaseste alt tir si nu mai termina odata depasirea.... atunci senzatii tari, chiar nu mai conteaza alea 5 stele...verzi... ![]() Si eu injur reno-ul ca a facut o economie de cativa euro si din cauza asta imi merge ambreiajul in trepte, si nu m-a chemat nimeni la service sa indreptam situatia, asa ca...tot aia e. da dom'le mori din cauza ambreiajului da atunci cand vine motorul si volanul peste tine nu mori ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
I don't give a f*** about it.
![]() MSRP mai pe romaneste. This post has been edited by Laurentziu83: 23 Mar 2008, 17:35 |
--------------------
.
.
.
|
|
aphophis |
![]()
|
bravo
![]() ![]() This post has been edited by aphophis: 23 Mar 2008, 17:36 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Manufacturer Suggested Retail Price?...
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Manufacturer's Suggested Retail Price
Member of the Society for Radiological Protection (UK) Message Session Relay Protocol Meteorological Sensor Replacement System Mizoram State Road Project Mobility Spares Readiness Package Modeling and Simulation Requirements Panel Multi Stage Retrofit Program QUOTE Hi, I am Sid. Sid Vicious ? ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
xcss |
![]()
|
Whoa... Enciclopedie mica si ambulanta ce esti tu
![]() ![]() On topic: Mie Aveo nu-mi inspira nu stiu ce incredere... This post has been edited by xcss: 23 Mar 2008, 18:39 |
--------------------
-
-
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Frumos
![]() On topic : mi-e nu-mi place cum arata ![]() ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.978 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Si daca eu m-am dat cu Spark-ul si e mai bun ca Opel Astra ? La consum !
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
lucian_v |
![]()
|
Daca tu compari matizul (ca sparkul e un matiz mai stilizat) cu opel astra...nu cred ca mai are sens discutia...dar fiecare cu ale lui
|
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
Shush |
![]()
|
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Ia uite ce zice EuroNCAP:
QUOTE Comments Front impact Structural deformation and spot-weld release indicated that the bodyshell had been overloaded and had become unstable. Rearward movement of the A-pillar was penalised. Movement of the steering-wheel presented a hazard to the driver's head. The driver's chest made contact with the steering-wheel, distorting the rim. Compression of the driver's chest indicated an unacceptably high risk of life-threatening injury. As a result, the final star of the adult occupant rating is struck through. Structures in the dashboard represented a potential hazard to the knees and femurs of the driver and passenger. No points were awarded for the protection offered to the feet and ankles. Child-protection The passenger airbag can be disabled to allow a rearward-facing child restraint to be placed in the front passenger's seat. However, the deactivation switch is not clearly marked and information regarding the status of the airbag is not sufficiently clear. The presence of the ISOFIX anchorages in the rear outboard seats was not clearly indicated. Cu toate ca masina are centuri de siguranta pretensionate si cu limitare a efortului, 6 airbag-uri, totusi nu reuseste decat o stea jumatate. Suduri care cedeaza la impact, stalpul A cedeaza si el ... si asta la doar 64km/h. Masina asta parca e din carton. ![]() |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Eu chiar nu inteleg de ce va agitati. Aveo e evident varza in ceea ce priveste siguranta. Dar poate sunt oameni carora le place riscul... adrenalina...
![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Shush |
![]()
|
Pentru ei exista si masinile chinezesti
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
xcss |
![]()
|
Geely... sau copia aia de Rolls Royce, care mie imi aminteste de masinutele de pompieri chinezesti cu care ma jucam cand eram mic...
|
--------------------
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Nu stiu cum sa zic ... mai bine imi cumpar doua logane, decat sa imi iau un aveo.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
xcss |
![]()
|
Ai zis destul de bine
![]() |
--------------------
-
-
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.978 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
pai evident fiecare masina are plusurile si minusurile ei.
Pot sa fiu de acord ca Dacia e mai buna decat Aveo, fiindca este fabricata aici. Sincer nu imi place aveo, nu imi place nici kia, nici fiatul albea si altele de acelasi pret. Imi place Hyundai ala I 30 aduce a Toyota model vechi dupa care eram inebunit. Imi mai plac opelurile si mi-as mai lua oricand vreo 2-3 daca as avea bani. Si vechi sa fie. Bunicu a avut KAdett si va spun cu mana pe inima ca masina aia ingropa cate logane vreti. La 670.000 km inca dadea clasa la confort si tinuta de drum multor masini romanesti si era fabricatie '92. Doar ca l-am adus din Germania, atunci cand inca in germania gaseai MASINI. Asa ca discutiile pot fi continuate la nesfarsit. Imi aduc aminte ca treceam prin '94 pe langa alte masini pe bucuresti ploiesti cu 160 ca racheta si inca traiesc sa povestesc asta. Aia aveau Berline si se tarau cu 100 la ora tare mandri de ei...eh. A fost odata. Vremuri misto. Dupa aia si-a luat Volvo pe motorina si s-a dus dracu distractia. Masina de pensionar, vapor, ala se taraia cu 90 pe ora deabia. A facut si cu ala vreo 100.000 km da eu nu m-am impacat cu masina. Asa ca am trecut din nou la 1300, care era mai buna ca Volvo. De ce ? Nu era mai sigura, da erau senzatii ... This post has been edited by axabrt: 24 Mar 2008, 08:39 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 02:49 |